konuyu görünce cevap versem mi vermesemmi düşündüm ama dayanamadım kusura bakmaZagros yazdı:BUNCA YILDIR BU OYUNU OYNUYORUM İKV NİN SÜREKLİ BÜYÜDÜĞÜNE ŞAHİT OLDUM MADDİİ AÇIDAN FAKAT BÜYÜDÜKÇE ONA PARA KAZANDIRAN OYUNCULAR YANİ BİZLERLE ALAY ETMEYE DEVAM EDİYOR SON LONCA SAVAŞLARINDA TAHADDÜT ETTTİĞİ SİLAH İŞPORTACILARA BİLE SATILABİLECEK EFSUNSUZ BİR YATAĞAN ONCA ZAMAN KAYBI ONCA HAZIRLANMALAR TÜKETİLECEK ONCA İKSİRLER VE BU SAVAŞLAR İÇİN ÜST BAŞ DİZMEK İÇİN ALINAN ONCA AKÇELER LAYIĞINI NE YAZIKKİ BULAMADI MİGRAT KENAN DA SÜREGELEN İTEM DAĞITMA ADETSİZLİĞİ CEMBERLİTAŞ İLE DEVAM ETMEK TE DÜŞEN EFSUNLAR HEP AYNI CEHENEM PANTOLON 7 TANE OLDU BUNLARI BEN NEREYE KOYACAM YANİ KAZANIRKEN KAZANDIRMA MİSYONUNU HİÇBİR ZAMAN DÜŞÜNMEDİNİZ BİZLER KAZ OLDUK SİZLER KAZ YOLLAMACI BU ZİHNİYET NEREYE KADAR DEVAM EDECEK MERAK EDİYORUM AZİZ NESİN TEZİNDEN BAKMAYA DEVAM EDİYORLAR BİZE SİZLER YERİ GELDİ DOMUZUN ADAMINI YAPTINIZ BİZİ YERİ GELDİ YÜCE ALLAH IN BİR ADI OLAN GAFFAR I BOSS ADINI VERDİNİZ VE KLAN BÖLGE YAZIŞMALARINDA HAŞA GAFFAR PERT GAFFAR I KESTİK NARALARI ATTINIZ YERİ GELDİ BİR BABANIN EVLATLARINA GÖTÜRECEĞİ EKMEĞİ ÇALDINIZ COCUĞUN OKUL HARÇLIĞINI UZUN BÖLGELERDE YARINIMIZ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN GENÇLERİMİZİN BEYİNLERİNİ ÇALDINIZ EĞİTİM E DİNİMİZE KÜLTÜRÜMÜZE SALDIRARARK CEBİMİZDEN HİÇ ÇIKMADINIZ VE BUNCA ŞEYİ BİLMEMİZE RAĞMEN HALA BEN BU OYUNU OYNUYORSAM BEN AYAĞA KALKIP SUÇLU BENİM DİYE BİLİRİM PEKİ SİZ SÖYLEBİLİRMİSİNİZ....?
arkadaşım amacın nedir? konuyu nereden nereye getirmişsin. Yok Allah'ın adını karaktere verdi, yok domuz koydunuz vs. vs. bunlarla ilgili zamanında açıklama yapılmadı mı? hala neyin davasını güdüyosun. rahatsız oluyorsan oynama arkadaşım.
lonca savaşı ödülüne gelince; ben lonca savaşlarına katılmadım ama şunu söyleyeyim, verilen ödül gayet güzel. bir kere adı var "Kanuni Yatağanı". efsunu olsaydı ve bu silaha sahip olanları süper güç yapsaydı o zaman gerçekten etkinliği düzenleyenlere sayar söverdim. böylesi çok adaletli olmuş. ayrıca adamlar herkese vereceğiz dememiş. Tılsım sunucusunda mesela sadece 6 kişide bu silahtan olacak. belki de almak için yarışacak insanlar.
hem bu etkinlik parayla mı düzenleniyor da milletin cebinden çıkmadınız diyorsun, isteyen istediğini alır, istediğini almaz. SANANE! hasta oluyorum böyle tiplere ya :twisted: