Hesap Güvenliği Güncellemesi

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Hesap Güvenliği Güncellemesi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

ORHANBEY yazdı:Resim

?

Soaydını şifrelediğinden 2 basmaklığı şifreleme yapamaz loo zati ilk Harfi gözükür olacağından normal bişi AYXX zati soyadın gözükmez onun için kabul etmiyor

Orhan AYXX yaz ORHAN A**** Gizli sorun ile doğum tarhihin gözükmez Sonradan değiştirme yapablirsin çok büyük bir sorun degil bence
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Pardon yukarda değiştireblirsin dediğim yer yanlıştır yanlış anlaşılma olmasın değiştirme olmuyor.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
mauses
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mauses »

Selam Aleyküm. Gm Karekterim Çemberli taş bitti 1 hafta sonra karekterim silindi.Ve karekterimi geri çekemiyorum Ama çemberli taş kutunun özeliklerinde yazyorki 1 adet çemberli taş kutu yüklediginiz zaman dilediginiz çekebilirsiniz.Sizden yardımlarınızı bekliyorum.Bide destek takımına 7 8 günden beri mesaj atyorum cevap atmıyolar.. :cry:
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Fuerte »

mauses yazdı:Selam Aleyküm. Gm Karekterim Çemberli taş bitti 1 hafta sonra karekterim silindi.Ve karekterimi geri çekemiyorum Ama çemberli taş kutunun özeliklerinde yazyorki 1 adet çemberli taş kutu yüklediginiz zaman dilediginiz çekebilirsiniz.Sizden yardımlarınızı bekliyorum.Bide destek takımına 7 8 günden beri mesaj atyorum cevap atmıyolar.. :cry:
Merhaba,

Karakter silinirken hesabınızda Plus paket veya karakterinizin "Karakter Sigortası'yla" sigortalanmış olması gerekmektedir. Bu işlemler karakteriniz silinirken sistemin arkaplanda saklamasını sağlamaktadır. Eğer bu prosedürler yerine getirildiyse Özel sürüm kutu aracılığıyla karakterinizi kurtarabilirsiniz. Destek/İletişim üzerinden bildirim atmanıza gerek yoktur. http://www.istanbuloyun.com/CharacterUndo.aspx sayfasından silinen karakterlerinizi sorgulayabilirsiniz, kurtarabilirsiniz.

Bilgi ve dikkatinize.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
haaydegidelum
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Meran İnCi'si Ocakları

Mesaj gönderen haaydegidelum »

Nerull yazdı: Karakter Transferleri
Hesaplar arası Karakter Transferi işleminde artık her iki hesaptan giriş yaptıktan sonra işlemi onaylamak üzere kaynak hesaba onay mesajı gönderilecektir. Hesap eğer GSM hesabıysa onay kodu, mail hesabıysa onay linki gönderilir. Transfer başvurusu bu onay sürecinden sonra yapılacaktır.

[/color]

Tamam da Benim Gsm Numaram Kapatıldı.. Ve Çarlarım O Hesapta Kaldı Acaba Nasıl Aktarcam Başka Bir Hesaba ,Onay Kodu Gelse Bile Gsm Hattım Kapalı Olduğu İçin Birşey Yapamayacağım.
Bu Konudada Bilgi Verirmisiniz ?
CcC Meran İNCİ'si Ocakları CcC
MPGD-M GAF D- MİD - GAFGAF - mİNCİ d - mİNCİ 2

Kod: Tümünü seç

Respected » 24 Nis 2012 13:56

Selamlar. . .

Konunun yaratıcısı haaydegidelum'un isteği doğrultusunda konu kilitlenmiştir. 

İyi forumlar
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

haaydegidelum yazdı:
Hesaplar arası Karakter Transferi işleminde artık her iki hesaptan giriş yaptıktan sonra işlemi onaylamak üzere kaynak hesaba onay mesajı gönderilecektir. Hesap eğer GSM hesabıysa onay kodu, mail hesabıysa onay linki gönderilir. Transfer başvurusu bu onay sürecinden sonra yapılacaktır.

Tamam da Benim Gsm Numaram Kapatıldı.. Ve Çarlarım O Hesapta Kaldı Acaba Nasıl Aktarcam Başka Bir Hesaba ,Onay Kodu Gelse Bile Gsm Hattım Kapalı Olduğu İçin Birşey Yapamayacağım.
GSM hattının kapanması özel bir durum arz ediyor. Bunun için Destek formu üzerinden Üyelik başlığını seçerek başvurmanız yeterlidir. Sizden istenen bilgileri doğrulamanız halinde karakter transferi konusunda size yardımcı olunacaktır.

Not: GSM hattının faal olup olmadığı, Destek bölümü tarafından kontrol edilmektedir.
Kullanıcı avatarı
Saykosaykan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Saykosaykan »

Nerull yazdı:
haaydegidelum yazdı:

GSM hattının kapanması özel bir durum arz ediyor. Bunun için Destek formu üzerinden Üyelik başlığını seçerek başvurmanız yeterlidir. Sizden istenen bilgileri doğrulamanız halinde karakter transferi konusunda size yardımcı olunacaktır.

Not: GSM hattının faal olup olmadığı, Destek bölümü tarafından kontrol edilmektedir.

Kontrol için ödemeli mi arıyon panpa :)
ResimRELAXXEEFENDYY

‎1- Uyandım
2- Dışarı çıktım
3- Onu gördüm
4- koşarak sarildim
5- Onu öptüm.

Aslında sırası şöyledir: 2, 3, 4, 5, 1. :)
haaydegidelum
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Meran İnCi'si Ocakları

Mesaj gönderen haaydegidelum »

Nerull yazdı:
haaydegidelum yazdı:

Peki Birşey daha Söyleyeceğim . Bu Hat Kapatıldı Sonra Aynı Numarayı Başka Biri Satın Aldıysa yani Yeniden Açıldıysa Fakat Benim Üzerime Olmuyor Numara Haliyle ? Bu Durumda da mı Ben Karakterlerimi Transfer Edemeyeceğim.

Destek Formunu Şimdi Dolduruyorum.
CcC Meran İNCİ'si Ocakları CcC
MPGD-M GAF D- MİD - GAFGAF - mİNCİ d - mİNCİ 2

Kod: Tümünü seç

Respected » 24 Nis 2012 13:56

Selamlar. . .

Konunun yaratıcısı haaydegidelum'un isteği doğrultusunda konu kilitlenmiştir. 

İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

:) 12. Önerimde 5 ay sonra hayata geçti.Hayırlısı olsun.Son önerimi yapalı 2 ay oldu 3 ay sonra güzel şeyler olacak demekki :p
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
oOllxJeWeLSxllOo
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen oOllxJeWeLSxllOo »

BU YAPTIĞINIZ HESAP GÜVENLİĞİ GÜNCELLEMESİ DEĞİL !

HESAP GÜVENSİZLİĞİ GÜNCELLEMESİ !!!

TAM BİR FİYASKO !

“Eski Duyurular” sayfasına dön