tek yurekkk ler burayay bakın hele !!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
tek yurekkk ler burayay bakın hele !!!!!!!!!!!!!!!!
cehennem loncasının savaslardan cekılmısnn ardından duman ws tekyurek macında tekyureklerın haksızlık dıye tabır ettıklerı aksaklık nedenı ıle tek yureklerınde lonca savaslarından cekılmelerını arz ederım !
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Altınordu
Re: tek yurekkk ler burayay bakın hele !!!!!!!!!!!!!!!!
herkes çekilecekse ne anlamı kaldı ya? cehennem çekildi arzlar 2/0 önde başladı 2 . savaşlar başladığında 1/0 başlayacak edecek size 3/0 zaten lodosların kazanma ihtimalini ortadan kaldırdınız daha ne yapacaksın tek yürek çekilsin diyorsunuz
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
- ufukdiler90
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: CeHeNNeM
arkadasım konuyu anlamadınız heralde en cok puanı toplayan 1 arz 1 lodos loncası final oynayacak yaw su acıklamaları bı dogru okuyun ya bızım cekılmemız yada sawasıp kaybetmemız hıc bırseyı degıstırmezz serhat kardesım kımseye cekılın yada dewam edın tarzında ısteklerde bulunmasak daha ıyı olur ısler ıstedıgımız gıbı gıtmedı bunları bızve cewremızdekıler bılıyo en azından biz bi liste wermıstık ama duman-2 loncasının kadrosu etkınlık gunune kadar game master kaplan bıle bılmıyodu bu acıdan bızde 1 sıfa degıstırmek ıstedık duman-2 loncasına bu hakkı veren kural bıze bunu yapmadı bızde cekılmek zorunda kaldı ve konu kapandı...
**CeHeNNeM***
Merhabalar,
Sanıyorum ki eleme sistemimiz tam olarak anlaşılmamış.Eleme sistemimizde sizin düşündüğünüz gibi en çok galibiyeti alan iki grup değil de en çok galibiyeti alan ARZ grubu ve Lodos grubu final mücadelesi yapacaktır.Bu durumda kimseye bir avantaj sağlanmamıştır.
@ufukdiler90; Duman loncasından savaşa katılacak ikinci grubun karakter adları belliydi fakat liste benim elimde değildi.Bir başka GM arkadaşımızda beklemekteydi.
İyi eğlenceler dilerim.
Sanıyorum ki eleme sistemimiz tam olarak anlaşılmamış.Eleme sistemimizde sizin düşündüğünüz gibi en çok galibiyeti alan iki grup değil de en çok galibiyeti alan ARZ grubu ve Lodos grubu final mücadelesi yapacaktır.Bu durumda kimseye bir avantaj sağlanmamıştır.
@ufukdiler90; Duman loncasından savaşa katılacak ikinci grubun karakter adları belliydi fakat liste benim elimde değildi.Bir başka GM arkadaşımızda beklemekteydi.
İyi eğlenceler dilerim.
- bilall
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: ALTINORDU
KaPLaN yazdı:Merhabalar,
İyi eğlenceler dilerim.
Sayın KaPLaN şunu öğrenmek istiyorum; en çok galibiyeti alan ARZ grubu ve LODOS grubu final mücadelesi yapacaktır. Peki bu final mücadelesinde 1. ve 2. Turdaki almış olduğu puanlar olduğu gibi aktarılacak mı yoksa Final mücadelesi Sıfırdan mı başlayacak ? Eğer sıfırdan başlayacaksa adil bir sistem olur.
Merhabalar Bilal,
İlk iki turda ki mücadeleler baz alınarak en çok galibiyet alan ARZ loncası ve Lodos loncası finalde karşı karşıya gelecek.Final karşılaşması şuan ki planımıza göre tek tur olacak ve bu turu kazanan turnuvanın galibi olacak.Fakat final turlarını artırabiliriz bu tam olarak kesinleşmedi.
Bilginize
İlk iki turda ki mücadeleler baz alınarak en çok galibiyet alan ARZ loncası ve Lodos loncası finalde karşı karşıya gelecek.Final karşılaşması şuan ki planımıza göre tek tur olacak ve bu turu kazanan turnuvanın galibi olacak.Fakat final turlarını artırabiliriz bu tam olarak kesinleşmedi.
Bilginize
- bilall
- Antrepo Bekçisi
Teşekkürler, benim ve bizim görüşümüzde final turlarının artırılmasından yana. Örnek olarak 3 tur olabilir. 3 Tur ideal diye düşünüyorum, sabırsızlıkla bekliyorum kararınızı.
- ufukdiler90
- Şarapçı'nın Sırdaşı
sayın kaptan bu bızı ılgılendırırmı sızce rakıplerımız kım oldugunu bılmeden bı sawasa gırmemız sızce normla mı onu gectım sız kendınız werdıgınız bı ornekte sampıyonlar lıgını gostermıstınız katılan takımların kadrolarını tum dunya bılıyo burda bı kadro yok benım karsı oldugum taraf o olan oldu bıten bıttı duman-2 loncasına yapılan ayrıcalık baska loncalara yapılan bı haksızlıktır ....KaPLaN yazdı:Merhabalar,
İyi eğlenceler dilerim.
**CeHeNNeM***
- bilall
- Antrepo Bekçisi
Bu konuda senle hem fikir değilim ufukdiler90. Neden diye soracaksan, senin rakibinin kim olduğunu bilmen veya bilmemen bir şeyi değiştirmez. Senin amacın ve hedefin iyi bir grup çıkarmak ve rakip güçlü veya güçsüz farketmeksizin hafife almamaktır.
Günler öncesinden sizin Duman-2 Grubuyla eşleştiğini biliyordunuz. Duman-2 grubunun savaşacak karakterlerini öğrenmeyi isteseydiniz İKV/Destek'ten rahatlıkla öğrenebilirdiniz. Lakin Destek'e e-posta atıp ta gerekli cevabı vermediyseler o zaman haklısın kardeşim.
Günler öncesinden sizin Duman-2 Grubuyla eşleştiğini biliyordunuz. Duman-2 grubunun savaşacak karakterlerini öğrenmeyi isteseydiniz İKV/Destek'ten rahatlıkla öğrenebilirdiniz. Lakin Destek'e e-posta atıp ta gerekli cevabı vermediyseler o zaman haklısın kardeşim.
- ufukdiler90
- Şarapçı'nın Sırdaşı
biz kendı cabalarımızla duman loncasındakı arkadaslarımızdan ogrendık kesınlıkle karsı degılım duman-2 duman-3 dahada fazla takımda cıkabılırdı destege soruyoruz bellı ama bızde bılyoruzz dıyolar onuda gectım werdıklerı ornekler ve cevaplar sacma dedıgım gıbı olan oldu uzatılmasınıda ıstemıyorum zaten hak eden kazansınn
**CeHeNNeM***