sen bu üyeliği yeni aktarmadınmı merana nerden biliyorsun jakups un yaptıklarınıGucluSavasci yazdı:jakups90 yazdı:İlahi Komedya
junona yılana zihin atan jakups 6 kere junonu tıslatınCa...bir daha oyunda görülmedi...
Gbm x Tank gelinir
Re: Gbm x Tank gelinir
.....
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: ezer geçer
erbayyy ' in kavga çıkartmak için forumda yorum yapmasını istemiyorum bu konuda.
ezer geçerimmmmmm:)))))))))))))))
- YaNMiRiNDyRBeKir
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
geçen açtığın alacakaranlık konusunda aynı hesap olduğun için konu kapatıldı buna ne dicen alacakaranlık Alicüüüüüüüüüüüüüüük
R E L A X X E E F E N D Y Y
06.05.1972 UNUTMAK İHANETTİR !

Kimse pahalıdan satmasın kendini biz biliriz herkesin indirimli günlerini... Gidene üzülme başkasına gidiyordur, gelene sevinme başkasından geliyordur.. Biz üç kişiyiz; BEN ,KEYFİM VE KAHYASI... Beni tanıyan bilir, bilen anlar, anlayan susar
iyi koydm herkesi ben sanıyrsn veletYaNMiRiNDyRBeKir yazdı:geçen açtığın alacakaranlık konusunda aynı hesap olduğun için konu kapatıldı buna ne dicen alacakaranlık Alicüüüüüüüüüüüüüüük
alicik kanka kendi konuna başka forum hesabından yorum atmak nasıl bi duygu 
.....
Mackrulzzz erbaydr bilmeyen varmı FAKE hesapdan yazı yazıyore
MAckrulz = erbayyy
MAckrulz = erbayyy
[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı. Forum hesabınız 14Gün kapatılmıştır.
Demeter
Demeter
- YaNMiRiNDyRBeKir
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Devgenç
ŞU ADAMIN FARKLI HESAPLARDAN KENDİNİ BAŞKASI GİBİ TANITMASINI İZLEYEN FDE LER . . ŞUNA ARTIK BİR IP BAN GEREK . .
R E L A X X E E F E N D Y Y
06.05.1972 UNUTMAK İHANETTİR !

YaNMiRiNDyRBeKir yazdı:ŞU ADAMIN FARKLI HESAPLARDAN KENDİNİ BAŞKASI GİBİ TANITMASINI İZLEYEN FDE LER . . ŞUNA ARTIK BİR IP BAN GEREK . .
ADAm ol gavatn oglu aDAm gibi oyunun oyna yoksa #@!? senin ananı serefsiz #@!? .....