Bu Listeden Kimler Kaldı?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
vanpir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Bu Listeden Kimler Kaldı?

Mesaj gönderen vanpir »

wingrove yazdı:niye sen gvt mısın gardaş ??

yok gardaş. gvt olsam ismimin başına hayalet yazardım ;) :D
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim
-burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
Kullanıcı avatarı
wingrove
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wingrove »

vanpir yazdı:
wingrove yazdı:niye sen gvt mısın gardaş ??

yok gardaş. gvt olsam ismimin başına hayalet yazardım ;) :D

bi de yaşım 27 diyorsun alagvt :!:
hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Selamun Aleyküm ..

wingrove kardeş imzandaki WoW(World Of Warcraft) imzanı beğendim gerçekten çok sexy vurmuşsun ve party de güzel. :mrgreen:
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
wingrove
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wingrove »

ZowieN yazdı:Selamun Aleyküm ..

wingrove kardeş imzandaki WoW(World Of Warcraft) imzanı beğendim gerçekten çok sexy vurmuşsun ve party de güzel. :mrgreen:

ve aleykümselam wow un en büyük boss u deathwing den bir kare bilinçlendirme amaçlı :) kısaca açıklıyım çürüyorsunuz :)

25 kişilik party le 300 milyon hp li bir boss u kesmek daha da önemlisi

burayı vurguluyorum :D

düşen itemi kişinin isteyenler arasında zar atıp kazanması paha biçilemez :D :D
hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Biz arkadaşla oraya kadar gelemedik.Ne olduysa birden bütün party ler DC (disconnected) yedi. :mrgreen: .Oraya gelmekte bir zevkti ama.Herne kadar DC yesekte zevkliydi işte . :mrgreen:
Never beleive someone who tells who they are.
BarisCihan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen BarisCihan »

Bu listeyi kim oluşturdu tanımıyorum ama yazmadığın onlarca kişi var.Listende oyuna sonradan dahil olmuş insanlarla dolup taşmış ama unutulmayan isimler de yok değil.Hatırlar mısınız bilmem. (abim) iTaLiaN ben ıDhUuL OoOoMoCaSoOoO xXxKoPuKxXx DoktoRIIsameT LeoN KoMiSeR ve daha bir çok kişi. Oyun bizde vakit kaybından çok arkadaşlık ve dostluklar kazandırdı.Hala facebook tan messenger den konuş görüştüğümüz insanlar var.Şuan aklıma gelmeyen ama arkadaşımız olan kişilerle bağlantıya geçebiliriz. Oyunu vakit kaybı olarak şekillendirmeyin.İyi eğlenceler. nick name: ıDhUuL ;)
En son Fuerte tarafından 22 Nis 2012 13:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Kişisel bilgiler silinmiştir.
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

aramızda anlama ozurluler var

bu lıste teskılat ın İLK 100 uydu
yanı kp sıralamasında
bu lıste bellı bı sure sonra kaldırıldı yanı er meydanı gelmeden bır kaç ay once
sımdı neyın kafasındasınız ki buraya sonradan gelenler var dıyosunuz anlamıyorum
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

QYuSuFQ yazdı:aramızda anlama ozurluler var

yanı kp sıralamasında
bu lıste bellı bı sure sonra kaldırıldı yanı er meydanı gelmeden bır kaç ay once
sımdı neyın kafasındasınız ki buraya sonradan gelenler var dıyosunuz anlamıyorum

senin bu oyunda olmadığın dönemlerde üstteki mesajı yazan oyuncu oyunu bırakmıştı ;) o yüzden saldırganlaşmanın alemi yok bilmemesi normal.
BarisCihan yazdı:Bu listeyi kim oluşturdu tanımıyorum ama yazmadığın onlarca kişi var.Listende oyuna sonradan dahil olmuş insanlarla dolup taşmış ama unutulmayan isimler de yok değil.Hatırlar mısınız bilmem. (abim) iTaLiaN ben ıDhUuL OoOoMoCaSoOoO xXxKoPuKxXx DoktoRIIsameT LeoN KoMiSeR ve daha bir çok kişi. Oyun bizde vakit kaybından çok arkadaşlık ve dostluklar kazandırdı.Hala facebook tan messenger den konuş görüştüğümüz insanlar var.Şuan aklıma gelmeyen ama arkadaşımız olan kişilerle bağlantıya geçebiliriz. Oyunu vakit kaybı olarak şekillendirmeyin.İyi eğlenceler. nick name: ıDhUuL ;)
Yetenek kullanmayı bilmediğim zamanlar ismini görmüşlüğüm var :) Şu sıralar oyuna girip bakarsan vakit ve nakit kaybından başka birşey olmadığını görebilirsin :) Eskilere selam olsun :D
En son Fuerte tarafından 22 Nis 2012 19:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
bir varmış bir yokmuşum
BarisCihan
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen BarisCihan »

PROF yazdı:
QYuSuFQ yazdı:aramızda anlama ozurluler var

yanı kp sıralamasında

senin bu oyunda olmadığın dönemlerde üstteki mesajı yazan oyuncu oyunu bırakmıştı ;) o yüzden saldırganlaşmanın alemi yok bilmemesi normal.
BarisCihan yazdı:Bu listeyi kim oluşturdu tanımıyorum ama yazmadığın onlarca kişi var.Listende oyuna sonradan dahil olmuş insanlarla dolup taşmış ama unutulmayan isimler de yok değil.Hatırlar mısınız bilmem. (abim) iTaLiaN ben ıDhUuL OoOoMoCaSoOoO xXxKoPuKxXx DoktoRIIsameT LeoN KoMiSeR ve daha bir çok kişi. Oyun bizde vakit kaybından çok arkadaşlık ve dostluklar kazandırdı.Hala facebook tan messenger den konuş görüştüğümüz insanlar var.Şuan aklıma gelmeyen ama arkadaşımız olan kişilerle bağlantıya geçebiliriz. Oyunu vakit kaybı olarak şekillendirmeyin.İyi eğlenceler. nick name: ıDhUuL ;)
Yetenek kullanmayı bilmediğim zamanlar ismini görmüşlüğüm var :) Şu sıralar oyuna girip bakarsan vakit ve nakit kaybından başka birşey olmadığını görebilirsin :) Eskilere selam olsun :D
PROF selamlar.Nick den hatırlıyorum ama bizzat tanışmışlığımız olmadı.:) Anladım ki diğer online oyunlar gibi işin içine para girince sonuç muhtemel... Ufaklık face den ismini arattım 15-16 belki daha da küçük bir çocuk çıktı karşıma.Her neyse gereken cevabı almışsın arkadaşımdan.İyi eğlenceler.:) PROF özel mesaj atma butonunu bulamadım face den irtibata geçersen sevinirim. :)
En son Fuerte tarafından 25 Nis 2012 15:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ExTaCy
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ExTaCy »

Yıllar Yıllar Önce ;)

Listede İsmim yok ama Eskiler Bilir Bizi :)
SaYGıLaRıMLa!!!
ExTaCyII
LONCA...

GöLGe HaRaMiLeRi...

“Genel Sohbet” sayfasına dön