KANUNİ YATAĞAN
KANUNİ YATAĞAN
BUNCA YILDIR BU OYUNU OYNUYORUM İKV NİN SÜREKLİ BÜYÜDÜĞÜNE ŞAHİT OLDUM MADDİİ AÇIDAN FAKAT BÜYÜDÜKÇE ONA PARA KAZANDIRAN OYUNCULAR YANİ BİZLERLE ALAY ETMEYE DEVAM EDİYOR SON LONCA SAVAŞLARINDA TAHADDÜT ETTTİĞİ SİLAH İŞPORTACILARA BİLE SATILABİLECEK EFSUNSUZ BİR YATAĞAN ONCA ZAMAN KAYBI ONCA HAZIRLANMALAR TÜKETİLECEK ONCA İKSİRLER VE BU SAVAŞLAR İÇİN ÜST BAŞ DİZMEK İÇİN ALINAN ONCA AKÇELER LAYIĞINI NE YAZIKKİ BULAMADI MİGRAT KENAN DA SÜREGELEN İTEM DAĞITMA ADETSİZLİĞİ CEMBERLİTAŞ İLE DEVAM ETMEK TE DÜŞEN EFSUNLAR HEP AYNI CEHENEM PANTOLON 7 TANE OLDU BUNLARI BEN NEREYE KOYACAM YANİ KAZANIRKEN KAZANDIRMA MİSYONUNU HİÇBİR ZAMAN DÜŞÜNMEDİNİZ BİZLER KAZ OLDUK SİZLER KAZ YOLLAMACI BU ZİHNİYET NEREYE KADAR DEVAM EDECEK MERAK EDİYORUM AZİZ NESİN TEZİNDEN BAKMAYA DEVAM EDİYORLAR BİZE SİZLER YERİ GELDİ DOMUZUN ADAMINI YAPTINIZ BİZİ YERİ GELDİ YÜCE ALLAH IN BİR ADI OLAN GAFFAR I BOSS ADINI VERDİNİZ VE KLAN BÖLGE YAZIŞMALARINDA HAŞA GAFFAR PERT GAFFAR I KESTİK NARALARI ATTINIZ YERİ GELDİ BİR BABANIN EVLATLARINA GÖTÜRECEĞİ EKMEĞİ ÇALDINIZ COCUĞUN OKUL HARÇLIĞINI UZUN BÖLGELERDE YARINIMIZ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN GENÇLERİMİZİN BEYİNLERİNİ ÇALDINIZ EĞİTİM E DİNİMİZE KÜLTÜRÜMÜZE SALDIRARARK CEBİMİZDEN HİÇ ÇIKMADINIZ VE BUNCA ŞEYİ BİLMEMİZE RAĞMEN HALA BEN BU OYUNU OYNUYORSAM BEN AYAĞA KALKIP SUÇLU BENİM DİYE BİLİRİM PEKİ SİZ SÖYLEBİLİRMİSİNİZ....?
Re: KANUNİ YATAĞAN
Herşeye katılıyorum...
ikvnin item adaletine guvenırdım ama artık onada guvenım kalmadı...
Selman abi çok güzel bir yazı.
ikvnin item adaletine guvenırdım ama artık onada guvenım kalmadı...
Selman abi çok güzel bir yazı.
- KasimHaktanyana
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: PaŞaHaKTaNYaNa
noktansından virgülüne kadar hepsine katılıyorum. artık ne yapacağını şaşırmış bir yönetim var umarım artık akılları başlarına gelirde bu yazdıklarımızı dikkate alınır
Kasım Haktanyana
Haksızlık karşısında SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR...
Haksızlık karşısında SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR...
- KaPTaNYaGiZ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Oyunun grafiklerine bakılırsa bu yatağanın 1 lvl yatağandan farkı olmıyacak
- ASHABISUFFA
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Yannız belirtmek isterım lonca savaşını kazanan loncaya kanuni yatağanı verilcek ama yeni glicek güncelleme paketiyle efsunları verılıcek
>>>E F E <<<
Merhaba...
Ödül konusunda ASHABISUFFA arkadaşımıza katılıyorum. Verilecek olan Kanuni Yatağanı yeni gelecek olan genişleme paketi ile verilecek ve efsunları bulunacak diye duydum.
Gaffar ismine gelince, bence bu durumu protesto etmeliyiz. Bir an önce birer müslüman evladı olarak bu boss'un adının değiştirilmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Sonuçta bu isim Yüce Rabbimizin 99 isminden birisidir. Oyunda istemeyerek de olsa gençlerimiz bu isme karşı kötü hakaretler ve hitaplarda bulunabiliyorlar. Bence Zagros arkadaşımız çok önemli bir konuya değinmiş.
Saygılarımla...
Ödül konusunda ASHABISUFFA arkadaşımıza katılıyorum. Verilecek olan Kanuni Yatağanı yeni gelecek olan genişleme paketi ile verilecek ve efsunları bulunacak diye duydum.
Gaffar ismine gelince, bence bu durumu protesto etmeliyiz. Bir an önce birer müslüman evladı olarak bu boss'un adının değiştirilmesi için elimizden geleni yapmalıyız. Sonuçta bu isim Yüce Rabbimizin 99 isminden birisidir. Oyunda istemeyerek de olsa gençlerimiz bu isme karşı kötü hakaretler ve hitaplarda bulunabiliyorlar. Bence Zagros arkadaşımız çok önemli bir konuya değinmiş.
Saygılarımla...

En azından ''Hareket Hızı'' tarzı bir efsun içerse fena olmazdı...
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Ne olursa olsun o item bir daha verilmicek olmasi en iyi özelli bence
KaaN xKONFUCYUSx
- SpartacuSS
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Capua
Yanında Az kuru biraz pilav ve cacıkta istermiydiniz.atabey yazdı:En azından ''Hareket Hızı'' tarzı bir efsun içerse fena olmazdı...
Verilecek silahın hiçbir şekilde oyundaki şahaser silahlardan üstün olmaması gerekir.

CAPUA !!!
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefes
Hiç bir şekilde katılmıyorum . Bu oyunda her online oyun gibi para kazanma amacı ile yapılıp sunulmuş bir oyundur.Sizlere silah zoruyla akçe veya plus gibi ürünler aldırmıyorlar.Zevk almak için başka ne yapalım diyenleriniz olucaktır ki dünyada hiç bir zevk karşılıksız değildir bunu da unutmayalım.Oyuna para harcamak zorunda değilsiniz ben de harcıyorum oyuna para bana da bir şeyler düşmüyo ama bu oyunun hatasından değil oyun böyle yapılmış beğenmeyen oyuna para yatırmayıp oynamayı bırakabilir ya da para yatırmadan oynamaya devam edebilir.
Saygılarımla
Saygılarımla
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası