Sancak Sunucusu, Lag Sorunu !...
Sancak Sunucusu, Lag Sorunu !...
Merhaba, Sancak Sunucusunda 1 haftadır, bir türlü bitmeyen lag sorunları hâlâ devam etmektedir. Bu tür lag sorunları, grup bölgesinde ve savaşlarda hareket etmemizi ve daha rahat oynuyabilmemizi zorlaştırıyor. Bu tip sorunlar böyle devam etmeye giderse, insanlar oyundan ne haz alır, nede eğlenebilir. İnsanları daha fazla sıkıntıya sokmamak adına en kısa zamanda bu hataları ciddiye alıp, lag sorunun ortadan kalkmasını istirham ediyorum... Bilhassa oyun içi aldığımız Özel sürüm kutuları, epinler ve daha çok nicelerini daha iyi hizmet alma karşılığında alıyoruz. Halbuki hizmetin karşılığını alamıyoruz. Bu resmen düpe düz dolandırıcılığa giriyor. Biraz vicdan duygusu taşıyorsanız, lütfen yatmadan önce düşünün. Şayet lag sıkıntısı yaşanıyorsa, oyun içindeki oyuncuların ceremesini çekmesi gerekmiyor. Lütfen konuyu göze alınız... Eminönü sunucusu pilot sunucu olduğu için ve itina ile denetimlendiği için lag sorunu ender görülüyor. Bu itinayı Sancak sunucusundada göstermenizi temenni ediyorum. Velhasıl, lütfen sizlerden tek ricam; Lag sıkıntısını biran önce ortadan kaldırın..!

Re: Sancak Sunucusu, Lag Sorunu !...
E.O TESKILAT ARADA GIRIYORUM NADİR LAG GÖRÜLÜRRRRRRRRR
AMA SANCAKTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GM LER ARZ ' ANADOLU NEFESİ LONCASINA GIRMIS LODOS KESIOLAR GUNLERCE
CAZGIR GMATX İLE EVLENMISSSSSSSSSS YAZIKKKKKKKKKKK SUNUCUMUZDA GM ÇAR AÇIP OYNUYOR LAG OLDUGUNU GORUYOR DUZELTMIYORRRRRRRRRRRR
SAYGILARLA XDXDXD
YORUMUM SILINEBILIR GERÇEKLER ACIDIR

AMA SANCAKTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA GM LER ARZ ' ANADOLU NEFESİ LONCASINA GIRMIS LODOS KESIOLAR GUNLERCE
CAZGIR GMATX İLE EVLENMISSSSSSSSSS YAZIKKKKKKKKKKK SUNUCUMUZDA GM ÇAR AÇIP OYNUYOR LAG OLDUGUNU GORUYOR DUZELTMIYORRRRRRRRRRRR
SAYGILARLA XDXDXD
YORUMUM SILINEBILIR GERÇEKLER ACIDIR
- 
				Tusoya
 - İskele Babası

- Sunucu: Sancak
 - Klan: Lodos
 - Lonca: Inception

Re: Sancak Sunucusu, Lag Sorunu !...
Lag probleminden dolayı oyundan soğuduk çok rica ediyorum ilgilenin artık daha kaç defa mesaj atıp kaç defa şikayette bulunmamız gerekicek

IISPoNGeBoBII
VuRuRaGLaTıR
Rezil etmez bizi; kahpe insanların boş sözleri,
İnce bir gülücük koyar geçerim hani...

VuRuRaGLaTıR
Rezil etmez bizi; kahpe insanların boş sözleri,
İnce bir gülücük koyar geçerim hani...