Forum Ve destek ekibi..!!!!!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
Forum Ve destek ekibi..!!!!!
Şifremi unuttum Değişmek ısdıyorum e postama sıfrem gelmıyor sız ne sacmalıyorsunuz ya destege mesaj attm cvp gelmıyor kalkn yataklarınızdan da azıcık ınsanlarla ılgılenın..
- CcCMERANGAFCcC
- İri Fare Avcısı
Re: Forum Ve destek ekibi..!!!!!
kalk git kendi sunucuna sen kmsn la ?
<< RELAXXEEFENDYY >>

İnCi SöZLük' de Kurucu . . .

-
- Acemi Savaşçı
tanırsın benı boşverde bunlar ne cvp verıyolar atılan destege msj ı ne de sıfre gelıyor e maıl me bırı konussun dellencem ya
-
- Acemi Savaşçı
Ulan bi cevap yazsanız geberırmısnız nerde bu mıllet nerde bu forum yetkılılerı kufur etsek anında susturursunuz nerdesınız..... :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Cevap..
- CcCMERANGAFCcC
- İri Fare Avcısı
vol.3 >>> cevap <<<<
<< RELAXXEEFENDYY >>

- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
''Şifremi unuttum'' servisinde her hangi bir soruna rastlanmamıştır. Lütfen hesabınızın kayıtlı olduğu e-posta adresinin doğruluğundan emin olun ya da spam/gereksiz klasörünü kontrol edin.acerxmicrolab yazdı:Şifremi unuttum Değişmek ısdıyorum e postama sıfrem gelmıyor sız ne sacmalıyorsunuz ya destege mesaj attm cvp gelmıyor kalkn yataklarınızdan da azıcık ınsanlarla ılgılenın..
İyi forumlar.

-
- Acemi Savaşçı
TAMAM halletm eywRespected yazdı:''Şifremi unuttum'' servisinde her hangi bir soruna rastlanmamıştır. Lütfen hesabınızın kayıtlı olduğu e-posta adresinin doğruluğundan emin olun ya da spam/gereksiz klasörünü kontrol edin.acerxmicrolab yazdı:Şifremi unuttum Değişmek ısdıyorum e postama sıfrem gelmıyor sız ne sacmalıyorsunuz ya destege mesaj attm cvp gelmıyor kalkn yataklarınızdan da azıcık ınsanlarla ılgılenın..
İyi forumlar.