Yafff Su Dadaskentxkadıo ya ne oldu puahahaha atıldımı :D
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yafff Su Dadaskentxkadıo ya ne oldu puahahaha atıldımı :D
Göt yemiyor belli allahın eziği yol al lavuk.Bana dedikoducu diyen kendi anasını pazarlıyordur.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
her dedıkoducu dıyen kısı anasını pazarlıorsa sen pazarlamayı bırak beles verdırıyorsun dur neyse bu kadar rezıllıgın yeter ve bır daha BIR ALANDA KONUSUTGUN KONUYU OBUR YERDE GAZA GLSENDE NE KONUSULDUGUNU SOYLEME sana bır tavsıye cok basarlar kıcına tekme iyi forumlar 
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
sen adam olsan ismini verirsin bu kadar karaktersiz şahsiyetsiz birisin ismini vermek sana acı geliyor belli.Tanıdıklardan birisin belli hatta kim olduğun kanısındada son 2 kişi aklımda var insan gibi ismini ver forumda insanları rahatsız etme senle skype de konuşalım kaşıntını kaşıyalım.sebboy yazdı: BIR ALANDA KONUSUTGUN KONUYU OBUR YERDE GAZA GLSENDE NE KONUSULDUGUNU SOYLEME iyi forumlar
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
ya kadır dıyolar kadır safdır salakdır felan aslında saf deılsn ama salaksın ya adamlar senı kullandı sımdı tekme shut
senı kaleye soktolar penaltı atan atana ve ıslerı bıttı salladılar aklında olan ısımler kım kocum yıyorsa yaz bakalım ordan oraya laf tasıyarak adam olunmaz daha yazmıcam sana karektersız olmasan karı gıbı laf tasımazsın erkegın asılı delıkanlılıkdır lan bılıyormusun ? tabıkı hayır erkegın e harfı yok sende olsa laf tasımasın ordan oraya konusulan konu orda kalır ya yeter daha senı rezıl etmıcem zaten herkezın gozunde bır ezıksın herkezın gozunde karı gıbı dedıkodu yapan bırısın kısılıyetsızsın / sana son tafsıyem sen sen OL NE OLURSA OLSUN O KONUSULAN KONUYU OBUR YERE GOTURME SEN ZARARLI CIKIYORSUN O INSAN DEIL AKLININ BIR KENARINA SOK BUNU EVLAT HADE KIB ALLAH AKIL VERSIN SANA İYİ FORUMLAR
:mrgreen:
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
Ayrıca unutmadan bende olan sırları ortaya döksem adam zannettiğiniz kişilerin ne kadar haysiyetsiz kişiler olduğunu öğrenirsiniz.Kimsenin sırrını kimseeye söylemedim öyle bir niyetimde yok. İçinde az biraz erkeklik olsa bana oyundan ulaşırdın. Konunun ne olduğunu daha bilmiyorum sen bana dedikoducu diyorsun ne diyim ALLAH sana AKIL FİKİR ZEKA MANTIK versin.
Sen bana ismini veremeyecek kadar benden korkuyorsun kimse beni kullanmadı eğer birilerine yardım etmek ucuzdan birşeyler satmak insanlık değilse sizin oralarda salak lıksa ne diyim ben. Artık tek düşündüğüm bir kişi kaldı kim olduğunu biliyorum. allahın eziği
sitemly
Sen bana ismini veremeyecek kadar benden korkuyorsun kimse beni kullanmadı eğer birilerine yardım etmek ucuzdan birşeyler satmak insanlık değilse sizin oralarda salak lıksa ne diyim ben. Artık tek düşündüğüm bir kişi kaldı kim olduğunu biliyorum. allahın eziği
sitemly
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
Herkezin gözünde ezik biriymişim hahahha en azından oyunda milletden yalvar yakar item toplamıyorum.Vah vah vah bana ezik diyen şahsiyet seni kesinlikle oyunda kesmişimdir. ben insanlara iyilik ettim sana sadce şunu söyliyim iyilik eden iyilik bulur kötülük eden ise kötülük bulur.sebboy yazdı:ya kadır dıyolar kadır safdır salakdır felan aslında saf deılsn ama salaksın ya adamlar senı kullandı sımdı tekme shutsenı kaleye soktolar penaltı atan atana ve ıslerı bıttı salladılar aklında olan ısımler kım kocum yıyorsa yaz bakalım ordan oraya laf tasıyarak adam olunmaz daha yazmıcam sana karektersız olmasan karı gıbı laf tasımazsın erkegın asılı delıkanlılıkdır lan bılıyormusun ? tabıkı hayır erkegın e harfı yok sende olsa laf tasımasın ordan oraya konusulan konu orda kalır ya yeter daha senı rezıl etmıcem zaten herkezın gozunde bır ezıksın herkezın gozunde karı gıbı dedıkodu yapan bırısın kısılıyetsızsın / sana son tafsıyem sen sen OL NE OLURSA OLSUN O KONUSULAN KONUYU OBUR YERE GOTURME SEN ZARARLI CIKIYORSUN O INSAN DEIL AKLININ BIR KENARINA SOK BUNU EVLAT HADE KIB ALLAH AKIL VERSIN SANA İYİ FORUMLAR
![]()
:mrgreen:
İSMİNİ VEREMİYORSAN BENİM KARŞIMDA BİR HİÇSİN VE SUÇLAMANLARININ HEPSİ YALAN.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
kaç kaç sığınacağın başka bir yalan mı kalmadı.Daha ismini veremiyorsun.İsmindenmi utanıyorsun yavrum.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.