EHLENveSEHLEN yazdı:Sakin ol kaya Bırak oyunu değmez , benim yaşadıklarımı bilion . Bana atar yapıp ayak yapanlarıda gördün Bana boşver ya ne takıon demiştin Bence sende şimdi takma
bilmem mi kardeşim ferhat malı sana atar yaptı face te ws dedın 2 gun snra askere gıtcem dedı ws olmayınca gıtmedım saka yaptım dedı cocuk ıste bırak bosver
harika böylece senin paraların nereden n geldiğinide öğrenmiş oldu bütün meran cimri adamlarsınız iki yardım etmedini 39 ların son dönemlerinde ama bende yolumu buldum iyi öğrettiniz valla tanınmış bir kaç karakterle giriyorum oyuna sonra çalındı diyorum hop indiregandi uyanık millet
Sesilleningrad yazdı:harika böylece senin paraların nereden n geldiğinide öğrenmiş oldu bütün meran cimri adamlarsınız iki yardım etmedini 39 ların son dönemlerinde ama bende yolumu buldum iyi öğrettiniz valla tanınmış bir kaç karakterle giriyorum oyuna sonra çalındı diyorum hop indiregandi uyanık millet
kaya gerçek yüzünü anlayan biri daha
RELAXXEEFENDYY
1- Uyandım
2- Dışarı çıktım
3- Onu gördüm
4- koşarak sarildim
5- Onu öptüm.
Sesilleningrad yazdı:harika böylece senin paraların nereden n geldiğinide öğrenmiş oldu bütün meran cimri adamlarsınız iki yardım etmedini 39 ların son dönemlerinde ama bende yolumu buldum iyi öğrettiniz valla tanınmış bir kaç karakterle giriyorum oyuna sonra çalındı diyorum hop indiregandi uyanık millet
tüm meran bilir tanır sen rahat ol beni . ondan bundan 2 3 ıtem almaya gerek varmı ?? KHoLPaSHaLix LOncasındayım dışarda senn gıbı ecelı olmayan adalardan para mı ıstıcem ahaha neyse ferhat M A L ı yol al sen banlanan charlarınla uğraş