Selam meran halkı ben 3 senedir meranda tanıdığınız Korkusuzzbüyücü , SHooT , YALNIZADAM , PoweRMaGe vs vs. bir sürü nickle oynamış Emin. Üniversite sınavları için oyuna 5-6 ay gibi bir süre ara vermiştim, üniversite sınavının ilk dalgasını atlattık ; Allah devamını getirsin 153 netim var, son seneye kadar günde 16 saate kadar oynadığımız İKV den kısa süreliğinde olsa vazgeçmek zordu
Hem ders, hem oyun :)
- yaLnizadam66
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Hem ders, hem oyun :)
Geçen sene bu aylarda ortağım Fadlullah da açmıştı buna benzer bir konu
Selam meran halkı ben 3 senedir meranda tanıdığınız Korkusuzzbüyücü , SHooT , YALNIZADAM , PoweRMaGe vs vs. bir sürü nickle oynamış Emin. Üniversite sınavları için oyuna 5-6 ay gibi bir süre ara vermiştim, üniversite sınavının ilk dalgasını atlattık ; Allah devamını getirsin 153 netim var, son seneye kadar günde 16 saate kadar oynadığımız İKV den kısa süreliğinde olsa vazgeçmek zordu
Şimdi aldığım puanında verdiği rahatlıkla tekrar oyuna dönmeyi düşünüyorum,ikinci sınavdan sonra inşallah tekrar aranızdayım.Herkese Selamlar
kyLex
*
teKzad
*
EMiN
*
teKzad
*
EMiN
- xXbrightXx
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Hem ders, hem oyun :)
as Emin sınavın görünüşe göre iyi geçmiş lys de aynı başarıyı elde etmeni dilerim hem sana hem kendime 
BRİGHT//ImTheSpecialized//SPECİALİZED
Re: Hem ders, hem oyun :)
emin halile selam söyle halil adresimi biliyor gel o 100m için bir çay içelim senle
:roll:
RELAXXEEFENDYY