gelsin diye diye dilinizde tüy bitti ?
gelincede alayınız niye geldi eskiden daha iyiydi ikv beta 29 39 49 a dönelim lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyeceksiniz
http://inciswf.com/1277738426.swfXasgarix yazdı:haklısın ama gelincede yeni heyecan geliyor
Aramızda para toplayıp ikv nin server setupunu satın alıp pvp kurabiliriz panpa :geek:harkonen yazdı:ya 29-39 cok güzel keşke geri dönme fırsatımız olsaydı hem plus satılıyodu sadece ama karaköyün yeni bi heycan yaratacağına inanıyorum bence güzel olcak
Niye çöp olsun kullanılır elbet (Neculus Zırhla Gaffar kesiliyor) Ayrıca o bölgeye girmek için Bu setini olması lazım.CcCMERANGAFCcC yazdı:Karaköy gelecek bu sefer çember itemleri çöp olacak vay efendim 1 yılda dizdimde çöp oldu güneş asalı adam karaköyden item düşürüyor aynı itemi takıyoruz . . Vb . bir çok saçmalık bizi bekliyor..
gelincede alayınız niye geldi eskiden daha iyiydi ikv beta 29 39 49 a dönelim lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyeceksinizakıllanmaz ikv oyuncuları
![]()
Arizonaa yazdı:Niye çöp olsun kullanılır elbet (Neculus Zırhla Gaffar kesiliyor) Ayrıca o bölgeye girmek için Bu setini olması lazım.CcCMERANGAFCcC yazdı:Karaköy gelecek bu sefer çember itemleri çöp olacak vay efendim 1 yılda dizdimde çöp oldu güneş asalı adam karaköyden item düşürüyor aynı itemi takıyoruz . . Vb . bir çok saçmalık bizi bekliyor..
gelincede alayınız niye geldi eskiden daha iyiydi ikv beta 29 39 49 a dönelim lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyeceksinizakıllanmaz ikv oyuncuları
![]()
VeNGaT yazdı:Aramızda para toplayıp ikv nin server setupunu satın alıp pvp kurabiliriz panpa :geek:harkonen yazdı:ya 29-39 cok güzel keşke geri dönme fırsatımız olsaydı hem plus satılıyodu sadece ama karaköyün yeni bi heycan yaratacağına inanıyorum bence güzel olcak