...........................................[İnceptıon]...........................................
[Küçük Şeylere Fazla Önem Verenler Ellerinden Büyük Şeyler Gelmeyenlerdir]
bence sloganlar gayet güzel eskiden seçilen sloganlara göre baya gelişme var denebilir.
Hayat tek başına mücadele sanatıdır. Hiç kimseye güvenme...BEYAZ bir gülün bile , SİYAH gölgesi vardır ...!!! Emanet edene ihanet, ihanet edene emanet etmem.
İşe Bak ya yakında evcilik oynarsanız hiç şaşırmam..!
ya hiç kazanan olmadı de ödülleri veya yarışmayı iptal et veya abuk zubuk sloganları oraya koyupta kendinizi rezil etmeyin.
arkadaşın biri oyun oynuycakmış yer istanbul saat kıyamet vaktiymiş.
neyse ya oyunun günden güne çivisi çıkıyor sayın GM ler bilginize...
1 ve 2. sloganlar çok güzel olmuş 3 ve 4 daha geri planda kalmış ama genede öteki eserlerden iyilerki seçilmişler . Ödül alan arkadasları tebrik ederim. İ Y V
Valla bu sloganlar kazandıysa yönetime tebrikler(!) en vasati yakalamışlar.bu arada kendim de slogan yazmıştım ama ilk gönderideki sloganı tek geçerim.eğer bir slogan seçilecekse o seçilmeliydi.hak eden arkadaşlara yazık oldu.
Yahu yazmayayım dedim dedim ama duramadım yine. Arkadaşlar(!) karanlığa küfredeceğinize kalkın bir mum yakın! Ben yarışmaya gönderilen tüm eserleri tek tek okudum, bir tane atlamadım ve haksızlık yapılmışsa bir esere yapılmıştır. O eser en azından mansiyon almalıydı. Kalan eserlerin hepsi bu ve bunlar gibilerdi, geneli çok daha düşüktü. Herkes katılmış olayım diye katılmış, kimileri yeni hesaplar açıp saçma saçma cümleler oluşturmuş ve yarışmacı diye katılmış.
İşte en azından mansiyon alması gerekir dediğim ödül;
slogan: Sanma her zaman hava güneşli olacak,karanlıkta kimlerin gözleri yaşlar ile dolacak,hayatın üzerine koruyacaksan eğer şehri ,sen karar ver cesur insan kıyamet ne zaman kopacak ?
sunucu:Meran
Karakter adı:Sultanxahmet
Sanıyorumki pek sloganla alakalı olmadığı için seçilmemiştir. Slogan nasıl olur bir araştırsın eleştiri yapanlar.
Ödül kazananları tekrar tebrik ediyorum.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa