ÖNERİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IxMehmetcikxI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Return OfThe Kings

ÖNERİ

Mesaj gönderen IxMehmetcikxI »

Selamlar…

Öncelikle şunu belirtmek isterim, yönetime laf atmak küçük düşürmek rencide etmek küçük düşürmek gibi bir konu olmayacaktır.
Yönetimdeki GM ekibi de dâhil fes edilsin!
Neden mi? İKV o kadar para kazanıyor hak yerini bulmuyor. Yönetim ekibinde adam kayırma ayrımcılık olur vs… şeyler işte.
Uzun lafın kısası bütün ekipler fes edilsin. Para karşılığında adam çalıştırmak aslında en başından beri olması gereken bu degilmiydi? Gönüllüler diyorsunuz, diyoruz gönüllülerin oyun içerisinden seçilmesi saten büyük yanlış.
Eğer para karşılığında ekip gelirse İKV yönetime kimse kimsenin hakkını yenildiğini düşünemez Hakkısızlık olduğunu iddia edemez adam kayırma taraf tutma gibi şeyler ortadan kalkar. İKV’de herkesin şartları eşit olmalı, verdiğimiz paranın hakkının verilmesini isterim…

Susturma Konusu Şikâyet Sistemi
2009-2010 senesinde tam hatırlamıyorum tarihini. Kutsal değerlerimize küfür eden. Ahlaktan yoksun aciz bir hayvan denilmeyecek kadar karakteri düşük birisinin blok’unu nasıl kaldırırsınız hangi hak buna müsaade eder söyler misiniz? Nerde bizim kutsal değerlerimiz, nasıl koruyoruz kutsal değerlerimizi. İKV para kazanacak diye böle şeyleri göz ardı edemez.
Şikâyet sisteminde verilen cezalar çok hafif. Ahlaksızın biri çıkıyor tartışmasını bölgeye taşıyor klana taşıyor sonra başlıyor marifet gibi anne bacı sülale vs…. aklına ne gelirse saymaya. Aldığı ceza ise 3 ya da 7 gün siz buna ceza mı diyorsunuz?
Yeni susturma blok sistemi getirin cezalar daha ağırlaşsın. Tabi Sobee ekibimiz bunları parasal yönden düşünürse hiç bişiey olmaz. Sunuculara gizli yönetici gelsin elinizde bu imkânınız varsa klan bölge gibi olaylara anında müdahale olusun…

Oyundaki Lag Sorunu

Oyundaki lag sorunu en fazla Eminönü sunucusunda görülüyor sanırım.
Eminönü sunucusuna üye alımlarını kapatın veya Çemberli Taş grup bölgesinin 1 tane daha kopyasını yapın. Üyeli alımı durdurulmayacağı için sunucunun kapasitesini yükseltin. Alt yapısını genişletin. Eminim ki yapılmamış bir süre testler vardır daha.

İKV Dükkân a Yeni Eklenti Gelsin. Müzayede

Misal benim 2 tane Mevlana asam var. Bu Mevlana asayı para karşılığında MÜZAYEDE e koyulsun Düşmeyen itemlerimizide tamamlamış oluruz. Grup bölgesine girme oranı da düşmemiş olur.

Anlamış olduğunuz ilgiden dolayı şimdiden teşekkür ederim…
Bazı konuları tam toparlayamadım aklıma gelin şeylerin bir kısmı….
Öneri Olarak mail atılmıştır.

İyi Forumlar ….
-Siyah, Artık en temiz renk!
Kullanıcı avatarı
SeRViToR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: ???

Re: ÖNERİ

Mesaj gönderen SeRViToR »

İKV Dükkân a Yeni Eklenti Gelsin. Müzayede

Misal benim 2 tane Mevlana asam var. Bu Mevlana asayı para karşılığında MÜZAYEDE e koyulsun Düşmeyen itemlerimizide tamamlamış oluruz. Grup bölgesine girme oranı da düşmemiş olur.
Fena olmaz ama şaheserler ticarete kapalı olduğu için senin önerin dolaylı yoldan satışa girer. Onun yerine madenleri bu şekilde satabilsek güzel olurdu. :geek:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

İkv destek takımı rehber ekip serüveni ile başlayıp Game Master görevine kadar süre gelen uzun bir maratondur, bu maratonda iyi ile kötü ayırt edilir ve yetkilendirme ona göre yapılır. Oyun evrenlerinde süre gelen en büyük tutku Game Master seviyesine yükselmektir, keza yapımcısı ve konusu Türk olan bir oyunda gönüllülük esası ile üst yönetici olmak tüm oyuncuların tutkusudur.

Şikayet sistemimize gelecek olursak 2009 yılında ban cezası almış olan bir oyuncunun cezasının bitmiş olabileceğinide düşünmelisiniz, bahsi geçen karakterin ismini söylemediğiniz için tahmini bir fikir yürütüyorum. Genel bölge kanallarından tartışan oyuncuları oyun içinde engelleyebilir, tartışmayı görmeden huzurlu bir oyun oynayabilirsiniz ayrıca Game Master lar her dakika oyun içinde olamasalar dahi oyun içinde bu tip durumları gözlemleyen ekip arkadaşlarımız mevcuttur, kaldıki ceza panelimiz sürekli denetlenmekte ceza görüldüğünde müdahale edilmektedir.

Lag sorunu ile ilgili Eminönü sunucusu pilot bölge seçilerek birkaç uygulama yapılmış ve bu uygulamalardan olumlu sonuç alınmıştır, buna istinaden aynı çalışma diğer sunucularımızada uygulanmıştır. Lag sorunu sadece oyun tabanlı değil oyuncu veya bağlantı tabanlıda olabileceğini hatırlatırız.

Diğer önerileriniz öneri havuzumuza atılmıştır, bilgi ve dikkatinize.

Keyifli Forumlar.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

Tartışmak istemiyorum lakin Koray bey biz paramızın karşılığını alamıyoruz. Sizler bu işi para için deil gönüllü olarak yapıyprsunuz. Peki biz verdiğimiz ücretlerin tam karşılığını gönüllü olan kişilerden para almadığı için isteyemiyelim mi? Birimiz çıkıpta arkadaşım verdiğimiz paranın karşılığını almadığım kanaatindeyim aldığınız paranın hakkını verin dediğinde biz gönüllüyüz diye kapatılan konular çok oldu. Arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum. Para ile çalışan aldığı paranın karşılığını verebilen kişiler getirilsin görev başına. Konuya tamamen katılıyorum arkadaşıma sonuna kadar destek veriyorum.
Resim
Kullanıcı avatarı
IxMehmetcikxI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Return OfThe Kings

Mesaj gönderen IxMehmetcikxI »

HellRiDerS yazdı:Merhaba;

İkv destek takımı rehber ekip serüveni ile başlayıp Game Master görevine kadar süre gelen uzun bir maratondur, bu maratonda iyi ile kötü ayırt edilir ve yetkilendirme ona göre yapılır. Oyun evrenlerinde süre gelen en büyük tutku Game Master seviyesine yükselmektir, keza yapımcısı ve konusu Türk olan bir oyunda gönüllülük esası ile üst yönetici olmak tüm oyuncuların tutkusudur.

Şikayet sistemimize gelecek olursak 2009 yılında ban cezası almış olan bir oyuncunun cezasının bitmiş olabileceğinide düşünmelisiniz, bahsi geçen karakterin ismini söylemediğiniz için tahmini bir fikir yürütüyorum. Genel bölge kanallarından tartışan oyuncuları oyun içinde engelleyebilir, tartışmayı görmeden huzurlu bir oyun oynayabilirsiniz ayrıca Game Master lar her dakika oyun içinde olamasalar dahi oyun içinde bu tip durumları gözlemleyen ekip arkadaşlarımız mevcuttur, kaldıki ceza panelimiz sürekli denetlenmekte ceza görüldüğünde müdahale edilmektedir.

Lag sorunu ile ilgili Eminönü sunucusu pilot bölge seçilerek birkaç uygulama yapılmış ve bu uygulamalardan olumlu sonuç alınmıştır, buna istinaden aynı çalışma diğer sunucularımızada uygulanmıştır. Lag sorunu sadece oyun tabanlı değil oyuncu veya bağlantı tabanlıda olabileceğini hatırlatırız.

Keyifli Forumlar.

Merhaba, HellRiDerS

İyi hoş söylüyorsunuzda uzun bir maraton sürecine giriyor diyorsunuz ben bunun oyuncular arasından seçilmesine karşııym. Yazdıgım yazıda da belirttim IKV o kadar para veriyoruz. Yönetim para karşılında görev yapsın die belirttim ve tekrar belirtiyorum . Yönetim söylediklerimi ne kadar inkar etsede doğru söylediğimi onlarda biliyor. ''Türk olan bir oyunda gönüllülük esası ile üst yönetici olmak tüm oyuncuların tutkusudur'' Tutkusu olacak diyede IKV oyuncularının haklarını çiğnemesi gerekmiyor sizlere anlatmak istediğim şu IKV'nin o kadar para geliri var ve en başından yönetim in para karşılığında adam çalıştırması gerekiyordu değil mi?

''Şikayet sistemimize gelecek olursak 2009 yılında ban cezası almış olan bir oyuncunun cezasının bitmiş olabileceğinide düşünmelisiniz'' HAYIR ceza süresi dolmadan fuar oldugunda karektersizin cezası kaldırıldı, isteğiniz üzere nick de verebilirim.

IKV'e verilen paranın karşılığı verilsin.!
-Siyah, Artık en temiz renk!
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen esekherif »

IxMehmetcikxI yazdı:

Keyifli Forumlar.

Merhaba, HellRiDerS

İyi hoş söylüyorsunuzda uzun bir maraton sürecine giriyor diyorsunuz ben bunun oyuncular arasından seçilmesine karşııym. Yazdıgım yazıda da belirttim IKV o kadar para veriyoruz. Yönetim para karşılında görev yapsın die belirttim ve tekrar belirtiyorum . Yönetim söylediklerimi ne kadar inkar etsede doğru söylediğimi onlarda biliyor. ''Türk olan bir oyunda gönüllülük esası ile üst yönetici olmak tüm oyuncuların tutkusudur'' Tutkusu olacak diyede IKV oyuncularının haklarını çiğnemesi gerekmiyor sizlere anlatmak istediğim şu IKV'nin o kadar para geliri var ve en başından yönetim in para karşılığında adam çalıştırması gerekiyordu değil mi?

''Şikayet sistemimize gelecek olursak 2009 yılında ban cezası almış olan bir oyuncunun cezasının bitmiş olabileceğinide düşünmelisiniz'' HAYIR ceza süresi dolmadan fuar oldugunda karektersizin cezası kaldırıldı, isteğiniz üzere nick de verebilirim.

Arkadaşım çok güzel bir eleştiri yazısı olmuş tebrik ederim.GM arkadaşımızın yazdıklarını kendi cephesinden bakınca mantıklı bir savunma gibi görsekte bu açıklamayı sadece cevap verme tavrı dolayısıyla taktir edebiliriz.Lakin katıldığım eleştrilerini tatmin edecek bir cevap değil.Etmeside mümkün değil.Bu yazdıklarını yıllarca yazdık arkadaşım.Bu yapılanma yanlış bir yapılanma olduğu için oyunun her bölümünde, her sunucuda aynı rahatsızlıkların hissedilmesi normal.Profesyonel bir kadrolaşma yani kurumsallaşma olmadığı sürece her türlü bizi rahatsız edecek kollama kayırma olur,olacaktırda.Oyundan gelen yönetici arkadşlarımızın birçok haksız oyun müdahalelerini görüpte rahatsız olmamak mümkünmü.Bu yapılmıştır.Bunu önlemenin yolu profesyonel kadrolaşma yani kurumsalaşmadır.Sobee nin gücü buna yetmemektedir.Karşı karşıya kaldığımız durum bundan ibaret.Böyle bir yapılanmada GM arkadaşları çokta suçlamamak lazım.Sobee nin üzerlerinde yaptırım gücü yok.İşimiz Hz.Ömer in adaletine kaldı :).
esekherif
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

Keyifli Forumlar.[/b]
kendinizde belirtmişsiniz.yönetimde iyi kişilerde var kötü kişilerde.
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
LoNeLyWoLf
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Return Of The Kings

Mesaj gönderen LoNeLyWoLf »

esekherif yazdı:
IxMehmetcikxI yazdı:

Keyifli Forumlar.

Merhaba, HellRiDerS

Arkadaşım çok güzel bir eleştiri yazısı olmuş tebrik ederim.GM arkadaşımızın yazdıklarını kendi cephesinden bakınca mantıklı bir savunma gibi görsekte bu açıklamayı sadece cevap verme tavrı dolayısıyla taktir edebiliriz.Lakin katıldığım eleştrilerini tatmin edecek bir cevap değil.Etmeside mümkün değil.Bu yazdıklarını yıllarca yazdık arkadaşım.Bu yapılanma yanlış bir yapılanma olduğu için oyunun her bölümünde, her sunucuda aynı rahatsızlıkların hissedilmesi normal.Profesyonel bir kadrolaşma yani kurumsallaşma olmadığı sürece her türlü bizi rahatsız edecek kollama kayırma olur,olacaktırda.Oyundan gelen yönetici arkadşlarımızın birçok haksız oyun müdahalelerini görüpte rahatsız olmamak mümkünmü.Bu yapılmıştır.Bunu önlemenin yolu profesyonel kadrolaşma yani kurumsalaşmadır.Sobee nin gücü buna yetmemektedir.Karşı karşıya kaldığımız durum bundan ibaret.Böyle bir yapılanmada GM arkadaşları çokta suçlamamak lazım.Sobee nin üzerlerinde yaptırım gücü yok.İşimiz Hz.Ömer in adaletine kaldı :).

Tebrik ederim aynı Fikirdeyim
Saygılarımla
Zeroberto
LoNeLyWoLf
Kullanıcı avatarı
ReQuIEMm
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ReQuIEMm »

1 den fazla şaheserlerin aktarılması konusunda bi öneri sunmuştum çok rağbet gördü fakat saygı değer ikv yönetim ekibi rahatsız olacak ki konumu geçiştirip kilitlemeyi uygun bulmuşlardı.. sözün kısası ekibin gönüllülerden değilde profesyonel kişilerce yapılması ikv nin gelişmesi ve büyümesi adına çok önemli bi adım olacagı görüşündeyim fakat olurmu derseniz imkansızda da öte..
BAKİİ >>>>>>>>>>> ReQuİEM

“Genel Etkileşim” sayfasına dön