sirjudgester yazdı: İkv nin 5. yıldönümüne özel savaşlar ... Ne güzel bir etkinlik . Gerçekten fikir güzel ona lafım tabiki yok ama uygulama konusunda 5 yıldır olduğu gibi yine yine aksaklıklar var . Yani bazı hareketleriniz o kadar plansız ki anlam vermekte güçlük çekiyorum .
9 lonca başvuracak dediniz 2 klandan da ... Başvurumuzu yaptık , lodos klanından 6 lonca olduğu için arz klanından 3 lonca direkt olarak saf dışı kalıyor ... Hadi bunu yapmanız normal çünkü eşleştirme için daha mantıklı bişey ve olabiliritesi olan bir fikir şuan aklıma gelmedi buna eyw . Sonra diyorsunuz ki elenecek 3 lonca ramdom.org sitesinden şansa bağlı olarak bulunacak . Ya böyle bişey varmı , hangi akla hizmet yaparsınız böyle bişey aklım almıyor ya . 5 senedir oynuyorum şu oyunu ne olduysa eyw dedik nihayetinde onların da başı kalabalık , saçma sapan kişilerin saçma sapan işleriyle uğraşıyorlar . Ama şu noktada olayın rengi değişiyor .
5 sene evet dile kolay. Bu oyun başlangıçtan bu günlere gelip bu kitleyi yakaladıysa bunda bizim de katkımız yok mu be kardeşim . Elini vicdanına koy ve biraz düşün . Yapmanız gereken neydi onu da söyliyim gene elimden söylemekten ötesi gelmeyecek , ben bunları buraya yazdım diye etkinliği iptal edecek haliniz yok biliyorum ama 5 senede bir olan bir etkinliği de Şans dediğiniz saçmalıkla KATILAMADAN kaybetmek gerçekten insanın içini acıtıyo .
Yapman gereken kardeşim:
1:) Başvuru yapan loncalardan her iki taraftan kaç lonca eliyeceksen , başvuru önceliğine göre eliyecektin ki önce başvuran , işi ciddiye alan adamın farkı belli olsun.
2:) Başvuran 9 lonca arasından eleyeceğin loncalar , lonca puanlarına göre de belirlenebilirdi . Bu sayede oyunda aktif olan , o dükkanda satılan mallarınızı alanlar da karşılığını almış olurdu bir nevi ...
Bu yazdıklarıma da ne cevap verebileceksin merak ettim , önümüzdeki etkinliklere bakalım deriz biz de , o nadideleri alan adamları karşımda görünce de acaba katılabilsem sonuç ne olurdu demek de istemezdim ...
Bütün yorumları dikkatli bi şekilde takip etmeye çalıştım arkadaşlar.Genel fikir "keşke l.p sıralaması baz alınarak bu eşleştirme yapılsa" yönünde.Aslında ben de bu fikiri sonuna kadar destekliyorum.Lonca eklentisi geldiğinden beri bu işe gönül vermiş,maddiyat harcamış,loncasını üst seviyelere çıkartmak için elinden gelen çabayı harcayan loncaların bu etkinlikte poztif ayrımcalık uyguanması bence herkes tarafından doğal karşılanabilirdi.L.p.sıralamasında üst sırada olan loncalar ,aynı zamanda daha organizeli ve daha güçlü loncalar olması hasebiyle,yapılan eşleştirmelerde de adalet sağlanmış olacak ,aylardır emek harcayan Loncalar da böylelikle küstürülmemiş olacaktı.Mesela bizim sunucuda TLOO loncasının bu etkinlikte yer almamasına açıkcası çok üzüldüm.Bi de şunu söyliyim ;İlla da bizim lonca 1. olacak diye demiyorum bunu.Kim ,hangi lonca 1. olacaksa lütfen o loncanın kurucusunu da küçük bir ödülle ödüllendirin .Lonca eklentisinin gelmesinden buyana ve ondan önce de uzun zamandır bu oyuna emek veren,i.kiv'nin gelişimine katkı sağlayan ,kısacası onca insanı bir arada tutup hepsine ayrı ayrı hesap vermek zorunda olan bu insanlar bunu hakediyor diye düşünüyorum.Sayın [GM] arkadaşlarımın dikkatine !!
İyi forumlar.
cutting yazdı:Ben itirazın 3 veya katları şeklinde olmasına veya az sayıda loncanın katılmasına yapıldığını sanmıyorum.Sadece bu seçim kura ile yapıldığı için.Peki nasıl seçim yapılabilirdi diyorsanız.Başvurular arasında lp sıralamasına göre öncelik verilebilirdi loncalara.Bu daha adil ve daha güçlü(hakeden ) loncaların katılımını sağlardı.Benim loncam katıldığı halde, bu itirazda bulunan arkadaşlarımın haklılığını görebiliyorum.Yani sayısal loto oynamıyoruz ki şans bekleyelim.Emek veriyoruz kp kasıyoruz, para harcıyoruz artırıcı alıyoruz.Bunun sonucunda da eldi ettiğimiz bir ürün olmalı.Sonumuz kuraya kalmamalı.İşin özü eğer lp az olduğu için bazı loncalar dısarda kalsaydı bu kadar itiraz olcagını sanmazdım içimize sinerdi bu tarz seçim.Kurayı mantık dışı buldum.
Mirxcutting
Merhabalar,
Hemen hemen tüm yorumları okudum.Okuduğum yorumların içinde en doğru bulduğum alıntı yaptığım arkadaşınki bence.Doğruları yazmış.Eğer Lonca Parasına göre seçilseydi benim loncam katılamayaçaktı ama sesimide çıkartamayaçaktım.Gerçi yine çıkartmıyorum ya.
Benim kafamı karıştıran ROA'nın 3 sunucuda katılabilmesi.Yani var olduğu tüm sunucularda katılaçak.Bu kadar şansada pes doğrusu.Çok ballı lonca imiş ves-selam
ŞŞLLAAAPPPPPPPPPP
İYİ KAPAK REİS
EYVALLAH BAŞKAN KAPAK İYİDE ANLAYANA.ANLAMADILAR MI DERSİN ANLADILAR ANLADILAR DA AR DAMARI CATLAMIŞ BİRİLERİ GİBİ ANLAMAMAZLIĞA VURUYORLAR
Merhabalar.. Yaklaşık 5 yıllık oyun geçmişimizde oyuna olabildiğince destek olmuşuzdur. en azından kendi adıma konuşmam gerekirse öyle.. geçmişten bu yana meran sunucusunda Toplamda 3 lonca kurup bugünlere kadar geldik. şuanki GM ler bilirmi bilmiyorum Abura döneminde oyun kapanma aşamasındaydı. bizler 2 yıla aşkın bir süre hiç bi gelişme olmadan oynadık oyunumuzu. Mynet sobee ile anlaşmayı bozduğunda sunucu yayınının feshine karar vermiş ve oyunu yayından kaldırma kararı almıştı. ve bu karar üzerine hepimiz mynet AŞ yi mesaj yağmuruna tutmuştuk. sebebi Bir Türk oyununun Nasıl olurda kapanmasıydı.. ve o günlerin ardından sobe çok daha zor günler geçirmişti. oyunu bırakan bırakana sebebi hiç bi gelişme yoktu oyun rutin bi şekilde ilerliyordu . günlük gir çık başka bişey yoktu. hatta öyle bi drum almıştıki. millet can sıkıntısından bir birine küfür eder olmuştu.. hırsızlık had safadaydı . bunun tek sebebi uzun bi süre güncellemenin gelmemesiydi. bi çoğunuzun bi geçmişi vardır eminim. şunu sormak istiyorum sizlere, ve sayın GM lere belki onlarda bilmiyordur.. emin önünde domuz balonları vardı biliyosunuzdur. üzerinde UMUDUNU yitirme yazıyordu ve halada öyle yazıyor. bunu merak eden oldumu hiç? ne anlama geldiğini bilrmisiniz? Oyunun geldiği drumun göstergesiydi o arkadaşlar. okadar kötü bi drumdaydı ve biz ogünlerde bile hiç bi zaman yalnız bırakmadık sobeyi. geldik bugünlere. lonca sisteminin gelmesini oldum olası isteyip sürekli desteğe email atanlardan biriydim. hatta şunu bile yazdığımı çok iyi hatırlıyorum. lonca sistemi neden gelmiyor diye isyan edip gerekirse yazışma bile ücretli olsun maliyeti her ne ise bi şekilde zamanla kazanacaksınızdır. bizler üzerimize düşeni elbette yapacağızdır diye defalarca yazmışımdır. beklenen an geldi ve lonca sistyemi gelmişti. bizlerde verdiğimiz sözün arkasında durup elimizden geldiğince desteklemişizdir. kendi şahsıma söylemek istediğim bir kaç cümle var. ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum. sadece benim Minumum aylık ikv masrafım 150 TL ve üzeridir. ki loncamızdaki diyer arkadaşları saysam eminimki bu 1500 tl yi rahat geçer. söz konusu aslında para da deil Helal hoş olsun. burada anlatmak istediğim şey. Şu oyunun okadar kahrını çek. elinden geldiğince heryerde herkese öv herkese öner. lonca kur destek çık. ardından bi etkinlik yapılsın ve sen etkinliğe alınma. bu nekadar doğru sizce? meran sunucusunda 4. sıradayız biz ve kendimce çok sağlamız. tabiki bizden sağlamlarıda vardır fakat 6 + 3 yedek sisteminde loncanın biri +3 olan bölüme 25 level karakter yazıyor. sebebi lonca pek kalabalık deil. o arkadaşlara lafım yok elbette onalrında girmesi gerekiyordur ama ya bi sıralamaya bakın lütfen komedi ya. ya bizim emeğimiz bukadarmı basitti sayın GM ler.? yazık ya vallahi yazık. şu oyunda kaybetiğimiz emeğe zamana yazık.... şu dakikadan sonra ikv için tek bi kuruş bile harcayan nağmerttir. hiç bişey için değmezmiş...
Bu kadar şikayete karşılık alımların rassal yollardan değilde lp veya ws ye göre belirlenmesine yönelik bir adım atılmalıydı bence.. Ben en güçlünün belirlenmesi açısından lp nin değilde, ws nin kullanılmasından yanayım (elemeler bu şekilde yapılsın fazla olan klanlarda) . Tabi yapılmayacak böyle bir şey :lol: . Her zamanki gibi söyleneni uygulamak zorundalar onlara da hak verelim. İnsiyatif kimdeyse onun kararına bakar, burdaki gönüllüler de kararı uygular. Şurda bi tane gönüllü şu konu altına oyunculara katıldığını belirtse kahraman olcak ama onu da yapan yok :mrgreen: . Ki bence oyuncular da haklı ama kahraman olmak da zor.. Korkaklar bin kere, kahramanlar ise bir kere ölür (Abraham Lincoln).
dafnehazal35 yazdı:Sanırım kura çekimini oooo piti piti karamela sepeti diyerek yaptılar.yada daha ağır klasik tabirimle yönetim yalakaları listelerde yer almayı başardı emeklerinin karşılığını bu şekilde alıyorlar sanırım.
bu hileli savaşlar iptal edilsin olurmu kimsenin tadı kaçmasın yine.yada katılan bütün loncalar savaşa alınsın hilesiz kim kazanacak görelim.yoksa bu savaşın sonunda kaybeden siz olacaksınız yine yönetim.
Merhaba;
Eğer konuyu incelemiş olsaydınız aradığınız yanıtı bulmuş olabilirdiniz.
Başvuran loncalar arasında seçimler nasıl yapıldı ?
Gelen başvurular arasından Lonca Savaşlarına katılacak loncalar, başvuru sırasına göre değil Random.org sitesi üzerinden yapılan kura sonucunda rastgele belirlenmiştir.Ayrıca Beyaz Köşk ve Anka sunucularımızda Arz sayılarının az olması ve karşılaşma için yeterlilik sağlanamaması sebebiyle her iki sunucuda da hem sıralamada lider, hem de ilk başvuru yapmış olan loncalara ikinci bir grupla katılma şansı verildi. Böylece bu sunucularımızda da etkinlik yaparak, ödül vereceğiz.
Romdom.org sitesinde bir deneme yaparsanız sizin için daha güzel bir yanıt olur.
Bilginize.
Çok kısa bişi diyeceğim sayın yönetim size item artırırıcı gibi şeyleride random.org dan cekilişle alalım iyi olmazmı
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
öncelikle merhabalar kaç gündür bu konuyu takip etmekteyim ve her sunucuda bu konu hakkında olan haksızlıkları okumaktayım gene görüyorumki yönetim bir işi daha eline yüzüne bulaştırdı herkesin heyecanla beklediği bir etkinliği hayal kırıklığına çevirdiniz tebrik ederim. eğerki bir etkinlik yapıyorsanız 3 ve 3 ün katları diye saçma bir kural koyamazsanız geride kalan loncaların haklarını yiyemezsiniz kuklacı sunucusu bunun dezavantajını yaşıyor şuanda okadar lonca varken sadece 6 lonca yarışıyor buda bana göre şimdiden bir zevki olmayacagını kanıtlıyor.katılan tüm loncalara başarılar dilerim.
Tüm oyuncuların dikkatine ,
Eminönü sunucusundan eski oyuncu ismi hanımefendi şimdiki oyuncu ismi mylove kod ismi Merve olarak kullanır
evli ve 2 çocuk annesidir.Çanlı isimli oyuncu ile organize çalışmaktadırlar.
hanımefendi yani mylove sizinle sıkı sohbete geçer ve msne ekler . bu safhadan sonra Çanlı devreye girer.
msn den size Casus Bilgisayar 007 (Keylogger) programını kullanarak pc size gireler. şifreleriniz resimleriniz msn skype meynet ne varsa şifreleriniz ellerine geçer. son 2 ayda 40 oyuncunun charlarını çaldılar.
Bu şahıslar hakkında CUMHURIYET SAVCILIGINA haklarında yasal işlem yapılması için suç duyurusunda bulunuldu.
Bu oyunculara dikkat edin...
eski oyuncu adı : hanımefendi
şimdiki ismi : mylove
kod adı : Merve
sizce bidaha olurmu :idea: bide bi konum var benim bi carım tılsımda bener 10 ikv derindeki sır varken onda 28 cemberli tasta 27seviye 78xp oldu bunu sanırım 4. kere yazıyom