İlgililer İçeri Bakarak Mantıklı Açıklama Yaparsa Sevinirimm

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

İlgililer İçeri Bakarak Mantıklı Açıklama Yaparsa Sevinirimm

Mesaj gönderen iLkeriLker25 »

Oyunda Bildiğimiz Ve Gördüğümüz Ve Uzun Süredir Devam Eden Oyunda Ki bütün neşemizi alıp götüren LAG (Gecikme) Hala Bir Sonuca Varılamamış Durumdadır.. Bunun Mantıklı Açıklamasını Benim Gibi Herkez Beklemektedir ..

Yok İyleştirmeler Devam Etmektedir Cart Curt Bunları Bahsedeceksen Direk Konuyu Kilitle..
İyleştirme Yapılsa 2 Dakika LAG Yaşanmazz Olmaz Olamaz Yani Mantıksızlık Ötesiii..
İlgili Arkadaşlar Bakıp Cevap Verirse Memmun Olucağım

İyi Oyunlar , İyi Forumlar..
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: İlgililer İçeri Bakarak Mantıklı Açıklama Yaparsa Sevini

Mesaj gönderen ElitConan »

ttnet suncuularındaki zart zurt diye bir yorum atılır yetkili biri tarafından devamında bilgisayarınızın özellikleri vs
internet hızına bağlayıp bırakırlar.
benim bilgisayarım yeni çıkan tüm oyunları kasma problemi olmadan oynatabilen bir oyun.demekki ikv ye gelince kasıyor şaşırtıcı aslında.1 gb lik bir filmi ortalama yarım saatte indirdiğimi söylersem internet hızımda bayağı kötüymüş.kusura bakayın problem bizde.
ikv yi oynamak için japonyadaki bağlantı hızına ihtiyacımız var.

bkz. http://i427.photobucket.com/albums/pp35 ... n69no5.jpg
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Buhara »

online oyunlar oyunu oynarken dowland degil upload yapıyoruz diye biliyorum (emin degilim) internetimizin dowland hızı kadar upload hızıda önemli ben ttnetti arayıp sordum neden upload hızımız dowland hızımız kadar degil diye verdikleri cevap korsana karşı önlem olarak böyle bir uygulama var oldu tabi dowland hızı artıkca upload da azda olsa artıyor ama yeterli değil ve ikv sunucularıda diger ikv oyunlarıdan farklı çalışıyor diyorlar teker teker gördüğümüz yeri degilde bütün haritayı yükledigi için fazla yüklenme oluryormuş ve bu nedenle lag oluşuyor diye tahmin ediyorum ne kadar dogru bilmem sadece yorum yapıyorum sonuçta oyunda lag ve bir şeylerin değişmesi gerekiyor sunucularmı değiştirilir ttnet mi bir şey yapar bilmem ama gerçekten bu sorunun kökten çözülmesi için bir şeyler yapılması gerekiyor ikv yönetiminden ilgi ve alaka istemekten başka bir şey yapmak düşmüyor bize gerekli çalışmalar en yakın zamanda başlamasını ümit ediyorum
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Entrasan hızınız ne olursa olsun bu limiti geçmiyor ilginç 5.76 Mbps​ Türkiyede degil diger ülkelerde ayni sistemi kullanıyor.

Yani biz verimizi en fazla bu sınırda göndrebliyoruz Ama gelen hız bunun katlarından bile fazla.

Araştırılması gereken bir konu bence doktarasını yada tezini yapmayan varmı bu konuyu ele alsın bakalım.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ARZLODOS yazdı:Entrasan hızınız ne olursa olsun bu limiti geçmiyor ilginç 5.76 Mbps​ Türkiyede degil diger ülkelerde ayni sistemi kullanıyor.

Yani biz verimizi en fazla bu sınırda göndrebliyoruz Ama gelen hız bunun katlarından bile fazla.

Araştırılması gereken bir konu bence doktarasını yada tezini yapmayan varmı bu konuyu ele alsın bakalım.
Adamların Bu Oyundan Kazandığı Parayı Duysan Dilik Uçuklar Kardeşim Hazırlasınlar Bu Kaliteli Zemini Nie Kendilerini Rezil Ediolar ??
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Sorun bağlantı ile ilgili zannediyordum ama daha fazla araştırdığımda yazılımsal olduğunu gördüm.
12 gb boyutunda bir online oyun oynuyorum şu an ve o oyunu vodafonun aylık cepneti ile telefonu modem olarak kullanarak kullanıyorum hiç bir şekilde lag olmuyor.Oyun motorunu değiştirseler her şey düzelir
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

LEPRECHAUN yazdı:Sorun bağlantı ile ilgili zannediyordum ama daha fazla araştırdığımda yazılımsal olduğunu gördüm.
12 gb boyutunda bir online oyun oynuyorum şu an ve o oyunu vodafonun aylık cepneti ile telefonu modem olarak kullanarak kullanıyorum hiç bir şekilde lag olmuyor.Oyun motorunu değiştirseler her şey düzelir
Aynısını bir de ikvde dene
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen EscapisT »

BİR YÖNETİCİ DE GELİP BURAYA YORUM YAPMADI HALA. GÜLÜYORUM SADECE ACİZLİĞİNİZE VURDUMDUYMAZLIĞINIZA BECEREKSİZLİĞİNİZE ÇARESİZLİĞİNİZE. YÜZSÜZLÜK BU KADAR OLUR Kİ HALA KONULARI VAR LAG İLE İLGİLİ İYİLEŞTİRME YAPILIYOR DİYE. 2 HAFTADIR LAGDAN KAÇ İKSİRİMİZ KAÇ DAKİKAMIZ GİTTİ KAZANDIKLARI PARANIN HADDİ HESABI YOK BİR LAG SORUNUNU ÇÖZEMİYORLAR.
Kullanıcı avatarı
iLkeriLker25
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

EscapisT yazdı:BİR YÖNETİCİ DE GELİP BURAYA YORUM YAPMADI HALA. GÜLÜYORUM SADECE ACİZLİĞİNİZE VURDUMDUYMAZLIĞINIZA BECEREKSİZLİĞİNİZE ÇARESİZLİĞİNİZE. YÜZSÜZLÜK BU KADAR OLUR Kİ HALA KONULARI VAR LAG İLE İLGİLİ İYİLEŞTİRME YAPILIYOR DİYE. 2 HAFTADIR LAGDAN KAÇ İKSİRİMİZ KAÇ DAKİKAMIZ GİTTİ KAZANDIKLARI PARANIN HADDİ HESABI YOK BİR LAG SORUNUNU ÇÖZEMİYORLAR.
Paşam İşleri Tıkırında Dinlemezler Seni Beni O Kadar Seviyeli Bir Oyun =))
Resim

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..

Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

Buhara yazdı:online oyunlar oyunu oynarken dowland degil upload yapıyoruz diye biliyorum (emin degilim) internetimizin dowland hızı kadar upload hızıda önemli ben ttnetti arayıp sordum neden upload hızımız dowland hızımız kadar degil diye verdikleri cevap korsana karşı önlem olarak böyle bir uygulama var oldu tabi dowland hızı artıkca upload da azda olsa artıyor ama yeterli değil ve ikv sunucularıda diger ikv oyunlarıdan farklı çalışıyor diyorlar teker teker gördüğümüz yeri degilde bütün haritayı yükledigi için fazla yüklenme oluryormuş ve bu nedenle lag oluşuyor diye tahmin ediyorum ne kadar dogru bilmem sadece yorum yapıyorum sonuçta oyunda lag ve bir şeylerin değişmesi gerekiyor sunucularmı değiştirilir ttnet mi bir şey yapar bilmem ama gerçekten bu sorunun kökten çözülmesi için bir şeyler yapılması gerekiyor ikv yönetiminden ilgi ve alaka istemekten başka bir şey yapmak düşmüyor bize gerekli çalışmalar en yakın zamanda başlamasını ümit ediyorum
ikv 5 senedir var bende 5 senedir oynuyorum bu lag geleli 1 sene oldu kardeşim bunuda göz önüne almalısın
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön