Selamlar Arkadaşlar,
Etkinlik birinci elemelerde kazanan grubum olan DUMAN2ye (Ben, Nowomannocry, Beterböcek-Byter-, Dumanlıdenizler, Dumanlıyız, Alleinkinds), etkinlikte arz 2. si olan DUMAN1 grubuna gönülden teşekkür ediyorum.
Sonralıkla ilk olarak savaşarak yendiğimiz sonra turnuvadan çekilen Cehennem loncasına (centirmence oynanıldı laf edilmedi saygılarımla) ikinci rakibimiz olan ve oyun kuruculardan kaynaklı bir hatadan sonra talihsizlik yaşanmasına rağmen yendiğimiz ve ayrıyeten sevdiğim arkadaşlarımı barındıran TEKYÜREK loncasına, son olarak ta bizi oldukça zorladıktan sonra 1-1 berabere kaldığımız Altınordu loncasına centirmenliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Bir sonraki elemelerde görüşmek üzere.
Kolay gelsin.
Imblock
Beyazköşk Sunucusu
Duman loncası
Lonca Savaşları Hk.
- IMBLOCK
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Lonca Savaşları Hk.
Motosiklet biner, bira içer, gezer tozar...
- ufukdiler90
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: CeHeNNeM
Re: Lonca Savaşları Hk.
etkınlık cok guzeldı gerı cekıldık cunku zorlamamızın bi anlamı yoktu ufak tefek pruzlerden dolayı ıstedımız gıbı olmadı kazanan loncaları sımdıden tebrık ederız
**CeHeNNeM***
- IMBLOCK
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Selamlar arkadaşlar,
öncelikle yalnış anlaşılan bir konuya açıklık getirmek istiyorum.
DUMAN2 grubumuz Cehennem loncası çekildiği için değil, zaten çekilmeden evvel onlarla savaşarak 2 puanı kazanmıştı (kendilerine tekrar centirmenliklerinden ötürü teşekkürler).
gelelim gelecek müsabakalara... Cehennem loncasının çekilmesi bize zaten hükmen 2 puan kazandırdı yani şu an için puanlama aşağıdaki gibidir :
DUMAN2-6
DUMAN1-5
UNRULLY-3
ALTINORDU-4
TEKYUREK-3
CEHENNEM-0
bu durumda tüm arz loncalarının maçı kaybettiğini varsayarsak durum aşağıdaki gibi olacaktır :
ALTINORDU-7
DuMAN2-6
TEKYUREK-6
DUMAN1-5
UNRULLY-3
farklı bir ihtimal DUMAN2 1 maç ALTINORDU dan kazanıp 1 kaybederse bunun dışında tüm arz grupları yenilirse durum aşağıdaki gibi olacak :
DUMAN2-7
ALTINORDU-6
TEKYUREK-6
DUMAN1-5
UNRULLY-3
yine farklı bir ihtimalle DUMAN2 1 maç TEKYuREK ten kazanıp 1 kaybederse ve haricen tüm arz grupla kaybederse puanlama aşağıdaki gibi olacaktır (bu durumda ALTINORDU ve DUMAN2 rövanş yapacaktır) :
DUMAN2-7
ALLTINORDU- 7
TEKYÜREK-5
DUMAN1-5
UNRULLY-3
son olarak tüm ARZ gruplar bir defa kazanır bir defa kaybederse durum aşağıdaki gibi olacaktır :
DUMAN2-7
DUMAN1-6
ALTINORDU-6
TEKYÜREK-4
UNRULLY-4
yani arkadaşlar bu durumda biz herhangi bir arz loncası ALTINORDULAR ı bir defa yenerse her halükarda DUMAN2 galip sayılır...
tüm müsabakacı arkadaşlarıma yine de şimdiden başarılar diliyorum.
Saygılarımla.
IMBLOCK
öncelikle yalnış anlaşılan bir konuya açıklık getirmek istiyorum.
DUMAN2 grubumuz Cehennem loncası çekildiği için değil, zaten çekilmeden evvel onlarla savaşarak 2 puanı kazanmıştı (kendilerine tekrar centirmenliklerinden ötürü teşekkürler).
gelelim gelecek müsabakalara... Cehennem loncasının çekilmesi bize zaten hükmen 2 puan kazandırdı yani şu an için puanlama aşağıdaki gibidir :
DUMAN2-6
DUMAN1-5
UNRULLY-3
ALTINORDU-4
TEKYUREK-3
CEHENNEM-0
bu durumda tüm arz loncalarının maçı kaybettiğini varsayarsak durum aşağıdaki gibi olacaktır :
ALTINORDU-7
DuMAN2-6
TEKYUREK-6
DUMAN1-5
UNRULLY-3
farklı bir ihtimal DUMAN2 1 maç ALTINORDU dan kazanıp 1 kaybederse bunun dışında tüm arz grupları yenilirse durum aşağıdaki gibi olacak :
DUMAN2-7
ALTINORDU-6
TEKYUREK-6
DUMAN1-5
UNRULLY-3
yine farklı bir ihtimalle DUMAN2 1 maç TEKYuREK ten kazanıp 1 kaybederse ve haricen tüm arz grupla kaybederse puanlama aşağıdaki gibi olacaktır (bu durumda ALTINORDU ve DUMAN2 rövanş yapacaktır) :
DUMAN2-7
ALLTINORDU- 7
TEKYÜREK-5
DUMAN1-5
UNRULLY-3
son olarak tüm ARZ gruplar bir defa kazanır bir defa kaybederse durum aşağıdaki gibi olacaktır :
DUMAN2-7
DUMAN1-6
ALTINORDU-6
TEKYÜREK-4
UNRULLY-4
yani arkadaşlar bu durumda biz herhangi bir arz loncası ALTINORDULAR ı bir defa yenerse her halükarda DUMAN2 galip sayılır...
tüm müsabakacı arkadaşlarıma yine de şimdiden başarılar diliyorum.
Saygılarımla.
IMBLOCK
Motosiklet biner, bira içer, gezer tozar...
- ufukdiler90
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
- Lonca: CeHeNNeM
arkadaşlar turnuvadan cekılmemız bisey ıfade etmıcektı isler ıstedıgımız gıbı gıtmedı bi cok arkadasımız unıversıte sınavlarına hazırlandıgı ıcın ilk musabakamızda duman-2 loncasına maglup olduk dewam etme geregıde gormedık bosu bosuna 2 saatlerını oyunda harcıyacaklarına gıtsınler ders calısınlar geleceklerını kurtarsınlar kımsenın bana veya loncama laf soylemeye hakkı yoktur altın ordu kayıpsız kazanacagına canı gonulden ınanmaktayız umarım bu sekılde olur simdiden tebrık ederız
**CeHeNNeM***