Bil kazanda 2kez doğru cevap verdim ama benden önce vermişlerGeRiLLaaa yazdı:Sivas yazdı:Fakiriz plus alamıyorum 4yıldan beriCcCMERANGAFCcC yazdı:ya bırak fakir ama gururlu genç ayaklarını parayla herşeyi alırsın rahat oL soyut şeyleri bileSivas yazdı:Bazen para herşeyi satın alamaz ...Karakterim akçenin kelime anlamını bile bilmiyor
intihar et kurtuL
Gittikçe parası olan ...
Re: Gittikçe parası olan ...
Eskiler tanınır yeniler örnek alır !
Bazı arkadaşların yorumlarını okudum ve biraz güldüm..
Bizim verdigimiz paralar sobee gider. (gm yada baskasına verilmez)
Online oyunlarda,calısan gm ve dıger kişiler gönüllü kişilerdir.Hiç bir şekilde calısanlara bir ücret ödenmez.
Sadece düzenli bir ofis olur, o ofiste 3 5 pc olur,onlarda ofiste neler yapcaklarını kararlastırırlar.
Acın bi diger oyunlara bakın
Metin2
ükkanda' bi sürü para tuzagı var.
61 lwlden sonra mecburen oyuna para verıceksınız,aksi takdir'de kasılamazsınız.
Sac stilleri parayla ..! M Almak serbest
Knıght:Premium parayla,gb almak parayla.
İkv:Tl alıyoruz,ucuz Kendını bukadar kasan arkadaşlara sorarım ''sıze illaha alınmı dıyor '' yönetim alma kardeşim.
Almadan'da oyun oynıyabılırsın,Her yere bedava girebiliyosun,emeginlede saheser item üretirsin.Bukdar Basit.!
Bizim verdigimiz paralar sobee gider. (gm yada baskasına verilmez)
Online oyunlarda,calısan gm ve dıger kişiler gönüllü kişilerdir.Hiç bir şekilde calısanlara bir ücret ödenmez.
Sadece düzenli bir ofis olur, o ofiste 3 5 pc olur,onlarda ofiste neler yapcaklarını kararlastırırlar.
Acın bi diger oyunlara bakın
Metin2
61 lwlden sonra mecburen oyuna para verıceksınız,aksi takdir'de kasılamazsınız.
Sac stilleri parayla ..! M Almak serbest
Knıght:Premium parayla,gb almak parayla.
İkv:Tl alıyoruz,ucuz Kendını bukadar kasan arkadaşlara sorarım ''sıze illaha alınmı dıyor '' yönetim alma kardeşim.
Almadan'da oyun oynıyabılırsın,Her yere bedava girebiliyosun,emeginlede saheser item üretirsin.Bukdar Basit.!
ÇOk şey parayla burada nolur sanki lonca bari oyun parasıyla olsaydı ya hiç olmassa oyun parasıyla akçe alınsın ...
Eskiler tanınır yeniler örnek alır !
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
akçeyle oyun parasıda olur ticaret faln yaparak 2 ye katlayabilirsin akçeniSivas yazdı:ÇOk şey parayla burada nolur sanki lonca bari oyun parasıyla olsaydı ya hiç olmassa oyun parasıyla akçe alınsın ...
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Merhaba,
Herşey parayla bu oyunda parası olmayan sağlam olamıyor