Ejder Asa Üretmenin kolay yöntemi

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
berkx98c
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Jandarma

Re: Ejder Asa Üretmenin kolay yöntemi

Mesaj gönderen berkx98c »

Kardeşinin büyü şifası iyise bütün gün sığnak ve miğrata girsin sende reel para sıkıntınızın olmadığını sölüyorsun şanş artırıcılardan alıp yeraltında full maden toplasan ve 2 günde bir karizma satsan 1 ayda çok iyi para ve ejder asa için gerekli malzemeleri toplayabilirsiniz.Bide şansınız varsa zar atın yüksek mevlasına değil tabikide 100 bin felen on elliğne günde 1m kazana bilirsin ve yer altından maden çekerden cin ve yılanları kes itemleri topla ve kan pençe vs sat böle yaparak 1 ayda çok güzel para kasabilirsiniz ve asa üretebilirsiniz
Bir Tek Düşmanla Sık Sık Dövüşmelisin,Yoksa Ona Bütün Savaş Sanatını Öğretirsin
jeneme10
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen jeneme10 »

TeXaS yazdı:
Asillboys yazdı:Merheba Benim Eminönünden Wizardgirl . bizim evde 2 pc var kardeşimle oynuyoruz ben 49 lvl Büyücü kardeşimde 49lvl Şifacı Asilldewil belki gören vardır . Ejder Asa sı olan olmayan çok ayrım yapıyorlar bizde ejderasa yapmaya çalışıyoruz bundan 2 ay öncede uğraştık olmadı oyunu bırakmıştık şimdi çok kararlıyız yapmak için kardeşim sarraf ve lokman ben madenci ve zırhcı , aynı anda açabilme imkanımızvar sizce en kolay yolla ejder asa yapmak için ne yapmamız lzm 2 mizde plus var reel para konusunda sıkıntımız yok yani . sizce hep madenmi çekmeliyiz yoksa beraber grup kurup cinler gibi yerlerde item çıkarıp satmak mı ?

[İçerik Silinmiştir] Hesap satışından Forum hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır.

BlackParadise
Kullanıcı avatarı
Zenginxufurukcu
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Zenginxufurukcu »

Sana önerim şudur 50 TL veya 75 TL kadar akçe Al Onların Hepsiyle Ejderha Kudretlendiren Al Tane 300 veya 350binden Teker Teker Sat Seri ve Kolay Para :)
® żéńģīńxűfűřűĸčű ™ Abaracadabra
Kullanıcı avatarı
EMRE0707
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Mesaj gönderen EMRE0707 »

xHacikox yazdı:Konu sahibi ben tanıyorum seni dişide yardım etmiştim sana bende sarraf şans artırıcı aldım şuan 9 menekşe 6 sibryalı 30 yeşlil elmas bir akik 10 acık pembe amanist liste bogle uzuyo ayrıcı maden sans artırıcımda var onlada ıyı seyler cektım 2 gunde 20 den safla saf krom gıbı :D
ARKADAŞ 1 AYLIK %60 ARTTIRICI ALDIM 1 TANE MENEKŞE ÇIKTI BANA NİYE ÇIKMIYO???? :evil: O KADAR 175 TANE ELMASTAN 1 TANEMİ ÇIKAR MENEKŞE 203 TANE KALSEDONDAN HİÇ AKİK ÇIKMADII ! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
TİRELİ [Hidroflorik Asa]^
Kullanıcı avatarı
EMRE0707
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Mesaj gönderen EMRE0707 »

:arrow: Akik 3 m olduğu için lokman olup ot sat tane 10bınden sat akiki öle alırsın...

1 aylık arttırıcı al menekşe çek 10 tane 5 i ejder için , 5 ikadim 1 tane pençe için...

Kadim görevini yap...

bi tane çar aç plus al 49 yap görevlerini yap solucanı yap liderlik sem. ,iflissi yap meran muc. , dişiyi yap örmck gözü...

2 çardada keşif görevini yapacaksın,alexandrite x4 olacak 1 tanesini parayla al.

1 menekşe çek 10m e sat örs parası ve ejder reçetesi 1m almak için.

Sığınaktan kolye yuzuk Düşür...

migrata gir...

çemberlitaşdan istediğini düşür.

İŞTE BU KADAR ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
TİRELİ [Hidroflorik Asa]^
Kullanıcı avatarı
ballibaba58
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ballibaba58 »

bırakın şu oyunu be kardeşim adam demiş sabahtan akşama kadar maden çek madem paran var git bi 5 yıldızlı otele yat şezlonga havuzu seyret :)))))
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın :)
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Gözleriniz Çok İyi Görüyor Sanırım. Bu Konu 1 Senelik Hala Adam Görebilcekmiş Gibi Yazıyorsunuz Adamdan ses Soluk yok :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön