Bu kadar da olmaz !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Bu kadar da olmaz !

Mesaj gönderen ARZLODOS »

ReQuIEMm yazdı:ARZLODOS güzel kardeşim kafan mı güzel ne farklı farklı kişisi ne diyorsun ! tek hesabım var oda bu önceki BAKII hesabımın şifresini unuttum incelesinler Ip adresimden çok mu zor şuan evimden giriyorum . söylüyorum evet HODRİ MEYDAN inceleyip baksınlar bakalım aynı kişimiyim ferhatla yoksa farklımıyım .

Ferhata sor o söylesin ona verisen olacağı bu. Bakii şifresini unutmumuşmu nese kolay gele yada rasgelsin

ve bu arada post ileti sayılarımın sıfırlanmasını istiyorum. Ne postusa bu.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ReQuIEMm
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ReQuIEMm »

2 haftaya kadar forum hesabım ve oyun hesabımın şifresini değiştim kayıt etmediğim içinde BAKII rumuzlu hesabımın şifresini unuttum hatta ve hatta hızlı destekte iletilerimin silinmesi talebinde bulunmuştum ferhat yüzünden aratıp bulabilrler
BAKİİ >>>>>>>>>>> ReQuİEM
Kullanıcı avatarı
ReQuIEMm
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

İlk yazımda da belirttiğim gibi konuyu ikv oyuncularının takdirine bırakıyorum ..
Kullanıcı avatarı
CcCMERANGAFCcC
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen CcCMERANGAFCcC »

ReQuIEMm yazdı:Merhabalar

ikv yönetim ekibi tarafından yapılan haksız adeletsiz uygulamanın hangi akıl ile yapıldıgını bütün İKV camiasina göstermek adına bu konuyu açma gereği duydum . Forumu takip edenler yada etmeyenler için öncelikle bir kaç yazı ile alıntı yapacagım ;
RELAXXEEFENDYY isimli çarımın hesabı daha 1 hafta önce açıldı ve 4 gün önce 3 gün sus yedi susunun 2 . günü sınırsız bloka çevirildi bu ne lan la ne bu la bu ne ? cinsinden anlıcağınız. . .

ve diğer 3 hesabımda banlandı . .

ve benim çarına girdiğim bütün arkadaşlarımın hesablarını banladılar ?

BU KADAR KİŞİ SUSACAK M I ? ?

VE FORUMDAN YAZACAK CEVAPSIZ BIRAKIP KONUYU KİLİTLEYİP BANLICAK MISINIZ BU MUDUR ?
<< RELAXXEEFENDYY >>

bu yazıları yazan arkadaşım bütün hesaplarını kapattınız haklı veya haksız orası ayrı bi durum fakat yazıyı yazan FERHATINda dediği gibi arkadaşlarının çarlarını neden sebepsiz yere banlıyorsunuz ! sizler bu kadar basiretsiz insanlar mısınız ? Bune vurdumduymazlık arkadaş ya durduk yere keyfi işlem yapmak hangi AHLAKA ve MANTIĞA sığar !evet biz seni ferhatın arkadaşısın diye banladık diyorsanızda çıkıp bunu DELİKANLI gibi söyleyin bari bi mail atsaydınız ! işte saygı değer İKV oyuncuları takdir sizlerin haklı veya haksız oldugum bi durum varsa bunu sizlerin takdirine bırakıyorum ..

adım geçiyor konu kilit lütfen.
<< RELAXXEEFENDYY >>

Resim

İnCi SöZLük' de Kurucu . . .
Kullanıcı avatarı
ReQuIEMm
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

bilgilendirme amaçlı açtım konuyu ne kilidi ne diyorsun ferhat ?
YokArtik
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen YokArtik »

Ferhat ölmemiş miydi ? :D CaptainATX ile görüştüm eğer yalan haberse hesabımı bloklıcak diyen sen değil miydin :D

Neyin kafasındasın şimdi :D
Kullanıcı avatarı
CcCMERANGAFCcC
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

YokArtik yazdı:Ferhat ölmemiş miydi ? :D CaptainATX ile görüştüm eğer yalan haberse hesabımı bloklıcak diyen sen değil miydin :D

Neyin kafasındasın şimdi :D

salak işte çar o zmn face skype hepsi çalındı yazdım biraz takip etseydin kro seni
<< RELAXXEEFENDYY >>

Resim

Kullanıcı avatarı
CcCMERANGAFCcC
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

sövecem az kaldı hala açmadılar GM DE BAKMASIN LAN DEV cevap versin töbe töbee ya :x :x :x
<< RELAXXEEFENDYY >>

Resim

Black
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Black »

Merhaba,
HellRiDerS yazdı:Merhaba;

Size yapılan uyarılarda tüm hesaplarınızın ceza alacağı söylenmişti bu sebeple bilindik bütün hesaplarınıza aynı ceza uygulanmıştır.

Yanıtınızı aldığınıza göre artık bununla ilgili lütfen forumu meşgul etmeyiniz, keza ikv resmi forumları bu tarz bildirimlerin yeri değildir.

iyi forumlar.

Gerekli açıklama yapılmıştır birden fazla konu açmaktan dolayı konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön