bütün lodosları tebrik ediyoruz :D
bütün lodosları tebrik ediyoruz :D
1 lonca hariç hiç galibiyetleri yok tüm sunucularda eminönü kadar Lodos yok . . ama böyle bir hezimet bravo vallaha . . 
- alveras
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: bütün lodosları tebrik ediyoruz :D
Bin Ytemiş Bir (1071)
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Lodos olarak Arzları tebrik ediyorum. Lodoslar Çok Fazla ama güçlü değiller. Arzlar az ama güçlüler
Büyücüm Hariç Tüm Charlarım Arz. Büyücümüde Arz yapmayı Planlıyorum.
Büyücüm Hariç Tüm Charlarım Arz. Büyücümüde Arz yapmayı Planlıyorum.
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: Return Of The Kings
Ben Lonca Efsanelerden LoNeLyWoLf Bizi yenebilicek Lonca var ise Er meydanında silahlarını Konuştursun. Siz ise burda Forumda atıp tutmaktan başka bişey yapmıyorsunuz.Dikkatinizi Çekerim Çoğu Lonca çekilmiş Hiç biri savaşa girmemiş.Ama İnansalardı eleyebiliceklerine ben inanıyordum.Biz İnanıyoruz ki Kazanacağız.Tek Lodos Sancğı Kalasıya Kadar da savaşacağız.
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Academy Of War
Savaşlarda eski tad'ın kaldığına inanmadığım için başvurmadım bile. Zamanında uğradıkları hezimet'e saysınlar 
XXCEZAXX
- CcCMERANGAFCcC
- İri Fare Avcısı
XCEZAX yazdı:Savaşlarda eski tad'ın kaldığına inanmadığım için başvurmadım bile. Zamanında uğradıkları hezimet'e saysınlar
benim en son hatırladığım ReDsChuLL zortürkle , sultanorhanı evirip çevirip kesiyodu
<< RELAXXEEFENDYY >>

İnCi SöZLük' de Kurucu . . .

İnCi SöZLük' de Kurucu . . .
- LoNeLyWoLf
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Return Of The Kings
CcCMERANGAFCcC yazdı:XCEZAX yazdı:Savaşlarda eski tad'ın kaldığına inanmadığım için başvurmadım bile. Zamanında uğradıkları hezimet'e saysınlar
benim en son hatırladığım ReDsChuLL zortürkle , sultanorhanı evirip çevirip kesiyodu
Ben Bu oyunu Nerdeyse 29 dan beri oynuyorum.Klanı ve Bölgeyi iyi takip ederim.39 larda Uçaktada bol bulundum ama
ReDsChuLL
Bu karakteri göremedim Refik vardı SAykohal vardı Keserimha vardı Ama ben bu karakteri görmedim arkadaş bu övüp bitiremediğiniz adam kim yaw.Ayrıca Övgü insanı yüceltmez Alçaltır.
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Zeroberto
LoNeLyWoLf