Mısır Çarşısındaki Lonca Tüccarı oraya Akın bey sayesinde geldiğini söylüyor, peki kim bu Akın bey?
Bir bildğiniz veya tahmininiz varsa yorum olarak yazarmısınız?
İyi Forumlar
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri YouTube:@EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
Akın Bey Teşkilat üyelerinden biri. Agah Efendi gibi. 01 Aralık 2011 Perşembe tarihindeki "Lonca Sistemi Yayında!" isimli habere bakarsan haberin sonunda şunu görebilirsin;
"Akın Galatalı - Teşkilat Planlama ve Organizasyon Daire Başkanı"
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Rescuer yazdı:Akın Bey Teşkilat üyelerinden biri. Agah Efendi gibi. 01 Aralık 2011 Perşembe tarihindeki "Lonca Sistemi Yayında!" isimli habere bakarsan haberin sonunda şunu görebilirsin;
Yanlışım varsa düzeltte Agah Bey Teşkilatın tarafsız lideri üyesi değil
İKV EMATEK - İstanbul Kıyamet Vakti İKV Canlı Yayın • Boss/Grup Kesimleri YouTube:@EMATEK
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 - 2025 Karaköy
2026 Bab-ı Ali
Rescuer yazdı:Akın Bey Teşkilat üyelerinden biri. Agah Efendi gibi. 01 Aralık 2011 Perşembe tarihindeki "Lonca Sistemi Yayında!" isimli habere bakarsan haberin sonunda şunu görebilirsin;
Yanlışım varsa düzeltte Agah Bey Teşkilatın tarafsız lideri üyesi değil
Bi yerin lideri olabilmek için öncelikle oranın üyesi olmalısın sanırım.
Sorunun cevabını aldığını düşünüyorum.
He moda olmuş madem uyalım;
Karaköy'de görüşürüz. :twisted:
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa