Selam eminönü sunucusunda oynamaktaydım ve 5-6 ay gibi oyuna giremediğimden dolayı olsa gerek giriş yaptığımda charlarımın olmadığını ve char isimlerimle yeni karakter oluşturulmadığını gördüm acaba charları geri alabilir miyim ?
Teşekkürler.
Char hk.
-
Ikvbilgilendirme
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
Re: Char hk.
tüm oyuncuların dikkatine ,
eminönü sunucusunda eski oyuncu ismi hanımefendi şimdiki oyuncu ismi mylove olan Merve kod adını kullanan şahıs evli ve 2 çocuk annesidir. oyunculardan Çanlı ile organize çalışmaktadırlar . hanımefendi yani mylove sizinle sıkı sohbete geçerek msn de irtibata geçer devreye çanlı girer hanımefendinin msnden sizin pc nize Casus Bilgisayar 007 (Keylogger)yi gönderir. bu program sayesinde pcnizde ne var ne yok oyun şifreleriniz resimleriniz. msn skype şifreleri herşeyi ele geçirmiş olurlar. son 2 ay içinde yaklaşık 40 char çalmışlardır.
Bu şahışlar hakkında CUMHURIYET SAVCILIGINA suç duyurusunda bulunarak haklarında mahkeme açılmıştır. bilginize..
eski oyuncu ismi : hanımefendi
şimdiki ismi : mylove
kullandığı sahte isim : Merve
eminönü sunucusunda eski oyuncu ismi hanımefendi şimdiki oyuncu ismi mylove olan Merve kod adını kullanan şahıs evli ve 2 çocuk annesidir. oyunculardan Çanlı ile organize çalışmaktadırlar . hanımefendi yani mylove sizinle sıkı sohbete geçerek msn de irtibata geçer devreye çanlı girer hanımefendinin msnden sizin pc nize Casus Bilgisayar 007 (Keylogger)yi gönderir. bu program sayesinde pcnizde ne var ne yok oyun şifreleriniz resimleriniz. msn skype şifreleri herşeyi ele geçirmiş olurlar. son 2 ay içinde yaklaşık 40 char çalmışlardır.
Bu şahışlar hakkında CUMHURIYET SAVCILIGINA suç duyurusunda bulunarak haklarında mahkeme açılmıştır. bilginize..
eski oyuncu ismi : hanımefendi
şimdiki ismi : mylove
kullandığı sahte isim : Merve
bilgisi olan yok mudur ?
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Charların silinmiş ya da aktarılmış olabilir. Eğer silinmişse ve silindiğinde hesabında plus yüklüyse istanbuloyun.com dan giriş yaptığında soldaki listede üyelik işlemlerine gel. Oradan karakter kurtarmaya bas sunucunu seç kurtar.
Eğer hesabın aktarılmış ise ya da öyle düşünüyorsan desteğe mail at.
Not: Sunucuyu doğru girdiğinden emin ol birkaç kere şok yaşamıştım yanlış sunucuya girmişim
)
Not: Sunucuyu doğru girdiğinden emin ol birkaç kere şok yaşamıştım yanlış sunucuya girmişim
Evet Karakterinde Plus Varsa Desteğe Mesaj Yola Geri Alırsın Eğer Yoksa Daha Once Karaktere Akçe Kodlarını Desteğe At Geri Gelir.
- YusufATMACA
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Hesabında bulunan karekterlerini, karekter alım/satımla almışsan aldığın kişi kaynak üyeliğe hesapları çekmiş olabilir. 2. durum ise karekterlerinin silinmesi; eğer hesabında plus yüklü değilse karekterini kurtaramazsın. Plus varsa istanbuloyun.com'dan giriş yaparak üye işlemleri'nden karekterini kurtarabilirsin.
PASLIBIÇAK - xCENTERx

Sonell yazdı:Selam eminönü sunucusunda oynamaktaydım ve 5-6 ay gibi oyuna giremediğimden dolayı olsa gerek giriş yaptığımda charlarımın olmadığını ve char isimlerimle yeni karakter oluşturulmadığını gördüm acaba charları geri alabilir miyim ?
Teşekkürler.
Tahmince birkaç sobee hesabın vardın sen yanlış kullanıcı adı ile girdin ordan göremedin çarlarını.
Dükkana git ordan gir Karakter Taleplerim bolumune bak orda herhangi bişi yoksa boş ise girdiğin kullcını o karakterlerin bulunduğu hesap degil bence Biraz düşündükten sonra yada maila adresine gir İkv ile herhangi bir yazışma gibi bişi var ise doğru hesap o olablir.
Silmedikce Aynı isimde bir başkası alamaz bu nedenle Dükkan bolümünden karakter taleplerine bak aktarma olmuşmu diye.
5-6 ay oyuna girmeyecen arkadşım ben kullanmıyorum sen bunları kp carı olarak kullna dedisen verdiğin kişi aktarmışta olabilir. O hesaba aitse çarlarını alma surunun 5-6 geçtiğine göre zannetmiyom geri alacagını.
A R Z L O D O S
EscapisT yazdı:Charların silinmiş ya da aktarılmış olabilir. Eğer silinmişse ve silindiğinde hesabında plus yüklüyse istanbuloyun.com dan giriş yaptığında soldaki listede üyelik işlemlerine gel. Oradan karakter kurtarmaya bas sunucunu seç kurtar.
Not: Sunucuyu doğru girdiğinden emin ol birkaç kere şok yaşamıştım yanlış sunucuya girmişim)
Sunucuda olan bir isim silinmiş ise ve onu bir başkası aldısa oda arka planda saklı ise o çarı o isimle kurtarman imkansız ismini değiştirerek kurtarablirsin onun içinde hesabında kaç KARAKTER KURTARACAKSAN O KADAR İSİM DEĞİŞTİRME hakkın olmalı
Bence arkdaşın carlar yerindede gözden kaçırdığı bir nokta var. 5-6 ay uzun bir süre yanlış sunucu yanlış hesap ile giriş olabilir.
A R Z L O D O S
Hocam mail adresim doğru sunucu doğru 3 karekter yerinde yok bu mail adresle mynet , ttnet ve en son sobee'de kullandım aslında karekter taşıdım ama karekter talablerinde falan görünmüyor isim değiştirme önemli değilizi veririz 20 - 30 ama oyun kendi sildi bence ben giremedim falan yani sildiğindede plus yoktu tabiki destek'e yazdım bilmiyorum cevap gelmedi hala ayrıca dediğim gibi aynı 3 karekterimin ismiyle oyuna baslayamıyorum Mesela: Lasonil bunu alacaklarını tahmin bile etmem ama bilmiyorumARZLODOS yazdı:Sonell yazdı:Selam eminönü sunucusunda oynamaktaydım ve 5-6 ay gibi oyuna giremediğimden dolayı olsa gerek giriş yaptığımda charlarımın olmadığını ve char isimlerimle yeni karakter oluşturulmadığını gördüm acaba charları geri alabilir miyim ?
Teşekkürler.
Tahmince birkaç sobee hesabın vardın sen yanlış kullanıcı adı ile girdin ordan göremedin çarlarını.
Dükkana git ordan gir Karakter Taleplerim bolumune bak orda herhangi bişi yoksa boş ise girdiğin kullcını o karakterlerin bulunduğu hesap degil bence Biraz düşündükten sonra yada maila adresine gir İkv ile herhangi bir yazışma gibi bişi var ise doğru hesap o olablir.
Silmedikce Aynı isimde bir başkası alamaz bu nedenle Dükkan bolümünden karakter taleplerine bak aktarma olmuşmu diye.
5-6 ay oyuna girmeyecen arkadşım ben kullanmıyorum sen bunları kp carı olarak kullna dedisen verdiğin kişi aktarmışta olabilir. O hesaba aitse çarlarını alma surunun 5-6 geçtiğine göre zannetmiyom geri alacagını.
Kardeşim oyuna 6 ay gibi bir süre bakamadığımdan akçe'de alamadım plus almıştım ama kodları nerden bilcem şimdiOxBoSsxO yazdı:Evet Karakterinde Plus Varsa Desteğe Mesaj Yola Geri Alırsın Eğer Yoksa Daha Once Karaktere Akçe Kodlarını Desteğe At Geri Gelir.