Merhaba ben İKV oyununa yeni başladım şifacı açmayı düşünüyorum.Ama oyun hakkında hiçbir bilgim yok diyebilirim.Şuan iniyor videoları izledim ama karakter gelişimlerini, oyunun yapısını, terimlerini falan bilmiyorum.
Oyun hakkında ve şifacı sınıfı hakkında genel bilgi verebilecek var mı?
Mesela ben ilk oyuna başladığımda ne yapayım?
Oyun içinde yardım edebilecek varsa çok mutlu olurum.
Teşekkür ederim. (:
oyna yeni başladıysan ve şifacı karakteri açtıysan oyundan sıkılıp bırakman yada diğer karakterlere geçiş yapman aşikar... zira şifacı karakterini açıpta ısrarla şifacı ile oynayan çok nadir kişiler vardır gerek oyunda gerekse forumda...
ama illaki şifacı karakteri ile oynayacam diyorsan benden sana ufak bir tavsiye...
önce bir savaşçı karakteri aç kendine savaşçı karakteri kolay ölmez kolay öldürür... oynu biraz öğren sonrada şifacı karakterine geç... ve birdaha da bırakma...
Konfucyus arkadaşın söylediklerine katılıyorum.ben de 4 ay önce oyuna başladığında sifaci karakterle başladım...gerçekten sifaçı ya gönül verebileceksen ilk sifaçı ile başla...şahsım adına çok zorluklar çektim.bencede sen önce savaşçı veya büyücü açıp oyunu ogren ondan sonra sifaçıya geç...(not:şifaci karakterden vazgeçemeyeceğine teminat verebilirim.oyuna başladığında anlarsın zaten.oynaması çok zevkli.kasması tam bi işkence ama.)
Bana sorarsan cogu kişi şifacı kasmayı bilmez.şahsen en kısa sürede 49 yaptığım sınıftır.ama eğer oyunu öğreneyim daha sonra kasarım diyorsan büyücü aç derim çünkü yetenek dağılımı kolaydır ve bana göre en seveceğin karakter sınıfıdır.detaylı yardım istersen teşkilatta karakterlerime ulaşabilirsin.WARCAPTAIN WARCAPTAİN Warcaptainn xWARCAPTAINx
Sevilen bir siniftir.
Vazgecilemez.
Bolgelere kolay girer
Ws leri minimum 20 dk surer
Can verdigi gibi can da alir
En tehlikeli siniftir.
Fakat kasmasi orta seviye zor dur.
Oncelikle savasci acmani oneririm. Kas oyunu ogren 49 ol 2 ws at oyunun tadina bak sknra sifaci ac
Teskilatta her turlu yardimda bulunurum
yusuFF/tancaN/taNyuS/Yustanll(kasiliyor.)
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
İlk olarak şifacıdan bıkıp savaşçı veya büyücü kasmayı düşünmen normal olur. Çünkü şifacı , savaşçı ve büyücüye göre daha zor seviye atlıyor. Fakat şifacının yeri ayrıdır oyunda. Şifacı olamasaydı oyun cacık olurdu. Şifacı oyun için çok önemlidir. Yetenekleri sayesinde can doldurmadan tut ölen kişiyi bile canlandırabilir. Yetenekleri hakkında:
Bir kişiye can basabilir.
Yaratıklar ve insanlar üzerinde zehir etkisi bırakabilir.
Ölmüş bir kişiyi hayata geri getirebilir.
Korunmasını sağlayan ruh kalkanı ve grubundaki kişileri korumak içinde fiziksel ve element direnç alanı mevcuttur.
Grubunun daha hızlı iyileşmesini sağlayan iyileştirme çemberi yeteneğine sahiptir.
Kendine can yoldaşı olacak ve senin için ölümüne savaşacak bir hayvan çağırabilir.
Bir kişiyi tamamen koruma altına alabilir. Onun canını kurtarabilir.
Yaratıklara ve insanlara asit fırlatabilir.
Zehirlenmiş , kanama hasarı almış veya zehir in etkisinde kalmış bir arkadaşını kurtarabilir.
Düello hakkında
İsminin can ve kudretinin yazan yere sağ tuşla tıklar san '' Kabadayı Moduna Geç '' yazısı çıkar. Bu yazıya tıklar san kabadayı olursun ve diğer kabadayılar sana vurabilir. Savaşçı ve büyücülerle dövüşürken yenile bilirsin.
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur Sadıkane belki ol alemde serdar olur Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur