Neden Lonca sistemini getirdiniz?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
omer19
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Neden Lonca sistemini getirdiniz?

Mesaj gönderen omer19 »

Hacı son zmanlarda oyuncu çekmek için lonca sitemi geldi,eee hayli ile çemberi geldi oyunun yüzde 50 si isyanlarda ve bıraktı,eee her yenilik Beleş OLMAZ,İşin ucunu gene paraya getirdieler D: napalyon ne demiş Para Para Para :D
Devil-HıZıR
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen iskar43 »

FERRAND yazdı:CaptainATX İkv destek ekibi gönüllü bir ekiptir. Dolayısıyla ben dahil bütün ekip burda hiç bir karşılık beklemeden sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Demişsin.
Bize mi sordun destek ekibine girerken. Sen ve senin gibiler para almıyor diye ben bu oyunda çoğu şeyi dillendiremiyecekmiyim. Ayrıca ben bu oyuna para yatırıyorum. Sen paranı almıyor ve mevlüt beyin cüzdanında bırakıyorsan senin isteğindir o. Sen olmasan bu oyunda para ile çalışacak birileri elbet olur. Onlar sizlerin sağlıyacağı destekten çok iyi olur emin ol. Ayrıca sizlerden nefret ediyoruz artık. Sevilmiyorsunuz bunu bilin. Gerçekler acıdır. Ama malesef karşılıksız yardımcı oluyoruz diyorsunuz ama sizlerde bu oyunu oynayanlar sayesinde nam alıyor ve adam sayılıyorsunuz açıkcası bizler sizlere itibar veriyorsak itibar sahibi olursunuz. YETER ARTIK BU OYUNUN OYNAYICILARI PARALI ÇALIŞAN İSTİYOR SİZLERE MECBUR DEİLİZ ÇIKIN GİDİN ::::::::::::::::::::::Bizler para yatırıyoruz bu oyuna sizin gibi profosyonel olmayan gönüllü acemilerin eğitileceği bir portal deil burası::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Sonuna kadar katılıyorum. Şuanda Gm ler veya DEV oyuna girdiğinde klandan bölgeden şu yazı sıkca hatta çoğu kişi yazıyor Gm çık oyundan die. Önceleri gm geldi die herkes gm nin yanına giderken şimdi klandan Gm çık oyundan de küfür edenler dahi oluyor buda İKV nin ne kadar düştüğünü gösteren bir durum
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Buhara »

Bir game masterın konuya ilgi gösterip cevap vermesi gerçekten çok güzel ilgisinden dolayı CaptainATX teşekkürler lonca savaşlarına gelince bu bir lonca savası değil lonca savaşı dedigin bir etkilik gibi olmaz isteyen lonca oyun içinde istedigi zaman birbirine savaş açabilmeli arz klan üyesi loncaya arz lonca olsun lodos klanı üyesi loncaya lodos lonca olsun hiçbir fark olmadan birbiri ile savaşabilmeli istedigi zaman her loncadan tek grup degil aktif olan lonca oyuncuları isterlerse savaşa dahil olmalı bir kişi sınırı olmamalı normal haritada degilde em gibi bir yerde farklı bir haritada savaşı açan lonca dışarıda savaşı kabul eden lonca kalede olacak şekilde savaşlar yapılabilir yoksa bu iş sobeenin istendigi zaman etkinlik yapılır gibi olacaksa lonca sistemine ne gerek var hem arz klanı loncası arz klanı loncasi ile savasamıyor olmasıda kötü bir yanı ki lonca sistemi gelmeden de bu savaşları yapıyorduk onun dışında loncanın oyunda özel tecrübeler yaşatması gerekiyorki zamanla dahada güzel şeyler gelecegini game masterimiz söylemiş yukarıda verdigim önerilerde dikkate alınır tabi önce şu alt yapı sorunları çözülmeli malum lag

“Genel Etkileşim” sayfasına dön