Bu Sizde oluyor mu ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Sanki Sene 2008

Re: Bu Sizde oluyor mu ?

Mesaj gönderen adresbu »

Açılır pencere Engelleyicisinden bir sürü Site adresi vardı kaldırdım şuanlık gelmiyor umarım bir daha öyle durumlarla karşılaşmam .

İlginiz İçin Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Buhara »

Ad-Aware Free Antivirus programı ile bilgisayarınızı taratmanızı öneriyorum Bilgisayarınıza ad-aware virüsü bulaşmış olabilir host klasörünüzü değiştiren bir casus yazılımda olabilir böyle yazılımlar giriş sayfanızı değiştirir ve sıklıkla girdiğiniz facebok vb siteler yerine kendi sitelerini acarlar genellikle arama motorları olur bu siteler bu durumda pcnize ad-ware virüsü bulaşmış diyebiliriz sizin durumunuzda benzer bir durum gibi Ad-Aware Free Antivirus(Başka bir ad-aware programında kullanabilirsiniz)programını kullanmadıysanız pcnizi bu programla bir kez taratıp silmeniz yeterli böylece daha iyi sonuçlar alabilirsiniz ad-aware virüslerinden tamimiyle arınmış olursunuz iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

Buhara yazdı:Ad-Aware Free Antivirus programı ile bilgisayarınızı taratmanızı öneriyorum Bilgisayarınıza ad-aware virüsü bulaşmış olabilir host klasörünüzü değiştiren bir casus yazılımda olabilir böyle yazılımlar giriş sayfanızı değiştirir ve sıklıkla girdiğiniz facebok vb siteler yerine kendi sitelerini acarlar genellikle arama motorları olur bu siteler bu durumda pcnize ad-ware virüsü bulaşmış diyebiliriz sizin durumunuzda benzer bir durum gibi Ad-Aware Free Antivirus(Başka bir ad-aware programında kullanabilirsiniz)programını kullanmadıysanız pcnizi bu programla bir kez taratıp silmeniz yeterli böylece daha iyi sonuçlar alabilirsiniz ad-aware virüslerinden tamimiyle arınmış olursunuz iyi forumlar
Merhaba ''Buhara''

Şuan pc'm de Microsoft Security Essentials Proğramı mevcut ve Deep Feeze kurulu .

Virüs Proğramı hiç birşey görmüyor ve yukarıda dediğim gibi Açılır pencere engelleyicisinde bir sürü internet adresi kayıtlıymışmış hepsini kaldırdım / Sildim o vakitten bu yana bu tür olaylar olmuyor .

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

ARZLODOS yazdı:Virüs degil casus yazılım kendini saklayan ve zararsız olup sonradan zararlı hale gelen bir küçük bir regedit kaydıdır.
Yerini bulmak için ağ bağlantılarının açık olduğu dosyaların içine bakman lazım orda yabamcı bir exe dosyası gibi saklanır onu bulup silsen bile onu bulmayıp yeniden kendisi internete bağlandığında tekrar gelecektir boyutu 134. kb galiba

combofix programını çalıştır. Reklam gider o reklama devam edince ileride güzel kızlar güzel büyük seyler çıkıcaktır.

Bunlar zararsız gibi gözüken reklamlar git gide çoğalacak ve istenmeyan görüntüler pc de seni mutlu diger başkalarını üzücü hale getirecektir.
güzel kızlar güzel büyük şeyler :D tanımın mükemmel
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Buhara »

adresbu yazdı:
Buhara yazdı:Ad-Aware Free Antivirus programı ile bilgisayarınızı taratmanızı öneriyorum Bilgisayarınıza ad-aware virüsü bulaşmış olabilir host klasörünüzü değiştiren bir casus yazılımda olabilir böyle yazılımlar giriş sayfanızı değiştirir ve sıklıkla girdiğiniz facebok vb siteler yerine kendi sitelerini acarlar genellikle arama motorları olur bu siteler bu durumda pcnize ad-ware virüsü bulaşmış diyebiliriz sizin durumunuzda benzer bir durum gibi Ad-Aware Free Antivirus(Başka bir ad-aware programında kullanabilirsiniz)programını kullanmadıysanız pcnizi bu programla bir kez taratıp silmeniz yeterli böylece daha iyi sonuçlar alabilirsiniz ad-aware virüslerinden tamimiyle arınmış olursunuz iyi forumlar
Merhaba ''Buhara''

Şuan pc'm de Microsoft Security Essentials Proğramı mevcut ve Deep Feeze kurulu .

Virüs Proğramı hiç birşey görmüyor ve yukarıda dediğim gibi Açılır pencere engelleyicisinde bir sürü internet adresi kayıtlıymışmış hepsini kaldırdım / Sildim o vakitten bu yana bu tür olaylar olmuyor .

İyi Forumlar.
Şunu belirtmemde fayda Microsoft Security Essentials bu tür virüsleri bulması zor herhalde bunun için özel bir program yazılmasınında bir nedeni vardır elbet benzer bir olay benim başımada gelmişti ana sayfam degiştiremiyordum ve facebook gibi sıklıkla uğradıgım sitelere erişmek istedigimde virüs sayesinde her zaman saçma sapan bir arama sitesi geliyordu esed anti virüs lisanslı sürümü yükleyip tarama yaptım sorun çözülmedi daha sonra avgyi denedim yine aynı şeklide sorunu çözemedim daha sonra ad-aware anti virüsü denedim ve sorumu çözmüştüm şuan sende sorun yoksa çok iyi ama tekrar böyle bir sorun yaşarsan combofix ve ad-aware anti virüs programları aklında olsun gayet yararlı prgoramlar sorunlarını kökten çözebilirler bu programları kullandım ve başarılı sonuçlar aldıgım için öneriyorum iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen adresbu »

Buhara yazdı:
adresbu yazdı:
Merhaba ''Buhara''

İyi Forumlar.
Şunu belirtmemde fayda Microsoft Security Essentials bu tür virüsleri bulması zor herhalde bunun için özel bir program yazılmasınında bir nedeni vardır elbet benzer bir olay benim başımada gelmişti ana sayfam degiştiremiyordum ve facebook gibi sıklıkla uğradıgım sitelere erişmek istedigimde virüs sayesinde her zaman saçma sapan bir arama sitesi geliyordu esed anti virüs lisanslı sürümü yükleyip tarama yaptım sorun çözülmedi daha sonra avgyi denedim yine aynı şeklide sorunu çözemedim daha sonra ad-aware anti virüsü denedim ve sorumu çözmüştüm şuan sende sorun yoksa çok iyi ama tekrar böyle bir sorun yaşarsan combofix ve ad-aware anti virüs programları aklında olsun gayet yararlı prgoramlar sorunlarını kökten çözebilirler bu programları kullandım ve başarılı sonuçlar aldıgım için öneriyorum iyi forumlar

Tekrar böyle birşey meydana gelirse önerdiğin proğramları denicem .
Önerilerin için Teşekkürler.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön