KANUNİ YATAĞAN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: KANUNİ YATAĞAN

Mesaj gönderen HellBlazer »

Zagros yazdı:BUNCA YILDIR BU OYUNU OYNUYORUM İKV NİN SÜREKLİ BÜYÜDÜĞÜNE ŞAHİT OLDUM MADDİİ AÇIDAN FAKAT BÜYÜDÜKÇE ONA PARA KAZANDIRAN OYUNCULAR YANİ BİZLERLE ALAY ETMEYE DEVAM EDİYOR SON LONCA SAVAŞLARINDA TAHADDÜT ETTTİĞİ SİLAH İŞPORTACILARA BİLE SATILABİLECEK EFSUNSUZ BİR YATAĞAN ONCA ZAMAN KAYBI ONCA HAZIRLANMALAR TÜKETİLECEK ONCA İKSİRLER VE BU SAVAŞLAR İÇİN ÜST BAŞ DİZMEK İÇİN ALINAN ONCA AKÇELER LAYIĞINI NE YAZIKKİ BULAMADI MİGRAT KENAN DA SÜREGELEN İTEM DAĞITMA ADETSİZLİĞİ CEMBERLİTAŞ İLE DEVAM ETMEK TE DÜŞEN EFSUNLAR HEP AYNI CEHENEM PANTOLON 7 TANE OLDU BUNLARI BEN NEREYE KOYACAM YANİ KAZANIRKEN KAZANDIRMA MİSYONUNU HİÇBİR ZAMAN DÜŞÜNMEDİNİZ BİZLER KAZ OLDUK SİZLER KAZ YOLLAMACI BU ZİHNİYET NEREYE KADAR DEVAM EDECEK MERAK EDİYORUM AZİZ NESİN TEZİNDEN BAKMAYA DEVAM EDİYORLAR BİZE SİZLER YERİ GELDİ DOMUZUN ADAMINI YAPTINIZ BİZİ YERİ GELDİ YÜCE ALLAH IN BİR ADI OLAN GAFFAR I BOSS ADINI VERDİNİZ VE KLAN BÖLGE YAZIŞMALARINDA HAŞA GAFFAR PERT GAFFAR I KESTİK NARALARI ATTINIZ YERİ GELDİ BİR BABANIN EVLATLARINA GÖTÜRECEĞİ EKMEĞİ ÇALDINIZ COCUĞUN OKUL HARÇLIĞINI UZUN BÖLGELERDE YARINIMIZ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN GENÇLERİMİZİN BEYİNLERİNİ ÇALDINIZ EĞİTİM E DİNİMİZE KÜLTÜRÜMÜZE SALDIRARARK CEBİMİZDEN HİÇ ÇIKMADINIZ VE BUNCA ŞEYİ BİLMEMİZE RAĞMEN HALA BEN BU OYUNU OYNUYORSAM BEN AYAĞA KALKIP SUÇLU BENİM DİYE BİLİRİM PEKİ SİZ SÖYLEBİLİRMİSİNİZ....?
konuyu görünce cevap versem mi vermesemmi düşündüm ama dayanamadım kusura bakma 8-)

arkadaşım amacın nedir? konuyu nereden nereye getirmişsin. Yok Allah'ın adını karaktere verdi, yok domuz koydunuz vs. vs. bunlarla ilgili zamanında açıklama yapılmadı mı? hala neyin davasını güdüyosun. rahatsız oluyorsan oynama arkadaşım.

lonca savaşı ödülüne gelince; ben lonca savaşlarına katılmadım ama şunu söyleyeyim, verilen ödül gayet güzel. bir kere adı var "Kanuni Yatağanı". efsunu olsaydı ve bu silaha sahip olanları süper güç yapsaydı o zaman gerçekten etkinliği düzenleyenlere sayar söverdim. böylesi çok adaletli olmuş. ayrıca adamlar herkese vereceğiz dememiş. Tılsım sunucusunda mesela sadece 6 kişide bu silahtan olacak. belki de almak için yarışacak insanlar.

hem bu etkinlik parayla mı düzenleniyor da milletin cebinden çıkmadınız diyorsun, isteyen istediğini alır, istediğini almaz. SANANE! hasta oluyorum böyle tiplere ya :twisted:
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

hiç bir yönetici cebinden zorla paranı almadığına göre sen verdiğin paraları kendi rızanla veriyor olmalısın ?
ha iyi ce paraya bağladı fazla geliyor bu masraf oyunu bırakabilirsin kimse zorunlu olarak bu oyunu oynayacaksın demiyor.
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen eseslisemi »

O sılah nasıl bir şey acaba
biri fotosunu atabılrımı merak ettim :D
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
HellBlazer
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellBlazer »

eseslisemi yazdı:O sılah nasıl bir şey acaba
konunun ilk mesajında var hocam
Kullanıcı avatarı
Graffex
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Graffex »

Zagros yazdı:BUNCA YILDIR BU OYUNU OYNUYORUM İKV NİN SÜREKLİ BÜYÜDÜĞÜNE ŞAHİT OLDUM MADDİİ AÇIDAN FAKAT BÜYÜDÜKÇE ONA PARA KAZANDIRAN OYUNCULAR YANİ BİZLERLE ALAY ETMEYE DEVAM EDİYOR SON LONCA SAVAŞLARINDA TAHADDÜT ETTTİĞİ SİLAH İŞPORTACILARA BİLE SATILABİLECEK EFSUNSUZ BİR YATAĞAN ONCA ZAMAN KAYBI ONCA HAZIRLANMALAR TÜKETİLECEK ONCA İKSİRLER VE BU SAVAŞLAR İÇİN ÜST BAŞ DİZMEK İÇİN ALINAN ONCA AKÇELER LAYIĞINI NE YAZIKKİ BULAMADI MİGRAT KENAN DA SÜREGELEN İTEM DAĞITMA ADETSİZLİĞİ CEMBERLİTAŞ İLE DEVAM ETMEK TE DÜŞEN EFSUNLAR HEP AYNI CEHENEM PANTOLON 7 TANE OLDU BUNLARI BEN NEREYE KOYACAM YANİ KAZANIRKEN KAZANDIRMA MİSYONUNU HİÇBİR ZAMAN DÜŞÜNMEDİNİZ BİZLER KAZ OLDUK SİZLER KAZ YOLLAMACI BU ZİHNİYET NEREYE KADAR DEVAM EDECEK MERAK EDİYORUM AZİZ NESİN TEZİNDEN BAKMAYA DEVAM EDİYORLAR BİZE SİZLER YERİ GELDİ DOMUZUN ADAMINI YAPTINIZ BİZİ YERİ GELDİ YÜCE ALLAH IN BİR ADI OLAN GAFFAR I BOSS ADINI VERDİNİZ VE KLAN BÖLGE YAZIŞMALARINDA HAŞA GAFFAR PERT GAFFAR I KESTİK NARALARI ATTINIZ YERİ GELDİ BİR BABANIN EVLATLARINA GÖTÜRECEĞİ EKMEĞİ ÇALDINIZ COCUĞUN OKUL HARÇLIĞINI UZUN BÖLGELERDE YARINIMIZ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN GENÇLERİMİZİN BEYİNLERİNİ ÇALDINIZ EĞİTİM E DİNİMİZE KÜLTÜRÜMÜZE SALDIRARARK CEBİMİZDEN HİÇ ÇIKMADINIZ VE BUNCA ŞEYİ BİLMEMİZE RAĞMEN HALA BEN BU OYUNU OYNUYORSAM BEN AYAĞA KALKIP SUÇLU BENİM DİYE BİLİRİM PEKİ SİZ SÖYLEBİLİRMİSİNİZ....?

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Yusuf TAŞDEMİR

• KUKLACI
  • kAnxIIYuSuFII
  • İKV VİDEO
[/b]
Kullanıcı avatarı
TRQJEN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: We Arethe Best

Mesaj gönderen TRQJEN »

TRQJEN yazdı:
ResimResim
İyi Forumlar

İkv İletişim/Destek Formu İçin Tıklayın.
OxBoSsxO
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen OxBoSsxO »

Alkışlıyorum seni Arkadaşım Soylediklerinin Her satırının altına imzamı koyarım. Ağzına Sağlık
Kullanıcı avatarı
eseslisemi
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen eseslisemi »

Wanker yazdı:
konunun ilk mesajında var hocam
Efsunları fılan gösteren fotograf yokmu acaba
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih

Çoook Eskilerden ...
Kullanıcı avatarı
ThexNeYo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen ThexNeYo »

Nerull yazdı:Kanuni Yatağanı tamamen Lonca Savaşlarına özel, tüm sınıfların kullanabileceği ve bu etkinlik dışında sahip olunamayacak özel bir hatıra silahıdır. Yatağan üzerinde özel efsunları bulunmamakta olup, kazanan oyuncularımıza bir sonraki eklenti paketi ile birlikte verilecektir.
okumadan yorum yapıyosunuz yatagan şimdilik efsunsuz eklenti geldimi efsun gelicek şimdilik buluşma hatırası gibi olacak
Kullanıcı avatarı
Poligon
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Poligon »

TRQJEN yazdı:
ResimResim
izhar yazdı:katılıyorum
ama o kılıç acaba nasıl şayet efusunsuz ıse şaheser değerı yoksa gerçekten

çok ayıp edıyorlar
:arrow:
Nerull yazdı:Kanuni Yatağanı tamamen Lonca Savaşlarına özel, tüm sınıfların kullanabileceği ve bu etkinlik dışında sahip olunamayacak özel bir hatıra silahıdır. Yatağan üzerinde özel efsunları bulunmamakta olup, kazanan oyuncularımıza bir sonraki eklenti paketi ile birlikte verilecektir.
İyi Forumlar.
Arkadaşımız konuya açıklık getirmiş herkes'in bakış acısıdır.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön