ECEL VE GRUP BÖLGELERİ
- berkx98c
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Jandarma
ECEL VE GRUP BÖLGELERİ
Arkadaşlar kuklacıda 49 lvl savaşçım var zırh alman itemleri full yücelen 2650 max. Ben Ecel Üretmek istiyorum Ne Yapmalıyım Nasıl kolay para kasabilirm yardımıcı olabilirmisiniz.Bide gece zırhı giymek istiyorum gece zırhı junnondan düşüyormuş ama kimse beni .bölgelerine almıyor çevremde pek yok ne yapmalıyım yardımıcı olurmusunuz
Bir Tek Düşmanla Sık Sık Dövüşmelisin,Yoksa Ona Bütün Savaş Sanatını Öğretirsin
- yusuferbay
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: emperorx
Re: ECEL VE GRUP BÖLGELERİ
öncelikle enin yapman gereken ucuz yollu bir tank dizmek farabi itemler alalak öylelikle migrata gireceksin.
XxxTehLiqeLixxX [Mevlana Asa]
XxxKINGxxX [(^)EceL Getiren]
Betaxkhatliam [(^)Ejder Asa]
XxxKINGxxX [(^)EceL Getiren]
Betaxkhatliam [(^)Ejder Asa]
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Grup bölgelerine girmek istiyorsan yapacağın şey basit.Bırak o ofans itemlerini ve yeteneklerini ! Önce kendine farabi set alıcaksın.Paran yoksa para yapman gerek önce.Farabi setini aldıktan sonra sığınağa başlayacaksın.Kenan görevinden mor farabi solucan eldiven,Farabi farabi yüzük ve evo kolye alıcaksın.Kısa sürede biter burası.Ben 1 haftada bitirdim.Daha sonra migrata başlayacaksın ama burası daha zor.Burada tercih edilen tank olman için zırhını 75 yapıp canını yapabildiğin kadar yükselticeksin.Aynı zamanda elektrik direncin 1000 olmalı Junon için.Bunun içinde M2 element gözlük almanı öneririm.Burada Cent'ten Farabi solucan pant,Junondan Evo zırh ve yüzük alıcaksın.Bunlarıda giyince sağlam bir tank olursun İTEM OLARAK..!
Ama unutma,sağlam tank olmak demek item değildir.İşi öğrenmeye bak.Ellerini hızlandır ve SAVAŞÇI İÇİN EN ÖNEMLİSİ : ARKADAŞ ÇEVRESİ YAP.Rahat grup bulabilmek için..İyi oyunlar
Ama unutma,sağlam tank olmak demek item değildir.İşi öğrenmeye bak.Ellerini hızlandır ve SAVAŞÇI İÇİN EN ÖNEMLİSİ : ARKADAŞ ÇEVRESİ YAP.Rahat grup bulabilmek için..İyi oyunlar
- berkx98c
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Jandarma
ztn tank oldum sonra sıkıldım ofans oldum ama halan bi kaç parça fabi ve aktar şevket iteimim duruyor tankta canım 30 bin oluyor eldiven olmayınca.Ama kimse almıyor yinede beni sığnk ve miğrata çevremde yok
Bir Tek Düşmanla Sık Sık Dövüşmelisin,Yoksa Ona Bütün Savaş Sanatını Öğretirsin
- berkancetin
- Demirci Çırağı
30bin can ile kesersin Kenanı,görevden eldiveni al.Eksik farabileride almaya çalış paran varsa.Ama sen arkadaş bulmaya bak.Arkadaş çevren yoksa işin çok zor.Sohbete bak,herkes ejder ve şifa arar.Ama gb ye tank arayan nadirdir.Herkesin kendi tankı var arkadaş çevresinden.
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
berkx98c yazdı:Arkadaşlar kuklacıda 49 lvl savaşçım var zırh alman itemleri full yücelen 2650 max. Ben Ecel Üretmek istiyorum Ne Yapmalıyım Nasıl kolay para kasabilirm yardımıcı olabilirmisiniz.Bide gece zırhı giymek istiyorum gece zırhı junnondan düşüyormuş ama kimse beni .bölgelerine almıyor çevremde pek yok ne yapmalıyım yardımıcı olurmusunuz
Belki bu konu sana yardimci olabilir
:arrow: viewtopic.php?f=15&t=88197
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
berkancetin nikli arkadaşımız güzel şeyler yazmış.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- berkancetin
- Demirci Çırağı
Tamamen kendi yaşadığım durum olduğundan..Gulyabani yazdı:berkancetin nikli arkadaşımız güzel şeyler yazmış.