bende diyorum diger loncaları dusunme sanamı kaldı ? neyse bak ısıneGulyabani yazdı:Dumanlardan bir kaç takım çıkması gerektiğini yazdım zaten yukarıda. Halen klan seçimi diyorsun, ben ise diğer loncaları düşündüğümü vurguluyorum dostum. Neyse anlamamaya devam edersin; tartışma çıkmasın da konu sapıp kapanmasın.ufukdiler90 yazdı:,Gulyabani yazdı:Senin anlama yeteneğin kıt. Türkçe yazmayı bilemeyen adam yazılanları nasıl anlasın zatenufukdiler90 yazdı:senın topa tutulman sacma bıseyler soylemıs olman herkes gonlunde yataan klanda olur denge saglansın dıye kımse degısmek zorunada degılGulyabani yazdı:Aylar önce klanlar arasında denge yok dediğimde topa taşa tuttu beni millet. Aslında bu etkinlik olmamalıydı ki haklı olduğum konu, varlığını daha sert bir şekilde belirtmeliydi.
Neyse etkinliğe katılan loncalara başarılar dilerim. Gönül isterdi ki daha fazla sayıda lonca ile daha çekişmeli bir etkinlik yaşansaydı.
Not: Duman-3 hatta 4-5 diye gruplar oluşturulabilseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Ben millete zorla arz olun demişim gibi davranma. Loncan bir şekilde girdiği için kafan rahat.
Diğer loncaları da düşün.
Ya da diğer loncaları ben düşünmeyeyim ya beni geren ne aman... İster lodos olsun millet ister ook olsun banane
gulyabanımısın hortlakmısın nesin güzel bi tesbıtte bulunmusun sanane ınsanların klan secımınden bu konuda sıkayetcıysen baska sunucuya tasın yada otur oyununu oynamaya bak keske dumanlardan bı kac tane daha takım cıksaydı ınsanlara zorla arz olun dıyemez kımse
~ Duman-2 ? HAKSIZLIĞA DUR DİYELİM ARTIK !!!
- ufukdiler90
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: CeHeNNeM
Re: ~ Duman-2 ? HAKSIZLIĞA DUR DİYELİM ARTIK !!!
**CeHeNNeM***
Re: ~ Duman-2 ? HAKSIZLIĞA DUR DİYELİM ARTIK !!!
Merhabalar,sHiZofRenN yazdı:- Lonca Savaşları etkinliğinde her sunucuda 9 Arz ve 9 Lodos Lonca olmak üzere toplamda 18 lonca başvurusu kabul edilecektir.
- Bir sunucuda geçerli başvuruların yeterli sayıyı sağlamaması halinde o sunucuda Lonca Savaşları etkinliği düzenlenmeyecektir.
Bunu yazan sizsiniz neden yazdıklarınızın arkasında durmuyorsunuz..
Bunuda geçtim Duman-2 de ne demek oluyor Arzların başvurusunda Duman Loncasından başka başvuru yapan yok.
peki bu 2. grup nerden cıkıyor adamlar 12 kişi savaşa katılmış olacak nerde bu adalet..
diğer loncalar neden 6 kişi katılırken Duman loncasına böyle bi ayrıcalık tanınıyor. ?
Gerekli kişilerden cevap bekliyorum tartışma konusuna dönmemesini rica eder iyi oyunlar dilerim..
Beyaz Köşk sunucusunda yeterli başvuru çıkmadığı için ve etkinliği sunucuda yapabilmemiz için ilk olarak başvuru göndermiş olan Duman loncasına ikinci bir grup çıkarma hakkı tanıdık ve bu sunucumuz da etkinliği gerçekleştirebildik.Bu değişikliği kurallarımız arasında bulunan "Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde Sobee Studios bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler." maddeyi atladığınızı görüyorum.Yapılan değişikler tamamiyle oyuncularımıza düşünerek yaptığımız değişikliklerdir.
Bilginize