Aşırı ısınıp Kapanan Pc ?
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Re: Aşırı ısınıp Kapanan Pc ?
Yha laptop açılırken bile fan çalışmaya başlıyo sıcak hava üflüyo, Bukadar Çabuk ısınmaya başlıyor, Sonrada okadar sıcak oluyo ki fandan çıkan hava elini yakıyo
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Şİmdi sen dizinin üstünede koyduğun için ondan kapanıyor olabilir.Bende ilk aldığımda diz üstü kullanıyordum hatta dizlerimde kızarma olmuştu ondan sonra masaya koymaya karar verdim
diz üstündeyken fan işlemini tam yapamıyor ve dolayısıyla sıcaklık tekrar dönüp kapanmasına yol açıyor.
Bu duruma erken müdehale etmessen bilgisayarın zarar görebilir
XXCEZAXX
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi

- Lonca: byHMF
Fan aldım, Şimdi ısınamıyor bile :lol:XCEZAX yazdı:Şİmdi sen dizinin üstünede koyduğun için ondan kapanıyor olabilir.Bende ilk aldığımda diz üstü kullanıyordum hatta dizlerimde kızarma olmuştu ondan sonra masaya koymaya karar verdimdiz üstündeyken fan işlemini tam yapamıyor ve dolayısıyla sıcaklık tekrar dönüp kapanmasına yol açıyor.
kuccukhusam1 yazdı:Fan aldım, Şimdi ısınamıyor bile :lol:XCEZAX yazdı:Şİmdi sen dizinin üstünede koyduğun için ondan kapanıyor olabilir.Bende ilk aldığımda diz üstü kullanıyordum hatta dizlerimde kızarma olmuştu ondan sonra masaya koymaya karar verdimdiz üstündeyken fan işlemini tam yapamıyor ve dolayısıyla sıcaklık tekrar dönüp kapanmasına yol açıyor.
Tamam işini çözmüşün tebrikler.
A R Z L O D O S
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
ikv yi bırak
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Artık Isınmaktan Kapanıyorsa Yapacak Pek birşey Yok Demektir ama Yapabileceklerin:kuccukhusam1 yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Benim sizlere bir sorum olacak, ben kendime yeni bir laptop aldım, özellikle ikv oynamak için, ama son 2 aydır bu pc ikv oynarken yada başka bir program la uğraşırken bile çok ısınıyor, ve kendisini kapatıyor, Bunun sebebi ne olabilir,
Çözüm yolu nedir,
Cevaplarınızı bekliyorum,
İyi Forumlar.
Laptop'un İçini Açıp İşlemci Fanının Termal Macununu Yenileyebilirsin.
Kaliteli Bir Yedek Laptop Fan'ı Alabilirsin.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

Lonca:Inception