KANUNİ YATAĞAN

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Zagros
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

KANUNİ YATAĞAN

Mesaj gönderen Zagros »

BUNCA YILDIR BU OYUNU OYNUYORUM İKV NİN SÜREKLİ BÜYÜDÜĞÜNE ŞAHİT OLDUM MADDİİ AÇIDAN FAKAT BÜYÜDÜKÇE ONA PARA KAZANDIRAN OYUNCULAR YANİ BİZLERLE ALAY ETMEYE DEVAM EDİYOR SON LONCA SAVAŞLARINDA TAHADDÜT ETTTİĞİ SİLAH İŞPORTACILARA BİLE SATILABİLECEK EFSUNSUZ BİR YATAĞAN ONCA ZAMAN KAYBI ONCA HAZIRLANMALAR TÜKETİLECEK ONCA İKSİRLER VE BU SAVAŞLAR İÇİN ÜST BAŞ DİZMEK İÇİN ALINAN ONCA AKÇELER LAYIĞINI NE YAZIKKİ BULAMADI MİGRAT KENAN DA SÜREGELEN İTEM DAĞITMA ADETSİZLİĞİ CEMBERLİTAŞ İLE DEVAM ETMEK TE DÜŞEN EFSUNLAR HEP AYNI CEHENEM PANTOLON 7 TANE OLDU BUNLARI BEN NEREYE KOYACAM YANİ KAZANIRKEN KAZANDIRMA MİSYONUNU HİÇBİR ZAMAN DÜŞÜNMEDİNİZ BİZLER KAZ OLDUK SİZLER KAZ YOLLAMACI BU ZİHNİYET NEREYE KADAR DEVAM EDECEK MERAK EDİYORUM AZİZ NESİN TEZİNDEN BAKMAYA DEVAM EDİYORLAR BİZE SİZLER YERİ GELDİ DOMUZUN ADAMINI YAPTINIZ BİZİ YERİ GELDİ YÜCE ALLAH IN BİR ADI OLAN GAFFAR I BOSS ADINI VERDİNİZ VE KLAN BÖLGE YAZIŞMALARINDA HAŞA GAFFAR PERT GAFFAR I KESTİK NARALARI ATTINIZ YERİ GELDİ BİR BABANIN EVLATLARINA GÖTÜRECEĞİ EKMEĞİ ÇALDINIZ COCUĞUN OKUL HARÇLIĞINI UZUN BÖLGELERDE YARINIMIZ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN GENÇLERİMİZİN BEYİNLERİNİ ÇALDINIZ EĞİTİM E DİNİMİZE KÜLTÜRÜMÜZE SALDIRARARK CEBİMİZDEN HİÇ ÇIKMADINIZ VE BUNCA ŞEYİ BİLMEMİZE RAĞMEN HALA BEN BU OYUNU OYNUYORSAM BEN AYAĞA KALKIP SUÇLU BENİM DİYE BİLİRİM PEKİ SİZ SÖYLEBİLİRMİSİNİZ....?
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Friends Of Heaven

Re: KANUNİ YATAĞAN

Mesaj gönderen izhar »

katılıyorum
ama o kılıç acaba nasıl şayet efusunsuz ıse şaheser değerı yoksa gerçekten

çok ayıp edıyorlar

kanunixxbaşkan
Doktordoctor
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Doktordoctor »

okadar abarttılar kımsede yok ozel felan beş para etmez bence :)
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Kullanıcı avatarı
MusicCcreatoR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen MusicCcreatoR »

Zagros yazdı:BUNCA YILDIR BU OYUNU OYNUYORUM İKV NİN SÜREKLİ BÜYÜDÜĞÜNE ŞAHİT OLDUM MADDİİ AÇIDAN FAKAT BÜYÜDÜKÇE ONA PARA KAZANDIRAN OYUNCULAR YANİ BİZLERLE ALAY ETMEYE DEVAM EDİYOR SON LONCA SAVAŞLARINDA TAHADDÜT ETTTİĞİ SİLAH İŞPORTACILARA BİLE SATILABİLECEK EFSUNSUZ BİR YATAĞAN ONCA ZAMAN KAYBI ONCA HAZIRLANMALAR TÜKETİLECEK ONCA İKSİRLER VE BU SAVAŞLAR İÇİN ÜST BAŞ DİZMEK İÇİN ALINAN ONCA AKÇELER LAYIĞINI NE YAZIKKİ BULAMADI MİGRAT KENAN DA SÜREGELEN İTEM DAĞITMA ADETSİZLİĞİ CEMBERLİTAŞ İLE DEVAM ETMEK TE DÜŞEN EFSUNLAR HEP AYNI CEHENEM PANTOLON 7 TANE OLDU BUNLARI BEN NEREYE KOYACAM YANİ KAZANIRKEN KAZANDIRMA MİSYONUNU HİÇBİR ZAMAN DÜŞÜNMEDİNİZ BİZLER KAZ OLDUK SİZLER KAZ YOLLAMACI BU ZİHNİYET NEREYE KADAR DEVAM EDECEK MERAK EDİYORUM AZİZ NESİN TEZİNDEN BAKMAYA DEVAM EDİYORLAR BİZE SİZLER YERİ GELDİ DOMUZUN ADAMINI YAPTINIZ BİZİ YERİ GELDİ YÜCE ALLAH IN BİR ADI OLAN GAFFAR I BOSS ADINI VERDİNİZ VE KLAN BÖLGE YAZIŞMALARINDA HAŞA GAFFAR PERT GAFFAR I KESTİK NARALARI ATTINIZ YERİ GELDİ BİR BABANIN EVLATLARINA GÖTÜRECEĞİ EKMEĞİ ÇALDINIZ COCUĞUN OKUL HARÇLIĞINI UZUN BÖLGELERDE YARINIMIZ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN GENÇLERİMİZİN BEYİNLERİNİ ÇALDINIZ EĞİTİM E DİNİMİZE KÜLTÜRÜMÜZE SALDIRARARK CEBİMİZDEN HİÇ ÇIKMADINIZ VE BUNCA ŞEYİ BİLMEMİZE RAĞMEN HALA BEN BU OYUNU OYNUYORSAM BEN AYAĞA KALKIP SUÇLU BENİM DİYE BİLİRİM PEKİ SİZ SÖYLEBİLİRMİSİNİZ....?
Yönetim bu yazıyı anLayana kadar defaLarca okuyun Zagros arkadaş sizLerin gözünden kaçan yada öneme aLmadığız noktaLara değinmiş bravo.
***cCc***
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xsercanx »

epenin yerini alacak bir silah işte epeler ucuzlar bu sayede
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

ne yani he sunucuda 6 kişiye devasa güçlere sahip 6 silah verselerdide sunucunun krallarımı olsalardı.nerede adalet nerede eşitlik ?
ben ve loncam savaşa katılmadık fakat katılsak ta böyle bir ödül için isyan etmezdik.ödülü koyanları tebrik ediyorum.bunca adaletsizliğin arasından bir adalet çıkmış oda yeter :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
SAKULTA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SAKULTA »

Verilecek ödülden, ödülün efsunundan ziyade sunucularda otorite sağlamayı hedefliye loncaların kendini ispat etmesini sağlamak amacıyla yapılması tarafından düşünürsek kaçınılmaz bir savaş olacaktır.

Ödüle ve efsununua gelirsek, fazla değil yeraltı dönemindeki element hasarlı efsunlar ve maximum hasarlı efsunlar işe yarıyordu ancak şuan bu durum çok farklı.Demek istediğim item elbet daha güzel olacaktı ancak bir süre sonra değeri düşecekti, bunun örneklerini çok yaşadık.Hatıra olarak bir silah aldığınızda yıllar sonrasında bile o yaptığınız müthiş savaşın ne derece önemli olduğunu anlayacaksınız.
Kullanıcı avatarı
TRQJEN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: We Arethe Best

Mesaj gönderen TRQJEN »

ResimResim
izhar yazdı:katılıyorum
ama o kılıç acaba nasıl şayet efusunsuz ıse şaheser değerı yoksa gerçekten

çok ayıp edıyorlar
:arrow:
Nerull yazdı:Kanuni Yatağanı tamamen Lonca Savaşlarına özel, tüm sınıfların kullanabileceği ve bu etkinlik dışında sahip olunamayacak özel bir hatıra silahıdır. Yatağan üzerinde özel efsunları bulunmamakta olup, kazanan oyuncularımıza bir sonraki eklenti paketi ile birlikte verilecektir.
İyi Forumlar.

İkv İletişim/Destek Formu İçin Tıklayın.
GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GocmenTurk »

Merhaba;
Arkadaşlar tamam haklısınız isteklerinizi karşılayamıycak birşeye benziyor gibi duruyor ama tarihinize biraz SAYGINIZ olsun. Herşey item efsun değil ! Onu bir başarı sonucu alabilmek bile yeter bence. Sizden ricam bunu bir beklenti olarak değilde tarihin unutulan bir eşyasını ölümsüzleştirmek için kabullenelim. Yönetim ekibini de suçlamak veya ayıplamak yerine böyle bir şeyi akıl ettikleri için tebrik edelim. Kanuniye ait bir eşyayı , bir türk oyununda kullanabilmek ne kadar gurur verici birşey değil mi? Beş para etmez vb gibi ithamlar çok ayıp ve bir türk insanına yakışmıyor. Evet haklılar kimsede olmayan hatta hiç bir oyunda olmayan bir eşya bu.

Tüm oyuncu ve lonca savaşlarında mücadele eden dostlarıma başarılar diliyorum..
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
Kullanıcı avatarı
Index
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos
Lonca: Lonca Beta

Mesaj gönderen Index »

Arkadaslar Lonca Savaşı ödülü bence mantıklıdır.Sonucta bu bir gövde gösterişi olan bir etkinlikti Kazanan Lonca puan yada sıralamasına bakmaksızın kendi sunucusunun en güçlü loncası olduğunu ilan etti ve oyuncuları ile ismini duyurdu.Ödül olarak da tabiki kimsede olmayan ve ilerde bu etkinliği anımsatacak bir hediye olarak manevi anlamı olan tasarımı herşeyiyle tamamlamlanmamış Özel bir eşya gösterdiler bu saçma değildir.

Sizlere hiçkimsede olmayan müthiş özellikli eşya verseler haksızlık olurdu ki bunu kabul etmelisiniz etkinliğe katılamayanlar var.Düşük özellikli verilse bu sefer saçma olurdu.

Sizin düşünmeniz gereken nokta bu hediyeyi bir anı hatıra olarak görmek olmalı.Bir sobee hatırası set oyunda efsun değeri olmamasına rağmen aşırı kıymetli nedeni nedir?Tabiki Oyunda hiçkimsede olmaması ve bir armağan olması.Bu çerçevede bakarsak bu lonca savaşları ödülününde gerçek değeri ilerde belli olucak özel bir silahı taşımanın grurunu oyunculara yaşatacaktır.
Eminönü ---> İndex

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön