Selam Aleykum Hayırlı Cumalar
Benim Karekterim Mynet Hesabına El konularak Karekterıme El koydular
Karekterımın Adı : Husoxmahoxefsane
Fakat Mynetıme El kolan Kısıyle İtibarata Girerek Deisterdiği Sifreyi Unutmus
Ama Karekterım Hala mynet Hesabımdaymş
Mynetimi Geri Alabilmek Ve Karekterımı Alabilmek İcin Ne yapmalıyım .
Karekterımı Araştırabilirsiniz Hala Mynette Karekterim
Geregini Yapmanızı Arz Ederim
EskiLer Tanır Beni : Husoxmahoxefsane
Mynet Hakkında Bilgi
-
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Mynet Hakkında Bilgi
Merhaba,
Mynet ile sona eren anlaşmalar sebebiyle artık Mynet hesaplar ile İKV'ye giriş yapılmamaktadır. Mynet hesabınızdaki karakterlerinizi ücretsiz olarak yeni açacağınız Sobee hesabına ücretsiz ve anında aktarabilirsiniz.
Hesabınızı nasıl aktarabileceğinizi aşağıdaki forum bağlantısından görebilirsiniz:
viewtopic.php?f=47&t=75243
Mynet üyeliğiniz ile ilgili destek almak için 0212 328 15 15 numaralı Mynet Müşteri Temsilcileri ile iletişime geçiniz. İKV Destek takımının Mynet üyelik bilgilerine doğrudan erişim izni bulunmamaktadır.
Bilginize sunar, iyi günler dileriz.
Mynet ile sona eren anlaşmalar sebebiyle artık Mynet hesaplar ile İKV'ye giriş yapılmamaktadır. Mynet hesabınızdaki karakterlerinizi ücretsiz olarak yeni açacağınız Sobee hesabına ücretsiz ve anında aktarabilirsiniz.
Hesabınızı nasıl aktarabileceğinizi aşağıdaki forum bağlantısından görebilirsiniz:
Mynet üyeliğiniz ile ilgili destek almak için 0212 328 15 15 numaralı Mynet Müşteri Temsilcileri ile iletişime geçiniz. İKV Destek takımının Mynet üyelik bilgilerine doğrudan erişim izni bulunmamaktadır.
Ama benim dedigim Mynet hesabım Ele Gecirildi Ve Geri Nasıl Alıcam O Konuda bilgi edinmek istiorm ..
-
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Yukarıda yazmış olduğum bilgileri tam olarak okursanız gereken bilgileri sizlere söyledim.
Yukarıda yazmış olduğum bilgileri tam olarak okursanız gereken bilgileri sizlere söyledim.
İyi forumlar.BlackParadise yazdı:Merhaba,