KANUNİ YATAĞAN

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Zagros
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

KANUNİ YATAĞAN

Mesaj gönderen Zagros »

BUNCA YILDIR BU OYUNU OYNUYORUM İKV NİN SÜREKLİ BÜYÜDÜĞÜNE ŞAHİT OLDUM MADDİİ AÇIDAN FAKAT BÜYÜDÜKÇE ONA PARA KAZANDIRAN OYUNCULAR YANİ BİZLERLE ALAY ETMEYE DEVAM EDİYOR SON LONCA SAVAŞLARINDA TAHADDÜT ETTTİĞİ SİLAH İŞPORTACILARA BİLE SATILABİLECEK EFSUNSUZ BİR YATAĞAN ONCA ZAMAN KAYBI ONCA HAZIRLANMALAR TÜKETİLECEK ONCA İKSİRLER VE BU SAVAŞLAR İÇİN ÜST BAŞ DİZMEK İÇİN ALINAN ONCA AKÇELER LAYIĞINI NE YAZIKKİ BULAMADI MİGRAT KENAN DA SÜREGELEN İTEM DAĞITMA ADETSİZLİĞİ CEMBERLİTAŞ İLE DEVAM ETMEK TE DÜŞEN EFSUNLAR HEP AYNI CEHENEM PANTOLON 7 TANE OLDU BUNLARI BEN NEREYE KOYACAM YANİ KAZANIRKEN KAZANDIRMA MİSYONUNU HİÇBİR ZAMAN DÜŞÜNMEDİNİZ BİZLER KAZ OLDUK SİZLER KAZ YOLLAMACI BU ZİHNİYET NEREYE KADAR DEVAM EDECEK MERAK EDİYORUM AZİZ NESİN TEZİNDEN BAKMAYA DEVAM EDİYORLAR BİZE SİZLER YERİ GELDİ DOMUZUN ADAMINI YAPTINIZ BİZİ YERİ GELDİ YÜCE ALLAH IN BİR ADI OLAN GAFFAR I BOSS ADINI VERDİNİZ VE KLAN BÖLGE YAZIŞMALARINDA HAŞA GAFFAR PERT GAFFAR I KESTİK NARALARI ATTINIZ YERİ GELDİ BİR BABANIN EVLATLARINA GÖTÜRECEĞİ EKMEĞİ ÇALDINIZ COCUĞUN OKUL HARÇLIĞINI UZUN BÖLGELERDE YARINIMIZ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN GENÇLERİMİZİN BEYİNLERİNİ ÇALDINIZ EĞİTİM E DİNİMİZE KÜLTÜRÜMÜZE SALDIRARARK CEBİMİZDEN HİÇ ÇIKMADINIZ VE BUNCA ŞEYİ BİLMEMİZE RAĞMEN HALA BEN BU OYUNU OYNUYORSAM BEN AYAĞA KALKIP SUÇLU BENİM DİYE BİLİRİM PEKİ SİZ SÖYLEBİLİRMİSİNİZ....?
Kullanıcı avatarı
IIBaRoNII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Re: KANUNİ YATAĞAN

Mesaj gönderen IIBaRoNII »

Herşeye katılıyorum...
ikvnin item adaletine guvenırdım ama artık onada guvenım kalmadı...
Selman abi çok güzel bir yazı.
Kullanıcı avatarı
KasimHaktanyana
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: PaŞaHaKTaNYaNa

Mesaj gönderen KasimHaktanyana »

noktansından virgülüne kadar hepsine katılıyorum. artık ne yapacağını şaşırmış bir yönetim var umarım artık akılları başlarına gelirde bu yazdıklarımızı dikkate alınır
Kasım Haktanyana

Haksızlık karşısında SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR...
Kullanıcı avatarı
KaPTaNYaGiZ
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KaPTaNYaGiZ »

Oyunun grafiklerine bakılırsa bu yatağanın 1 lvl yatağandan farkı olmıyacak
Kullanıcı avatarı
ASHABISUFFA
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ASHABISUFFA »

Yannız belirtmek isterım lonca savaşını kazanan loncaya kanuni yatağanı verilcek ama yeni glicek güncelleme paketiyle efsunları verılıcek
>>>E F E <<<
Kullanıcı avatarı
VlknKbky
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen VlknKbky »

Merhaba...

Ödül konusunda ASHABISUFFA arkadaşımıza katılıyorum. Verilecek olan Kanuni Yatağanı yeni gelecek olan genişleme paketi ile verilecek ve efsunları bulunacak diye duydum.

Gaffar ismine gelince, bence bu durumu protesto etmeliyiz. Bir an önce birer müslüman evladı olarak bu boss'un adının değiştirilmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Sonuçta bu isim Yüce Rabbimizin 99 isminden birisidir. Oyunda istemeyerek de olsa gençlerimiz bu isme karşı kötü hakaretler ve hitaplarda bulunabiliyorlar. Bence Zagros arkadaşımız çok önemli bir konuya değinmiş.

Saygılarımla...
Resim
Resim
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

En azından ''Hareket Hızı'' tarzı bir efsun içerse fena olmazdı...
KnTkn
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen KnTkn »

Ne olursa olsun o item bir daha verilmicek olmasi en iyi özelli bence
KaaN xKONFUCYUSx
Kullanıcı avatarı
SpartacuSS
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Capua

Mesaj gönderen SpartacuSS »

atabey yazdı:En azından ''Hareket Hızı'' tarzı bir efsun içerse fena olmazdı...
Yanında Az kuru biraz pilav ve cacıkta istermiydiniz.

Verilecek silahın hiçbir şekilde oyundaki şahaser silahlardan üstün olmaması gerekir.
Resim
CAPUA !!!
Kullanıcı avatarı
TRoyxpunisher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen TRoyxpunisher »

Hiç bir şekilde katılmıyorum . Bu oyunda her online oyun gibi para kazanma amacı ile yapılıp sunulmuş bir oyundur.Sizlere silah zoruyla akçe veya plus gibi ürünler aldırmıyorlar.Zevk almak için başka ne yapalım diyenleriniz olucaktır ki dünyada hiç bir zevk karşılıksız değildir bunu da unutmayalım.Oyuna para harcamak zorunda değilsiniz ben de harcıyorum oyuna para bana da bir şeyler düşmüyo ama bu oyunun hatasından değil oyun böyle yapılmış beğenmeyen oyuna para yatırmayıp oynamayı bırakabilir ya da para yatırmadan oynamaya devam edebilir.

Saygılarımla
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön