Gönderdiğiniz 1. resmin maksimum boyutları 1600x1200 olmalıd

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Ceyeran
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Gönderdiğiniz 1. resmin maksimum boyutları 1600x1200 olmalıd

Mesaj gönderen Ceyeran »

Bu hatayı yaklaşık 3 ay önce yazmıştım en kısa zamanda çözülecek dendi 3 ay oldu fakat aynı hata devam ediyor. Bu kadar basit bir şey bu kadar uzun zamanda çözülmüyorsa bu oyunu bırakmanın zamanı gelmişte geçmiş demektir.Sorun adam küfür edip oyundan çıkıyor fakat ben aldığım ekran görüntüsünü ( fotoğrafı ) yüksek çözünürlükte oynadıgım için desteğe gönderemiyorum.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Gönderdiğiniz 1. resmin maksimum boyutları 1600x1200 olm

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Ceyeran yazdı:Bu hatayı yaklaşık 3 ay önce yazmıştım en kısa zamanda çözülecek dendi 3 ay oldu fakat aynı hata devam ediyor. Bu kadar basit bir şey bu kadar uzun zamanda çözülmüyorsa bu oyunu bırakmanın zamanı gelmişte geçmiş demektir.Sorun adam küfür edip oyundan çıkıyor fakat ben aldığım ekran görüntüsünü ( fotoğrafı ) yüksek çözünürlükte oynadıgım için desteğe gönderemiyorum.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Gülelimmi ağlıyalımmı bu kadar basit bir resim olayını göndermiyorsan bende anlamadım valla. :( :( :( :( :( :(
A R Z L O D O S
Ceyeran
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ceyeran »

Ceyeran yazdı:bu kadar basit bir resim olayını göndermiyorsan bende anlamadım valla.
Sorun benim bu resmi internete yükleyip göndermemde degil arkadaşım sorun en kısa zamanda düzelecek deyip düzeltmemelerinde anladın mı ?
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Ceyeran yazdı:
Ceyeran yazdı:bu kadar basit bir resim olayını göndermiyorsan bende anlamadım valla.
Sorun benim bu resmi internete yükleyip göndermemde degil arkadaşım sorun en kısa zamanda düzelecek deyip düzeltmemelerinde anladın mı ?

Nese tartışmayacam senim amacın bir resim göndermek değilmi (evet) gönderemedim diyon.
Millet mecburmu senin 15 mb boyutunda bir resmi almalarına knedi açından neden düşünüyorsunki senin gibi 1000 kişi 15 mb resim gönderse adamların saklıyacak pcleri olmaz. Nese bildiğin gibi takıl resim boyutu düşür değince akla yüksek kb gelmemeli çözürlük ne olursa olsun düşüreblir hemde en ufak bir xp programı ile bunun için düzelteceklerde bende sikayet edecemde nese yaw valla ben utandım.

jpeg =256 kb olan bir resim bmpde 2,350 kb es değer bir özellik taşır.

jpeg 2,356 kb olan bir resim bmp de 26 mb yer kaplar png formatında çözürlük derecesine göre 10 mb 1 m 25 kb olarak değişeblir.

Standant bir resim boutu en fazla 350 kb olur çözünürlük bazında. 2048*1024 boyutundaki bir resim en fazla 35 mb en az 860 kbdir.
A R Z L O D O S
Ceyeran
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ceyeran »

ARZLODOS yazdı:
Ceyeran yazdı:

Nese tartışmayacam senim amacın bir resim göndermek değilmi (evet) gönderemedim diyon.
Millet mecburmu senin 15 mb boyutunda bir resmi almalarına knedi açından neden düşünüyorsunki senin gibi 1000 kişi 15 mb resim gönderse adamların saklıyacak pcleri olmaz. Nese bildiğin gibi takıl resim boyutu düşür değince akla yüksek kb gelmemeli çözürlük ne olursa olsun düşüreblir hemde en ufak bir xp programı ile bunun için düzelteceklerde bende sikayet edecemde nese yaw valla ben utandım.

jpeg =256 kb olan bir resim bmpde 2,350 kb es değer bir özellik taşır.

jpeg 2,356 kb olan bir resim bmp de 26 mb yer kaplar png formatında çözürlük derecesine göre 10 mb 1 m 25 kb olarak değişeblir.

Standant bir resim boutu en fazla 350 kb olur çözünürlük bazında. 2048*1024 boyutundaki bir resim en fazla 35 mb en az 860 kbdir.
ARKADAŞIM BIRAK ŞOV YAPMAYI HERKES TEKNOLOJİDEN ANLAMAK ZORUNDA DEGİL BEN BİLMİYORDUM EMİNİM BİLMEYEN BİR ÇOK KİŞİDE BU OYUNU OYNUYOR VE BU SORUN 3 AY ÖNCE ÇÖZÜLECEK DENDİ BİR SÖZ VAR BİLMEM BİLİRMİSİN SÖZ VERMEK GOOD VERMEYE BENZEMEZ SÖZ VERİLİNCE TUTULACAK BU KADAR BASİT BİR ŞEY MADEM ÇÖZSÜNLER SENDE TRAŞI KES İŞİNE BAK.
Ceyeran
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ceyeran »

viewtopic.php?f=4&t=82993 Ben gene insaflı davranmışım 3 ay demişim tam 5 ay olmuş hala aynı siz ne yapıyorsunuz acaba bu oyunla ilgili merak ediyorum .
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Ceyeran yazdı:Bu hatayı yaklaşık 3 ay önce yazmıştım en kısa zamanda çözülecek dendi 3 ay oldu fakat aynı hata devam ediyor. Bu kadar basit bir şey bu kadar uzun zamanda çözülmüyorsa bu oyunu bırakmanın zamanı gelmişte geçmiş demektir.Sorun adam küfür edip oyundan çıkıyor fakat ben aldığım ekran görüntüsünü ( fotoğrafı ) yüksek çözünürlükte oynadıgım için desteğe gönderemiyorum.

Bu kadar basit birşey deme hakkın yok o zaman 1. resim max boyutu kb oalrak vermemişler sana 1600*1200 geçmesin denmiş bu resmi aynı yerden 1024*768 oalrak göndermek zormu oluyor sana bu kadar basit bir olayda

Yok oyunu bırakma zamanı gelmişte geçmiş yok 3 aydır 5 aydır düzeltilmemişte millet le ile uğraşıyor sizin derdiniz ne.

Sen yazdıkca bende yazacam.

Bu oyunda resim cekip desteğe göndewremler halen var ise orda çok haklısn bu oynu oynamağı bırak hiç bir oyunda oynamalısın.

Bir yere mail gönderirken karşıdaki mail adreslerinde standdart resim ekleme boyutları olduğunda bile derlerki resminizn boyutu aşıyor lütfen daha düşük yükleme yapınız der.

Basit bir olaymış nerden biliyon.

Neyse büyük konuşmamak lazımmış 5 aydır oynadığın için teşekkür ederim kendi adımca.
Voyant yazdı:Selam Ceyeran,

İletişim/Destek bölümümüze dosya gönderimindeki sorun ilgin sayesinde henüz yeni bilgimiz dahilinde olmuştur. Konu ile ilgili düzenlemeler için test edildikten sonra web ekibine bilgilendirme yapılacaktır.

Yaşamış olduğun sorun için ümitsizliğe kapılmamalısın. Ekran görüntülerini bize ulaştırmanın alternatif yolları vardır. Görüntüleri resim upload sitelerinden internet adres haline dönüştürebilir, resim adreslerini başvuru açıklamasına ekleyerek gönderebilirsin.

Başvurunu bekliyoruz, teşekkürler.
İşi yokuşa sürmek iyi bişi değil alternatif yollar var hiç bişi bilmiyorsan öyle yap denmiş ama bir resim editörü ile 2048*1024 boyutundaki resmi 1600*1200 oalrak yada 2048*1024 boyutundaki resmi hiç bir özelliğini kaymetmeden 1024*768 boyutuna getirmek bir tıklama ile münkündür.
SAYGILAR
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

SÖZ VERMEK GOOD VERMEYE BENZEMEZ SÖZ VERİLİNCE TUTULACA

Seninde aşağı yanın yok bir şeyde max denmiş 1600*1200 resim nasıl bir resim oladığunu biliyonmu senin pc onu açar başkasının pcisi onu açmaz sen o resmi cep telfondan bir arkdaşının cebine at sonra müşteri hizmetlerini ara deki onalra bu kadar basit bir olayı neden çöemiyorsunuz benim cep telefonum 2048*1024 ebedınta bir resim cekiyor ben onu neden arkdaşımın telfonda açamıyor neden neden bu cep telefonu kullanmayalı bu kadar basit bir olayı çözemiyorsanız diye isyan et.

Tobe tobe ne hallere düştük 1600*1200 beğenmeyende varmış. Ofset baskı pclerimi kulanıyon anlamış da deglimki benim çöznürlük çok çok büyük Benim abimde var bir fotoraf makinası bir cektimmi bizim evin yarısını kaplıyor bu resmi pcye yükleyem dedim 6 fotoda ben tamam dedim bu boyle olmaz bıraktım.

Yani anlayış lazım isyan etmemek lazım bu işi yapamıyorlarsa cekilin gidn yerine bu resmi ben nasıl göndereblirim acaba diye düşünmek lazım.

neyse konuşmaya bakılırsa iyi niyet yok kolay gelsin.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

1680x1050 arkdaşının pclerine göre ayarlarlar inş.

TRAŞ oldusam kusuma bakma bugunlerde çok sinirlerim bozuk anlayış her iki tarafta olması dileklerimle ile kolay gelsin.

2048*1024 oluncada ben gönderecem inş benimkinide kabul ederler ümidiyle.
A R Z L O D O S
Ceyeran
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ceyeran »

Boşuna dememişler çok konuşan boş konuşur diye bu olayın cep telefonu operatörü ile ne alakası var şimdi bu oyuna o çözünürlügü koymuşlarmı koymuşlar o zaman bu fotografı alamıyacaklarsa bu çözünürlügü kaldıracaklar her gün yeni bir cep tel çıkıyor onla bunu kıyaslaman senin zeka seviyeni gösteriyor zaten. Ben anlamam ya bu çözünürlügü koymayacaklar ya da yaptıkları şeyi tam yapıcaklar bu kadar basit sinirlerin bozuksada psikolaga git sinirleri bozuk çocuklara ben bakmıyorum daha sana cevap yok .
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön