yok gardaş. gvt olsam ismimin başına hayalet yazardım
silahlarımızı indirelim ve bu konuyu konuşarak halledelim -burda profesyonel olmamız gerek
bir psikopat profesyonel değildir. bir psikopatla çalışamazsın. o hasta pisliklerin ne yapacağını asla bilemezsin.
Biz arkadaşla oraya kadar gelemedik.Ne olduysa birden bütün party ler DC (disconnected) yedi. :mrgreen: .Oraya gelmekte bir zevkti ama.Herne kadar DC yesekte zevkliydi işte . :mrgreen:
Bu listeyi kim oluşturdu tanımıyorum ama yazmadığın onlarca kişi var.Listende oyuna sonradan dahil olmuş insanlarla dolup taşmış ama unutulmayan isimler de yok değil.Hatırlar mısınız bilmem.(abim) iTaLiaN ben ıDhUuL OoOoMoCaSoOoO xXxKoPuKxXx DoktoRIIsameT LeoN KoMiSeR ve daha bir çok kişi.Oyun bizde vakit kaybından çok arkadaşlık ve dostluklar kazandırdı.Hala facebook tan messenger den konuş görüştüğümüz insanlar var.Şuan aklıma gelmeyen ama arkadaşımız olan kişilerle bağlantıya geçebiliriz. Oyunu vakit kaybı olarak şekillendirmeyin.İyi eğlenceler. nick name: ıDhUuL
En son Fuerte tarafından 22 Nis 2012 13:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep:Kişisel bilgiler silinmiştir.
bu lıste teskılat ın İLK 100 uydu
yanı kp sıralamasında
bu lıste bellı bı sure sonra kaldırıldı yanı er meydanı gelmeden bır kaç ay once
sımdı neyın kafasındasınız ki buraya sonradan gelenler var dıyosunuz anlamıyorum
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
yanı kp sıralamasında
bu lıste bellı bı sure sonra kaldırıldı yanı er meydanı gelmeden bır kaç ay once
sımdı neyın kafasındasınız ki buraya sonradan gelenler var dıyosunuz anlamıyorum
senin bu oyunda olmadığın dönemlerde üstteki mesajı yazan oyuncu oyunu bırakmıştı o yüzden saldırganlaşmanın alemi yok bilmemesi normal.
BarisCihan yazdı:Bu listeyi kim oluşturdu tanımıyorum ama yazmadığın onlarca kişi var.Listende oyuna sonradan dahil olmuş insanlarla dolup taşmış ama unutulmayan isimler de yok değil.Hatırlar mısınız bilmem.(abim) iTaLiaN ben ıDhUuL OoOoMoCaSoOoO xXxKoPuKxXx DoktoRIIsameT LeoN KoMiSeR ve daha bir çok kişi.Oyun bizde vakit kaybından çok arkadaşlık ve dostluklar kazandırdı.Hala facebook tan messenger den konuş görüştüğümüz insanlar var.Şuan aklıma gelmeyen ama arkadaşımız olan kişilerle bağlantıya geçebiliriz. Oyunu vakit kaybı olarak şekillendirmeyin.İyi eğlenceler. nick name: ıDhUuL
Yetenek kullanmayı bilmediğim zamanlar ismini görmüşlüğüm var Şu sıralar oyuna girip bakarsan vakit ve nakit kaybından başka birşey olmadığını görebilirsin Eskilere selam olsun
En son Fuerte tarafından 22 Nis 2012 19:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
yanı kp sıralamasında
senin bu oyunda olmadığın dönemlerde üstteki mesajı yazan oyuncu oyunu bırakmıştı o yüzden saldırganlaşmanın alemi yok bilmemesi normal.
BarisCihan yazdı:Bu listeyi kim oluşturdu tanımıyorum ama yazmadığın onlarca kişi var.Listende oyuna sonradan dahil olmuş insanlarla dolup taşmış ama unutulmayan isimler de yok değil.Hatırlar mısınız bilmem.(abim) iTaLiaN ben ıDhUuL OoOoMoCaSoOoO xXxKoPuKxXx DoktoRIIsameT LeoN KoMiSeR ve daha bir çok kişi.Oyun bizde vakit kaybından çok arkadaşlık ve dostluklar kazandırdı.Hala facebook tan messenger den konuş görüştüğümüz insanlar var.Şuan aklıma gelmeyen ama arkadaşımız olan kişilerle bağlantıya geçebiliriz. Oyunu vakit kaybı olarak şekillendirmeyin.İyi eğlenceler. nick name: ıDhUuL
Yetenek kullanmayı bilmediğim zamanlar ismini görmüşlüğüm var Şu sıralar oyuna girip bakarsan vakit ve nakit kaybından başka birşey olmadığını görebilirsin Eskilere selam olsun
PROF selamlar.Nick den hatırlıyorum ama bizzat tanışmışlığımız olmadı. Anladım ki diğer online oyunlar gibi işin içine para girince sonuç muhtemel... Ufaklık face den ismini arattım 15-16 belki daha da küçük bir çocuk çıktı karşıma.Her neyse gereken cevabı almışsın arkadaşımdan.İyi eğlenceler.PROF özel mesaj atma butonunu bulamadım face den irtibata geçersen sevinirim.
En son Fuerte tarafından 25 Nis 2012 15:31 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.