Lonca Savaşları - Fikstür

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Lonca Savaşları - Fikstür

Mesaj gönderen ozaerdenn »

alveras yazdı:
CcCMERANGAFCcC yazdı:
darkemperor1 yazdı:Öncelikle şunu belirtmek isterim ki lodoslardan beklediğim performansı göremedim lodoslardan sadece kazanan lonca efsaneler loncası pazar gününden itibaren efsaneler loncasını benim için yeri tamamen ayrı cünkü bir tek bizimle savaşma cesareti olan loncaydı. ;) Yorumlarda şu loncayla şu lonca final oynıcağı baştan beri belliydi denmiş herşeyin heran değişebiliceği bir oyun oynuyoruz o yüzden kimse hiç birşey e kesin gözüyle bakmasın. Denicek tek bir şey vardır oda
İyi olan kazansın
;)

W T F

efsaneler 3 maçıda alamazsa eleniyor kuvvetle muhtemel b grbundan 3 takım çıkacak WTF 3 DE 3 yaptı direniş binyetmiş bir efsaneler 3 de 2 yaptı

bin yetmiş bir efsane direnişten 3 maçıda kazanan 2 takım çıkar yada 1 i 3 maçı diğeri 2 maçı öyle bişeler işte kısacası efsanelerin bırak tek lodos lonca olarak çkmasını gruptan çıkması bile garanti DEĞİL ;) :mrgreen:
Pırasasapı Bak Adam Ne Yazmış (=Ögrende Gel Derken Bunları İhtimale Katmıyorsun Azı Olan Konuşuyor.
2 Arz loncası birbirleriyle savaşmayacak diye biliyordum. Bu nedenle de bir Lodos loncası final oynayacaksa bunun Efsaneler olacağı kanaatindeyim. Tartışma yaratma; "öğren de gel" diyen ben değilim, sensin. Sonuç olarak "RoA kazanır" diyorum. Bekleyelim de görelim uzatmaya ne hacet..
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
YaNMiRiNDyRBeKir
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Devgenç

Mesaj gönderen YaNMiRiNDyRBeKir »

işin kötü tarafı her gruptan 1 arz 1 lodos çıkacağı için A GRUBUNDAKİ ARZLAR ÇOK GÜCLÜ 2 TANE BAYA BÜYÜK KAN KAYBEDECEK VE daha lodoslardan yenen yok a grubunda oda bir ilginç tarafı..b grubunda ise süpriz olmazsa eğer WTF ve efsaneler çıkacak
R E L A X X E E F E N D Y Y

06.05.1972 UNUTMAK İHANETTİR !

Resim
Kullanıcı avatarı
apocan2087
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Dergah

Mesaj gönderen apocan2087 »

çok ilgnç bir sonuç bundan sonr neler olacak hadin hayırlısı :!: ;)
XıxAPOCANxıXXxJEYNAxXXxThRaLxX
KaRaHiSaRlI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen KaRaHiSaRlI »

kim kazandı yatanğanları
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen KaPLaN »

Merhabalar Eminönü'nün cesur neferleri,

Lonca Savaşları grup karşılaşmaları sonucunda Yarı Final'de savaşmaya hak kazanan Loncalar belirlendi! Onlar için Savaş asıl şimdi başlıyor! Ya loncanla birlik ve beraberlik içinde hayatta kalmayı başarır ve zaferle kucaklaşırsın ya da tarihte yer edinecek cesur ama alaycı şekilde kardeşlerinle birlikte ölümle yüzleşirsin!

Yarı Final[table][tr][th]Takım İsmi-ARZ[/th][th]-[/th][th]Tarih[/th][th]-[/th][th]Takım İsmi-LODOS[/th][/tr]
[tr][td]-[/td][th]-[/th][td]-[/td][th]-[/th][td][Wan Te D ] VS [ Shadow Ofthe Sun][/td][/tr]
[tr][td]W T F[/td][th]-[/th][td]-[/td][th]-[/th][td]Efsaneler[/td][/tr][/table]

A grubunda Arz loncaları eşit sayıda mücadele kazandığı için aralarında PvP mücadelesi yapılarak Yarı Final'e çıkacak lonca belirlenecektir.Peki bu elemeler nasıl olacak ?

-Her lonca istediği bir sınıftan kendisine temsilci seçecek* ve Kabadayı Mod'una geçerek A-B , B-C ,C-A şeklinde her temsilci ikişer PvP mücadelesi yapacaklar.

-Burada da iki takım arasında eşitlik olursa eşitlik oluşan takımlar arasında bir PvP müsabakası daha olacak ve yarı finalist belirlenmiş olacaktır.
Eğer her 3 takımda 1 er galibiyet alması durumunda ise grup liderleri zar atacak ve en yüksek zarı atan lonca bir üst tura çıkacak.

*Savaşacak isimleri mücadelenin olduğu güne kadar,lonca başvurusu yapan üye tarafından bu konu üzerinden tarafımıza bildirilmesi gerekiyor.

-PvP karşılaşmaları 25.04.2012 tarihinde saat 20:30'da yapılacaktır.

Tüm loncalarımıza başarılar dileriz!
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
ozaerdenn
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen ozaerdenn »

Favorim Cesur Arz Neferi aTesTenGöMLeK :)
PIRASASAPI
Kullanıcı avatarı
Saykosaykan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Saykosaykan »

shadow best wanted dan galibiyeti olan yok neden best elendi :?
ResimRELAXXEEFENDYY

‎1- Uyandım
2- Dışarı çıktım
3- Onu gördüm
4- koşarak sarildim
5- Onu öptüm.

Aslında sırası şöyledir: 2, 3, 4, 5, 1. :)
Kullanıcı avatarı
InCoRrEcT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen InCoRrEcT »

Öncelikle Merhaba,

W T F gerçekten sağlam kişilerden oluşuyor. Yaptığımız 2 savaş'ın sonucu ne olursa olsun gerçekten savaşma zevkini taddırdılar bize öncelikle bu yüzden teşekkür ediyorum.
Yarı final'de sonucu ne olursa olsun iyi olan kazansın,hepsine başarılar. Taktik,strateji umarım istediğimize ulaşırız.

İyi forumlar.
REVA

BANEVA

MAREVA

FERSAH

fersahII

İki kalas, bi heves

Ocak 2007'den...
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

KaPLaN yazdı:Merhabalar Eminönü'nün cesur neferleri,

Lonca Savaşları grup karşılaşmaları sonucunda Yarı Final'de savaşmaya hak kazanan Loncalar belirlendi! Onlar için Savaş asıl şimdi başlıyor! Ya loncanla birlik ve beraberlik içinde hayatta kalmayı başarır ve zaferle kucaklaşırsın ya da tarihte yer edinecek cesur ama alaycı şekilde kardeşlerinle birlikte ölümle yüzleşirsin!

Yarı Final[table][tr][th]Takım İsmi-ARZ[/th][th]-[/th][th]Tarih[/th][th]-[/th][th]Takım İsmi-LODOS[/th][/tr]
[tr][td]-[/td][th]-[/th][td]-[/td][th]-[/th][td][Wan Te D ] VS [ Shadow Ofthe Sun][/td][/tr]
[tr][td]W T F[/td][th]-[/th][td]-[/td][th]-[/th][td]Efsaneler[/td][/tr][/table]

A grubunda Arz loncaları eşit sayıda mücadele kazandığı için aralarında PvP mücadelesi yapılarak Yarı Final'e çıkacak lonca belirlenecektir.Peki bu elemeler nasıl olacak ?

-Her lonca istediği bir sınıftan kendisine temsilci seçecek* ve Kabadayı Mod'una geçerek A-B , B-C ,C-A şeklinde her temsilci ikişer PvP mücadelesi yapacaklar.

-Burada da iki takım arasında eşitlik olursa eşitlik oluşan takımlar arasında bir PvP müsabakası daha olacak ve yarı finalist belirlenmiş olacaktır.
Eğer her 3 takımda 1 er galibiyet alması durumunda ise grup liderleri zar atacak ve en yüksek zarı atan lonca bir üst tura çıkacak.

*Savaşacak isimleri mücadelenin olduğu güne kadar,lonca başvurusu yapan üye tarafından bu konu üzerinden tarafımıza bildirilmesi gerekiyor.

-PvP karşılaşmaları 25.04.2012 tarihinde saat 20:30'da yapılacaktır.

Tüm loncalarımıza başarılar dileriz!
Bence sınıflar aynı olmalıydı ve 3 sınıfta da vs atılmalıydı büyücü- büyücü şifacı-şifacı savaşçı-savaşçı bu şekilde o 3 arz için 3 grubta vs atılmalı (yani savaşcıların grubu şifacıların grubu ve büyücülerin grubu ) ve en fazla birinciliği olan lonca bir üst tura çıkmaya hak kazanmalıydı. her loncada sınıflar arası pvp lerde eşit birincilik varsa zar atılmaya gidilmeliydi.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Lonca savaşı diye nitelendirdiğimiz olayın en önemli unsuru takım oyunuyken VS yoluyla terfi sistemi doğrumu bilemedim.Neyse karşıma gelen rakibe bakacağım artık.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI

“Genel Sohbet” sayfasına dön