Bu oyunda parası olan adam oluyor , şaheser mi üreteceksin hadi ürettin + bas ? para
Klan değiştir ? para .
İsim değiştir ? para .
Yasaklı listesi arttır arkadaş listesi arttır ? para .
EN önemlisi , Lonca aç veya loncaya gir ? para .
Şimdi bir yetkili gelip bahsettikleriniz oyun bu şekilde konumlandırıldı derse şaşmam !
Bir süre sonra karakterin tipini saçını değiştirmekte paralı olursa hiç şaşmam !
Nerde eski günler , eskiden parası olan değil adam olan iyiydi bu oyunda !
Arık herşey para loncayı bekledik beklemez olaydık oda para :S
İnşallah dahada aşmassınız buralı yeter artık köşeyi döndünüz tamam bırakın birazda fakirler oynasın
Herkes lonca sisteminin paralı olmasından yakınıyor. Facebook'ta bile oyunlarda bazı özellikleri isterseniz hemen kredi kartı sayfasına yönlendiriliyorken burada para olmaması garip olurdu.
Ancak göz ardı edilen bir nokta var. Diğer sitemkar konularda "eskiden sadece plus alırdık" şeklinde cümleler görülüyor.
Siz yine sadece plus alın, ama plusunuzu akçe yükleyerek almak yerine "aynı ücreti" üyelikal.com sitesindeki kutuya verin ve lonca eklentisi dahil +5 yetenek puanı ve kasa erişim e-pinlerini de "bedava" olarak "eski" plus ücreti kadar ödeyerek sahip olun. Üstelik bu siteden kredi kartı haricinde PTT havalesi seçeneği ile de yaşı ufak oyuncular faydalanabilir.
Oncelikle bu oyunun yapilmasi icin belirli bir para harcaniyor ve tabiki bunu bir yerden saglamak lazim..
Ayrica para verdigimiz urunler kendimizi gelistirmemize yardimci olur ve bazi ayricaliklar tanir..
Ornegin plus paket almadanda oyun pekala oynanabilir fakat ayricalik kazanmak istiyorsan urunu alman gerekir ..
Oyunun lag sorunu basladigi gunden beri vardi fakat bu oyunun altyapisinin yetersizliginden kaynaklaniyor..
Sahsen ben yabanci oyunlari oynamak yerine en buyuk turk oyununu oynayip em buyuk turk oyununa para harcamayi tercih ederim .. Sonucta bizim oyunumuz ve bu paralar sadece oyunculari somurmek icin alinmiyor oyunun gelistirilmesi ve altyapisinin yenilenmesi icin epey para harcaniyor.. Oyunun gun gectikce oyuncu sayisi artiyor ..
Ve siz nicin yeni sunucular acilmiyor diye yakiniyorsunuz.. Oncelikle yeni sunucu gelmesi oyunun bu sorununu cozmek bir yana daha ileri goturucektir.. Oyun yapimcisi sirket. Sobee dir ancak mynet ile bazi sorunlar yasandigindan oyunun gelismesi bi ara durma ve hatta oyun kapanma noktasina gelmisti.. Bunlari goz onunde bulundurup yeniden dusunmeniz gerektigini dusuunuyorum
Silahci yazdı:Herkes lonca sisteminin paralı olmasından yakınıyor. Facebook'ta bile oyunlarda bazı özellikleri isterseniz hemen kredi kartı sayfasına yönlendiriliyorken burada para olmaması garip olurdu.
Ancak göz ardı edilen bir nokta var. Diğer sitemkar konularda "eskiden sadece plus alırdık" şeklinde cümleler görülüyor.
Siz yine sadece plus alın, ama plusunuzu akçe yükleyerek almak yerine "aynı ücreti" üyelikal.com sitesindeki kutuya verin ve lonca eklentisi dahil +5 yetenek puanı ve kasa erişim e-pinlerini de "bedava" olarak "eski" plus ücreti kadar ödeyerek sahip olun. Üstelik bu siteden kredi kartı haricinde PTT havalesi seçeneği ile de yaşı ufak oyuncular faydalanabilir.
Sorun orada değil ki sayın Rehber arkadaş.Sorun şu;
Önceleri verdiğimiz paranın nereye gittiğine, harcandığına bakmazdık.Oyundan zevk alırdık büyük bir zevkle oynardık.Kısacası o verdiğimiz 9,90 TL sonuna kadar değerdi.Ama şimdi sorsanız plusım dün itibariyle bitti "Alacak mısın" "Hayır." "Neden?" "Değmez de ondan..."
evet şu lonca kurma paralı oldu o kötü işte belli bi oyun parasıyla kurulsa girmede bedava olsa olurdu kurmak paralı olsun tamamda girmekde paralı olurmu arkadaş :S
Ya arkadaşlar oyunun gelişmesi için para lazım tamam da herşey de parayla olmaz ki ondan bahsediyorum .
Önceden oynarken emek vardı şimdi para var . Herşey bedava olsunda demiyorum ama bazı şeyler abartıldı
böyle giderse daha da abartılır , ben 4 senedir oynuyorum yıllar önceki halden daha memnundum hatta bir arkadaşıma
seviyeler büyümese diyordum ( 49 falan ) o niye der dururdu şimdi niyesini gördü işte :S