üyelikal yardım acil içeri bakın?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

üyelikal yardım acil içeri bakın?

Mesaj gönderen IROH »

Şimdi ben Konya da oturuyorum.Ama nedense sıtede kutu satılan dedıgı yerlerın hıcbırınde kutu yok.Hatta bı avea bayısı kutu nun ne oldugun bıle bılmıyo sorunca mal mal yuzume baktı? :twisted:
Neyse ben de üyelikal dan ptt yoluyla kutu almayı dusunuyorum...Sitedekı konuları ınceledım yalnız sıkıntı olan bır konu var.
Ben Lise ogrencısı oldugum ıcın (Tam gün okul) Aksam uzerı cıkıyorum ve eve donerken direk ptt ye ugramazsam ptt kapanır.Bu yuzden benım kutu sıparısımı aksam verıp ertesı gun ptt ye gıtmem lazım.
Asıl konuda bu...Boyle bırsey mumkunmu? Ben bugun aksam kutu alıp yarın donuste odesem bı sıkıntı olurmu? konularda 20 dk ya kadar e-pinlerı alırsınız denıyo...Ben parayı ertesı gun odeyecegım ıcın bu 20dk da bı aksama veya uzama olurmu?
--bır konu da su...Ben sımdı çt kutu alıcam...fıyatı da 29.90 bılıyosunuz :D ama havale yaparken 30 tl mı odemelıyım?yoksa yıne 29,90 mı yazayım havale formuna?
ıyı forumlar
Şimdiden tesekkurler
Resim
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: üyelikal yardım acil içeri bakın?

Mesaj gönderen Wizards »

TTNET MERKEZ - BABALIK MAH.YAPICI İŞ MERK. C-BLOK 35 MERKEZ

sorunun cevabı değil ama burada sürekli oluyor adalhandan yapıcı iş merkezi eski afra şimdi makro tarafına ilerlerken şöförler ve nakliyeciler odası var yolun sağında ordan sola geçince bu ttnet bayisini bulacaksın burada çoğunlukla kutu bulunuyor.

üyelikal a gelince sen ordan kutuyu satın almaya tıkladın sana verilen bir referans no var o referans no ertesi gün de geçerli olur sen ne zaman parayı yatırdın ondan 20 dk sonra kodlar eline ulaşır sanırım.

zaten parayı yatırmadan kutuyu almış sayılmıyorsun.
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
IROH
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: üyelikal yardım acil içeri bakın?

Mesaj gönderen IROH »

baktım oraya adamlar uzun zamandır gelmıo dıyo yok yanı bakalım su uyelık alı bı halletmem lazım gene :( ayrıca yapıcıdakı aveanın haberı yok kutu ne dıye soruyo bana :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön