ÇARIM SOYULDU

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
hknylmz45
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Re: ÇARIM SOYULDU

Mesaj gönderen hknylmz45 »

Tamam tamam sen ıstedıgın kadar kıvran acını paylasıyorum =) Ama senden gercekden beklemezdım yakısmadı sana
HaNGoVeR Kıyamet Asa(^)*Transformatör Asa(^)*Sıfır Kelvin Asa(^)
ZoDiaC Mevlana Asa(^)*Ruh Döven Asa(^)*Siyanür Asa(^)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
elcarik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen elcarik »

Ve 2 oldu elinde bi belge varsa paylaş dediğin sana şu kadarını diyeyim TÜRK CEZA KANUNU bilmediğin bu kadar bariz ki sen gidersin Süç dursunda bulunursun Dilekçe doldurup sunarsın Savcılık seni ifadeye çagırı ifadeni verisin ve Mahkeme günü sana Tebli edilir işte o tebli geldiği zaman senin elinde bir belge olmuş olur ben buğün suç duyrusunda bulundum.

Tebliğ belgesi geldiği zaman inan bana ilk senle paylaşacam bunu emin ola bilirisn GÜZEL KARDEŞİM .
Kullanıcı avatarı
elcarik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen elcarik »

Sen geç bakalım benle dalganı...
Outlook
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Kurtuluş Cephesi

Mesaj gönderen Outlook »

Merhaba ben Sancak sunucusundaki IllIVOLcANOIllI savaşcı IlIVOLcANOIlI büyü Outlook şifam Adım volkandır,
Elçarık denen kişi saat 10 civarında migrat atmak istemiş ve şifası ile geliceğini söölemiştir Zhr...gibi bir şifa ile geleceğini sööleyip o çarla migrata bir şifa ile girdik ama ne derece o ne derece değil bilmiyorum konuyada uzaktan yakından ilgim yoktur.bu yazıyı yazdıgım saatten yaklaşık yarım saat oncesınden Zhr... şifa ile gelip bana foruma kendısının o satte oldugunu kanıtlayan bır yazı yazmamı ıstedı bende kabul etmedim beni bu tip işlere karıstırma ben karışmam dememe rağmen sığnak bölgesine gruptan konsurken girmiş ve bana sordugu soruya evet cevabını aldıktan sorna foruma koyacagını söylemiştir,ben benden izinsiz şekilde bişey yapma dedim ama benim kurtuluşum sensin deyip çardan cıkmıştır.

Konu ile alakam kesınlikle yoktur olay bu şeklide gelişmiştir eğer o fotografları koyup delil olarak beni one sürerse Elçarık kesinlikle kabul etmiyorum senin ve senin gibilerin ne hsap peşinde koştuğuda beni zerre ilgilendirmez Tüm sancak sunucusuna duyrulur saygılar.
Kullanıcı avatarı
elcarik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen elcarik »

Outlook yazdı:Merhaba ben Sancak sunucusundaki IllIVOLcANOIllI savaşcı IlIVOLcANOIlI büyü Outlook şifam Adım volkandır,
Elçarık denen kişi saat 10 civarında migrat atmak istemiş ve şifası ile geliceğini söölemiştir Zhr...gibi bir şifa ile geleceğini sööleyip o çarla migrata bir şifa ile girdik ama ne derece o ne derece değil bilmiyorum konuyada uzaktan yakından ilgim yoktur.bu yazıyı yazdıgım saatten yaklaşık yarım saat oncesınden Zhr... şifa ile gelip bana foruma kendısının o satte oldugunu kanıtlayan bır yazı yazmamı ıstedı bende kabul etmedim beni bu tip işlere karıstırma ben karışmam dememe rağmen sığnak bölgesine gruptan konsurken girmiş ve bana sordugu soruya evet cevabını aldıktan sorna foruma koyacagını söylemiştir,ben benden izinsiz şekilde bişey yapma dedim ama benim kurtuluşum sensin deyip çardan cıkmıştır.

Konu ile alakam kesınlikle yoktur olay bu şeklide gelişmiştir eğer o fotografları koyup delil olarak beni one sürerse Elçarık kesinlikle kabul etmiyorum senin ve senin gibilerin ne hsap peşinde koştuğuda beni zerre ilgilendirmez Tüm sancak sunucusuna duyrulur saygılar.

La volkan töbe töbe sana sadece foruma gir benim için dogru olan birşeyi yaz dedik konuyu neden yanlış anlıyor ve yanlış taraflara çekiyorsun ben neyin peşindeyim töbe töbe fotoda almadım bişeyde almadım sana sordugum sorudan saten yazışmalar kaydediliyo neden foto alayım ben savcılıga verdim dedim o kayıtlar istenirse ispat amaçlı sana sordum o soruyu ??

Ve burda senlik bişey yok ki saten sana sadece ben dün senle 22.30 ve 01.30 arasındaa junondamıyım diye sordum ve cvp aldım o saatte senle junonda idik bunu da neden istedim Yukarı bölümlerde Arkadaşın biri bana inanmadı da o yüzden tmm Sen sıkınıt yapma ben bişey peşinde değilim senlik de bi durum yok rahat ol ...
OxBoSsxO
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen OxBoSsxO »

Geçmiş Olsun
En son OxBoSsxO tarafından 12 Nis 2012 06:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
OxBoSsxO
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen OxBoSsxO »

Şifrenizi Ve Uye Adınızı Kimseyle Paylaşmayınız.Oyunda Bi suru Kere Belirtiliyor.
JazzBats
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: xDxDxD

Mesaj gönderen JazzBats »

OxBoSsxO yazdı:Şifrenizi Ve Uye Adınızı Kimseyle Paylaşmayınız.Oyunda Bi suru Kere Belirtiliyor.
bi sürü kere belirtiyorlar adam haklı hemde birsürü birsürü
Kullanıcı avatarı
Pandotexsifa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Pandotexsifa »

elcarik yazdı:
hknylmz45 yazdı:Bence yıne yalan soyluyorsun cunku sen o meyanda sıfacınla oyunda olup elcarık ısımlı buyucunle ona yardım edıyordun gorevlerını tamamlıyordun ayrıyetten carının sıfresı kımlerde varsa onları tek tek ortaya cıkar o zaman ayrıca hepımıze ısımımızle hıtap ettın bence bu kadar tesaduf olması ımkansız fazla tesaduf veya sans kasta gırer dun gece kesılmenın acısıyla yaptıgın seyı aklın basına gelınce toplamaya calısıyorsun ama her toplaymaya calıstıgında batırıyorsun sana gercekten yakıstıramadım ve son olarak ben ve enıs senın bulundugun loncanda degılız... ZoDiaC

NOT:Suc duyrusunda gercekden bulunduysan olay senın anlattıgın gıbıyse suc duyrusunda bulunduguna daır elınde bı belge olması lazım onu bızımle paylasman lazım sayet varsa =)

Bak sayın arkadaşım sana sayın arkadaşım diyorum İster inanırsın ister inanmazsın bu senin kararın kısa bir zaman sonra bu sorun çözüme kavuşacak o zaman göreceksin yalan mı söylüyorum doğrumu söylüyorum o zaman beni anlayacaksın...
okuldan attir hocayida bizde kurtulalim kasardan
Sen dün akşamki benim çarı çalan karaktersiz kimse onun size ve enise yaptıgı terbiyesizliğin kızgısı ile bana bu şekilde tepki gösteriyorsun ama BEN YAPMADIM BEN DEĞİLDİM diyorum ve Sana şunu söyleyeyim bu terbiyesiz kimse hak ettiğini alacak bunu sende göreceksin... SAYGILARIMLA iyi oyunlar...
elcarik hakli
sifacisiyla bizim gruptaydi
hatta kesemeden geri donduk
buyu sifasida dusuk oldugu icinde baya zorlandik
Rhodos isimli hesaptaydim bende
Sancak

Pandotexşifa[Mevlana Asa(^)]
IIxPANDOTExII[Farabi Shen(^) Satır]
IIIxPANDOTExIII[(^)Ejder Asa]

Sonuna kadar TrabzonSpor
BordoMavi
Kullanıcı avatarı
elcarik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen elcarik »

Teşekkür ederim kardeş vermiş oldugun destek ten ve güvenden...
Bana inanmayan arkadaş benle junon giren ve o saatte gerçekten onları benim yazmadığımı bilen arkadaşlar yazmaya başladı onlarada inanmaya bilirsin Saygılarımla...

“Genel Sohbet” sayfasına dön