Lonca Savaşları - Fikstür

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sirjudgester
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Re: Lonca Savaşları - Fikstür

Mesaj gönderen sirjudgester »

İkv nin 5. yıldönümüne özel savaşlar ... Ne güzel bir etkinlik . Gerçekten fikir güzel ona lafım tabiki yok ama uygulama konusunda 5 yıldır olduğu gibi yine yine aksaklıklar var . Yani bazı hareketleriniz o kadar plansız ki anlam vermekte güçlük çekiyorum .
9 lonca başvuracak dediniz 2 klandan da ... Başvurumuzu yaptık , lodos klanından 6 lonca olduğu için arz klanından 3 lonca direkt olarak saf dışı kalıyor ... Hadi bunu yapmanız normal çünkü eşleştirme için daha mantıklı bişey ve olabiliritesi olan bir fikir şuan aklıma gelmedi buna eyw . Sonra diyorsunuz ki elenecek 3 lonca ramdom.org sitesinden şansa bağlı olarak bulunacak . Ya böyle bişey varmı , hangi akla hizmet yaparsınız böyle bişey aklım almıyor ya . 5 senedir oynuyorum şu oyunu ne olduysa eyw dedik nihayetinde onların da başı kalabalık , saçma sapan kişilerin saçma sapan işleriyle uğraşıyorlar . Ama şu noktada olayın rengi değişiyor .
5 sene evet dile kolay. Bu oyun başlangıçtan bu günlere gelip bu kitleyi yakaladıysa bunda bizim de katkımız yok mu be kardeşim . Elini vicdanına koy ve biraz düşün . Yapmanız gereken neydi onu da söyliyim gene elimden söylemekten ötesi gelmeyecek , ben bunları buraya yazdım diye etkinliği iptal edecek haliniz yok biliyorum ama 5 senede bir olan bir etkinliği de Şans dediğiniz saçmalıkla KATILAMADAN kaybetmek gerçekten insanın içini acıtıyo .
Yapman gereken kardeşim:
1:) Başvuru yapan loncalardan her iki taraftan kaç lonca eliyeceksen , başvuru önceliğine göre eliyecektin ki önce başvuran , işi ciddiye alan adamın farkı belli olsun.
2:) Başvuran 9 lonca arasından eleyeceğin loncalar , lonca puanlarına göre de belirlenebilirdi . Bu sayede oyunda aktif olan , o dükkanda satılan mallarınızı alanlar da karşılığını almış olurdu bir nevi ...
Bu yazdıklarıma da ne cevap verebileceksin merak ettim , önümüzdeki etkinliklere bakalım deriz biz de , o nadideleri alan adamları karşımda görünce de acaba katılabilsem sonuç ne olurdu demek de istemezdim ...
SerdarUSTA
Kullanıcı avatarı
RedSchuLL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RedSchuLL »

sirjudgester yazdı:İkv nin 5. yıldönümüne özel savaşlar ... Ne güzel bir etkinlik . Gerçekten fikir güzel ona lafım tabiki yok ama uygulama konusunda 5 yıldır olduğu gibi yine yine aksaklıklar var . Yani bazı hareketleriniz o kadar plansız ki anlam vermekte güçlük çekiyorum .
9 lonca başvuracak dediniz 2 klandan da ... Başvurumuzu yaptık , lodos klanından 6 lonca olduğu için arz klanından 3 lonca direkt olarak saf dışı kalıyor ... Hadi bunu yapmanız normal çünkü eşleştirme için daha mantıklı bişey ve olabiliritesi olan bir fikir şuan aklıma gelmedi buna eyw . Sonra diyorsunuz ki elenecek 3 lonca ramdom.org sitesinden şansa bağlı olarak bulunacak . Ya böyle bişey varmı , hangi akla hizmet yaparsınız böyle bişey aklım almıyor ya . 5 senedir oynuyorum şu oyunu ne olduysa eyw dedik nihayetinde onların da başı kalabalık , saçma sapan kişilerin saçma sapan işleriyle uğraşıyorlar . Ama şu noktada olayın rengi değişiyor .
5 sene evet dile kolay. Bu oyun başlangıçtan bu günlere gelip bu kitleyi yakaladıysa bunda bizim de katkımız yok mu be kardeşim . Elini vicdanına koy ve biraz düşün . Yapmanız gereken neydi onu da söyliyim gene elimden söylemekten ötesi gelmeyecek , ben bunları buraya yazdım diye etkinliği iptal edecek haliniz yok biliyorum ama 5 senede bir olan bir etkinliği de Şans dediğiniz saçmalıkla KATILAMADAN kaybetmek gerçekten insanın içini acıtıyo .
Yapman gereken kardeşim:
1:) Başvuru yapan loncalardan her iki taraftan kaç lonca eliyeceksen , başvuru önceliğine göre eliyecektin ki önce başvuran , işi ciddiye alan adamın farkı belli olsun.
2:) Başvuran 9 lonca arasından eleyeceğin loncalar , lonca puanlarına göre de belirlenebilirdi . Bu sayede oyunda aktif olan , o dükkanda satılan mallarınızı alanlar da karşılığını almış olurdu bir nevi ...
Bu yazdıklarıma da ne cevap verebileceksin merak ettim , önümüzdeki etkinliklere bakalım deriz biz de , o nadideleri alan adamları karşımda görünce de acaba katılabilsem sonuç ne olurdu demek de istemezdim ...

aslında suç merandaki loncalarda deathx vatanx vuslatx ve diğerlerinin katılamamasını protesto amaçlı bu yarışmaya katılmamaları gerek !

ama nerde bizim sunucuda o birlik . .
ResimRELAXXEEFENDYY

ADANADEMİRSPOR
Kullanıcı avatarı
CLoSeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: SaDaKaT

Mesaj gönderen CLoSeR »

RedSchuLL yazdı:
CLoSeR yazdı:
YaNMiRiNDyRBeKir yazdı:
CLoSeR yazdı:Bence o lonca katılmamalıydı bu lonca katılmalıydı demek yanlıs olurdu lotus,Nizam-ı Zen,akıncı,enderun bunlarda lonca sonucta ve saglam loncalar ama deathx ve vatanx olsa dahada cekişmeli olurdu..

Bu arada katilan tüm loncalara başarılar dilerim (N.w.a bu ezik kadroyla bizi yenmeniz zor FReeKiLL ercan ve ReVeReNCe oguz adlı ezikler o listede varken bizi yenemezsiniz :twisted: )

sen buna mı liste diyosun ?

SoNxFıSıLTııı/49/Büyücü

MaÇaxKıZı/49/Büyücü

SigaRamınxDumanı/49/Savaşçı

BiRDamLaGözyaŞı/49/Savaşçı

SoNxŞimaL/49/Şifacı

HüKüMDaROneStar/49/Şifacı

sadece örnek veriyorum

1.ChoosensxAGaTHa-Büyücü-49
2.MONEY-Büyücü-49
3.İmPeruzZ-Şifacı-49
4.BLasTo-Şifacı-49
5.Choosensxghost-Savaşcı-49
6.ChoosensxWaNTeD-Savaşcı-49

allah için bunlardan 1 inden üstün bir tane adam söyle dişimi kırcam :D
Merhaba

Kardesım item ve kullanma bakımından esit sayılırız ama bu ouynun kaderini belirleyecek olan bıreysel basarı değ,l takım uyumu oda bızde cok ust duzeyde...

iyi forumlar
valla closer bana soracak olursan bireyseL başarı bakımından her biri hepinizden üstün takım olma konusndada üstünler en az 3 yıldır tanışıyolar çnkü . . siz daha 1 yıl olmadı kurulalı benim görüşümde bu

yine tekrarlıyorum choosensx beowulfx siblings of times 3 ü favorim arz olarak pek rakip göremiyorum ama olursa Kholpashalix ;)
Ferhat sana cevap vermıcektım ama neyse gene verım 3 yıldır tanısıyo dedıgın adamlar hepsı benm dostlarım abıleırm osman o loncaya 3 4 ay once gıttı keza hasanda oyle abıdın 1 ay oldu dursun abı ıle emre abı 3 yıldır olabılır :)

ayrıca bız ben bahtı emır 3 yıl aliylede 1 yılı askın suredır beraber oynuyorz diger arkdaslarda bize ayak uydurdukı lısteye ekledık

iyi forumlar..
Güzel bir maceraydı...

Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow

Nusret YEŞİLBAŞ

THE END
Kullanıcı avatarı
RedSchuLL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen RedSchuLL »

CLoSeR yazdı:
RedSchuLL yazdı:
CLoSeR yazdı:
YaNMiRiNDyRBeKir yazdı:
CLoSeR yazdı:Bence o lonca katılmamalıydı bu lonca katılmalıydı demek yanlıs olurdu lotus,Nizam-ı Zen,akıncı,enderun bunlarda lonca sonucta ve saglam loncalar ama deathx ve vatanx olsa dahada cekişmeli olurdu..

Bu arada katilan tüm loncalara başarılar dilerim (N.w.a bu ezik kadroyla bizi yenmeniz zor FReeKiLL ercan ve ReVeReNCe oguz adlı ezikler o listede varken bizi yenemezsiniz :twisted: )

sen buna mı liste diyosun ?

SoNxFıSıLTııı/49/Büyücü

MaÇaxKıZı/49/Büyücü

SigaRamınxDumanı/49/Savaşçı

BiRDamLaGözyaŞı/49/Savaşçı

SoNxŞimaL/49/Şifacı

HüKüMDaROneStar/49/Şifacı

sadece örnek veriyorum

1.ChoosensxAGaTHa-Büyücü-49
2.MONEY-Büyücü-49
3.İmPeruzZ-Şifacı-49
4.BLasTo-Şifacı-49
5.Choosensxghost-Savaşcı-49
6.ChoosensxWaNTeD-Savaşcı-49

allah için bunlardan 1 inden üstün bir tane adam söyle dişimi kırcam :D
Merhaba

Kardesım item ve kullanma bakımından esit sayılırız ama bu ouynun kaderini belirleyecek olan bıreysel basarı değ,l takım uyumu oda bızde cok ust duzeyde...

iyi forumlar
valla closer bana soracak olursan bireyseL başarı bakımından her biri hepinizden üstün takım olma konusndada üstünler en az 3 yıldır tanışıyolar çnkü . . siz daha 1 yıl olmadı kurulalı benim görüşümde bu

yine tekrarlıyorum choosensx beowulfx siblings of times 3 ü favorim arz olarak pek rakip göremiyorum ama olursa Kholpashalix ;)
Ferhat sana cevap vermıcektım ama neyse gene verım 3 yıldır tanısıyo dedıgın adamlar hepsı benm dostlarım abıleırm osman o loncaya 3 4 ay once gıttı keza hasanda oyle abıdın 1 ay oldu dursun abı ıle emre abı 3 yıldır olabılır :)

ayrıca bız ben bahtı emır 3 yıl aliylede 1 yılı askın suredır beraber oynuyorz diger arkdaslarda bize ayak uydurdukı lısteye ekledık

iyi forumlar..

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=90997
1.cisi inanman inanmaman umrumda değiL . .

2.cisi iyi güzel bekliyip görecez skorları ;)
ResimRELAXXEEFENDYY

ADANADEMİRSPOR
Kullanıcı avatarı
gfbercan
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Hanedan

Mesaj gönderen gfbercan »

BAKiiiii yazdı:lotus nizam ı zen enderun akıncı gibi pasif loncalar var vatanx deathx yok bence hiç zevkli geçmicek A GRUBUNUN BİRİNCİSİ CHOOSENSX b grubunun birincisi beowulfx bana göre saygılar . .

lodoslarda fazla lonca olmadıgından lonca seçimi olmadı arzlarda lonca kaynadıgından bagzı loncaları elediler bagzı loncaların katılmamasına üzüldüm ve bütün loncalara başarılar dilerim.

bu arada nusret kanka sen diyorsa biz eziğiz kanka :D
==>PeRSeuS <=
Kullanıcı avatarı
HasanAslan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HasanAslan »

sirjudgester yazdı:İkv nin 5. yıldönümüne özel savaşlar ... Ne güzel bir etkinlik . Gerçekten fikir güzel ona lafım tabiki yok ama uygulama konusunda 5 yıldır olduğu gibi yine yine aksaklıklar var . Yani bazı hareketleriniz o kadar plansız ki anlam vermekte güçlük çekiyorum .
Yapman gereken kardeşim:
Merhaba Serdar,
Katılamamanıza gerçekten üzüldüm, evet seninde dediğin gibi bu yazı hiç bir şeyi değiştirmeyecek, bırak degiştirmesin...
İKV kendi Yolunu Çizdi,
At Gözlüklerini Taktırdılar Önlerine bir çuval ot, kıçlarını kırbaçlayıp kırbaçlayıp Yola devam ettiriyorlar.

1,5 sene Oldu bitti dediğimde, Hala Buralardayım Çünki Sizler varsınız ;)
Geriye Dönüp Baktığımda Çok Geç Kalmışım Bu kararı almakta Dediğimde her gecen gun biraz daha İyiki ayrılmışım diyorum :) Forum'da yine arasıra online oluyorum takip ediyorum hoş sohbetlere katılıyorum :)
Sizlere ilerleyen zamanda başarılar ;)

Cenkoglu
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
Kullanıcı avatarı
GERiLLa
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Devgenç

Mesaj gönderen GERiLLa »

gfbercan yazdı:
BAKiiiii yazdı:lotus nizam ı zen enderun akıncı gibi pasif loncalar var vatanx deathx yok bence hiç zevkli geçmicek A GRUBUNUN BİRİNCİSİ CHOOSENSX b grubunun birincisi beowulfx bana göre saygılar . .

lodoslarda fazla lonca olmadıgından lonca seçimi olmadı arzlarda lonca kaynadıgından bagzı loncaları elediler bagzı loncaların katılmamasına üzüldüm ve bütün loncalara başarılar dilerim.

bu arada nusret kanka sen diyorsa biz eziğiz kanka :D
,

bAĞZI NEDİR LA BAZI O :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
GERiLLa
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen GERiLLa »

Meran Şampiyonu olan loncaya benden

100.000.000 Oyun parası ödülü var.

Ödeme Finalde yenen Takım loncasının Grup liderine verilecektir. Bir adet resim koymak şartı ve Desteğin MERAN Şampiyonu Olan loncayı açıklamasının ardından verilecektir.

11 NİSAN 2012 Heyacan başlıyorrrrrrrrrrrrrr

Tüm katılan LONCALARA başarılar dilerim.

Meran oyuncuları Meran Bölümünden takip edebilirler
Kullanıcı avatarı
sirjudgester
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen sirjudgester »

HasanAslan yazdı:
Yapman gereken kardeşim:
Merhaba Serdar,
Katılamamanıza gerçekten üzüldüm, evet seninde dediğin gibi bu yazı hiç bir şeyi değiştirmeyecek, bırak degiştirmesin...
İKV kendi Yolunu Çizdi,
At Gözlüklerini Taktırdılar Önlerine bir çuval ot, kıçlarını kırbaçlayıp kırbaçlayıp Yola devam ettiriyorlar.

1,5 sene Oldu bitti dediğimde, Hala Buralardayım Çünki Sizler varsınız ;)
Geriye Dönüp Baktığımda Çok Geç Kalmışım Bu kararı almakta Dediğimde her gecen gun biraz daha İyiki ayrılmışım diyorum :) Forum'da yine arasıra online oluyorum takip ediyorum hoş sohbetlere katılıyorum :)
Sizlere ilerleyen zamanda başarılar ;)

Cenkoglu
Hasan kardeşim benim oyunu bırakmama sebebim boş zamanlarımda dostlarımla , daha doğrusu reel hayatta yanyana olamadığım dostlarımla eğlenmek sende biliyosun . Eskisi gibi maden toplamakla , kp kasmakla aklına gelebilecek oyuna oyun oldugu için değer verebileceğim eylemleri yapmıyorum . Oyuna giriyorum hem takılıyoruz hem muhabbet ediyoruz benım gözümde İKV bu . Ama ben bu oyunu oynuyosam bu kadar yıldır , karşılığını da almak isterdim . Diyeceğimi dedim zaten , bu olay yönetimin oyunculara karsı ne kadar vurdumduymaz davrandığını bir kere daha gösterdi bana sadece o . Kendine iyi bak ...
SerdarUSTA
Kullanıcı avatarı
GERiLLa
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen GERiLLa »

chosensx şan ı hükümdar newerwalk alone el kahhar kholpashali beowulfx siblings of times enderun yada lotus * ilk turu geçenler olacak gibi ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön