sunucuya girilmiyor
sunucuya girilmiyor
20 dk dır sunucuya giremiyorum Aynı sorunu paylaşan varmı ?
- aqrepuur
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: MoonWalker
Re: sunucuya girilmiyor
aynı sorun bende de var 22:00 itibariyle giremiyorum
AkrepUGUR Turanxakrepuğur
- zumrutyaprak
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bende giremiyorum...
Parlament.Cantürk
Parlament.Cantürk
İHTİİYAR
MCBALAMİR
TİTXTABİP
İmza içeriğinde video kullanmayınız!
MCBALAMİR
TİTXTABİP
İmza içeriğinde video kullanmayınız!
evet girilmio :S
Ohubaba
Ohubaba
Ohubaba
Şunu unutma sen birini kazıkladım diemi seviniosn işte = Gün qéLir devran döner Horoz dmaLR Tavuk q*mer
Kimsenin ahı kimsede kaLmaz
Şunu unutma sen birini kazıkladım diemi seviniosn işte = Gün qéLir devran döner Horoz dmaLR Tavuk q*mer
Kimsenin ahı kimsede kaLmaz
Anladığım kadarı ile oyundan çıkmadıkça sorun yok oyundan çıkan tekrar giremiyor az önce çıktım 22.25 gibi giremiyorum. Vardır elbet bir sebebi eminimki yetkililer bu sorunu düzeltmek için uğraşıyorlardır. Sabırlı olup beklicez yapıcak bir şey yok.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
Aynen bende giremiyorum .. birini kesmek için çar değişeyim dedim sunucya giremiyorum
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
şuan oyundayım yamur çabuk gel kız bekliom seni bnde diorum nie gelmior bu yaa aklıma geldi bi bakıyım sunucuya erişilemior dio ama şuan oyundayım toplasan 10 kişi yok oyunda

________________________________________________________________________________
Geri sarma bari :S