Lonca Savaşları - Fikstür
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lonca Savaşları - Fikstür
Hiçbir arkadaşım alınmasın ama en baştan beri Raiders Of Anatolia - Efsaneler finalinin olacağı belliydi, nitekim öyle olacak 
PIRASASAPI
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
Bak söyleyeyim galip RoA olacak çünkü turnuva başlamadan önce antreman yapan, iksirlerini düzene koyan, taktik belirleyen nadir loncalardan. Taktik belirlemeyi yüzeysel düşünmealveras yazdı:Pırasasapı Oyunu Ögrende Gel (= :mrgreen:
PIRASASAPI
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Karargah
Bence bu konuda emin olmaozaerdenn yazdı:çünkü turnuva başlamadan önce antreman yapan, iksirlerini düzene koyan, taktik belirleyen nadir loncalardan.
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- apocan2087
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
- Lonca: Dergah
İyi oynayan kazansın arkadaşlar bence fazla lafa gerek yok 
XıxAPOCANxıXXxJEYNAxXXxThRaLxX
- CcCMERANGAFCcC
- İri Fare Avcısı
w t f master of darkness roa 3 ünden biri ayrıca efsane 3 maçınıda alamazsa elenme ihtimali yüksek 2 .tura çıkamadan . .
<< RELAXXEEFENDYY >>

İnCi SöZLük' de Kurucu . . .

- darkemperor1
- İskele Babası
Öncelikle şunu belirtmek isterim ki lodoslardan beklediğim performansı göremedim lodoslardan sadece kazanan lonca efsaneler loncası pazar gününden itibaren efsaneler loncasını benim için yeri tamamen ayrı cünkü bir tek bizimle savaşma cesareti olan loncaydı.
Yorumlarda şu loncayla şu lonca final oynıcağı baştan beri belliydi denmiş herşeyin heran değişebiliceği bir oyun oynuyoruz o yüzden kimse hiç birşey e kesin gözüyle bakmasın. Denicek tek bir şey vardır oda
İyi olan kazansın
W T F
İyi olan kazansın
W T F
Eminönü ..
EIEN ..
SVINDLARE ..
Darkemperor ..
Xcankurtaranx ..
Ateş'e Dayanabiliceğin Kadar Günah İşliceksin.
EIEN ..
SVINDLARE ..
Darkemperor ..
Xcankurtaranx ..
Ateş'e Dayanabiliceğin Kadar Günah İşliceksin.
- CcCMERANGAFCcC
- İri Fare Avcısı
darkemperor1 yazdı:Öncelikle şunu belirtmek isterim ki lodoslardan beklediğim performansı göremedim lodoslardan sadece kazanan lonca efsaneler loncası pazar gününden itibaren efsaneler loncasını benim için yeri tamamen ayrı cünkü bir tek bizimle savaşma cesareti olan loncaydı.Yorumlarda şu loncayla şu lonca final oynıcağı baştan beri belliydi denmiş herşeyin heran değişebiliceği bir oyun oynuyoruz o yüzden kimse hiç birşey e kesin gözüyle bakmasın. Denicek tek bir şey vardır oda
İyi olan kazansın
W T F
efsaneler 3 maçıda alamazsa eleniyor kuvvetle muhtemel b grbundan 3 takım çıkacak WTF 3 DE 3 yaptı direniş binyetmiş bir efsaneler 3 de 2 yaptı
bin yetmiş bir efsane direnişten 3 maçıda kazanan 2 takım çıkar yada 1 i 3 maçı diğeri 2 maçı öyle bişeler işte kısacası efsanelerin bırak tek lodos lonca olarak çkmasını gruptan çıkması bile garanti DEĞİL
<< RELAXXEEFENDYY >>

- alveras
- Sahaf Yardımcısı
Pırasasapı Bak Adam Ne Yazmış (=Ögrende Gel Derken Bunları İhtimale Katmıyorsun Azı Olan Konuşuyor.CcCMERANGAFCcC yazdı:darkemperor1 yazdı:Öncelikle şunu belirtmek isterim ki lodoslardan beklediğim performansı göremedim lodoslardan sadece kazanan lonca efsaneler loncası pazar gününden itibaren efsaneler loncasını benim için yeri tamamen ayrı cünkü bir tek bizimle savaşma cesareti olan loncaydı.Yorumlarda şu loncayla şu lonca final oynıcağı baştan beri belliydi denmiş herşeyin heran değişebiliceği bir oyun oynuyoruz o yüzden kimse hiç birşey e kesin gözüyle bakmasın. Denicek tek bir şey vardır oda
İyi olan kazansın
W T F
efsaneler 3 maçıda alamazsa eleniyor kuvvetle muhtemel b grbundan 3 takım çıkacak WTF 3 DE 3 yaptı direniş binyetmiş bir efsaneler 3 de 2 yaptı
bin yetmiş bir efsane direnişten 3 maçıda kazanan 2 takım çıkar yada 1 i 3 maçı diğeri 2 maçı öyle bişeler işte kısacası efsanelerin bırak tek lodos lonca olarak çkmasını gruptan çıkması bile garanti DEĞİL:mrgreen:
Bin Ytemiş Bir (1071)