Merhaba , Birkaç sorum var size :)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sydoline
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yok

Merhaba , Birkaç sorum var size :)

Mesaj gönderen Sydoline »

Merhaba ben çetin 17 yaşındayım ,
:arrow: Oyunu açıldığı yakın süreçten beri takip ediyorum fakat genelde belli bir sınıra kadar oynadım . Genelde hesaplarım çalındı silindi vesaire Gelebildiğim seviye 43 tür. Şuanda 17 seviyeyim .

Oyuna devam ediyorum bırakmamak üzere İnşallah hakkımla emeklerimle bir yere gelirim , Aranıza beni kabul etmeniz dileğiyle sorularıma geçiyorum

>Tank olmak nasıl bişi nasıl olunur biraz bilgi verir misiniz rica etsem.
>Statü gelişimini nasıl yapabilirim Elektrik,Ateş gibi Eşit dağılım mı yapıyım yoksa belli sını rmı.
>Skill(Beceri) Gelişimini nasıl yapıyım bu konuda sizden 20-30 / 30-40 Leveller Skil kullanımını istiyorum
>Bide Webdeki Markette Boz ayı tipi bişi gördüm Kanatma yerine ayı çağırıyor biraz bilgi verirseniz satın alıcam.

Oyunu şuanda %40 biliyorum çok bilmiyorum anlayacağınız oyunu bıraktığım süreç içerisinde çok kayıt verdim bilgi olarak

Yardım ediceğinizden Eminim çok teşekkür ederim. :P
Resim
Son gün geldiğinde, biz de oyunumuzu oynayacağız. İki ters bir düz...
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Klan: Arzın Çocukları

Re: Merhaba , Birkaç sorum var size :)

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Karakterler ile ilgili olan ilk 3 sorunuzu: viewforum.php?f=14 Karakter okulları linkinden bulabilirsiniz.

Resim
Boz Ayı
Tüm sunuculardaki, tüm savaşçı karakterlerinizin, Kanatma yeteneğini, Boz Ayı yeteneği ile değiştirerek, Savaşçıya güçlü bir Boz Ayı çağırır.Bu ürün kalıcıdır süresi bitmez.

20. seviyeden itibaren kullanılabilir.

Kullanımı çağrı yeteneği gibidir. Değişik hedeflere yönlendirilebilir.

Boz Ayı hedefine vurduğunda hasar verir ve üzerinde 60 sn boyunca bir kanama etkisi yaratır.

Kanama etkisi yaratıklarda 2 kat fazladır.

Yetenekte ne kadar çok puan varsa (5-10-15 puanlarda) kanama etkisi o oranda hedefinin iyileştirme yeteneğini kötüleştirir.

Defansif yetenek açıksa 10 saniye boyunca hedefin kudretini azaltan bir etki de bırakır.

Kanatma yeteneği yerine geçer.

Ürünlerim bölümünden Boz Ayı gizlenirse, oyun içinde Boz Ayı yeteneği tekrar Kanatma yeteneğine döner.

Resim Boz Ayı süresiz 1995 Akçe
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Kullanıcı avatarı
Sydoline
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Yok

Re: Merhaba , Birkaç sorum var size :)

Mesaj gönderen Sydoline »

Teşekkür ederim bilgi için ;)
Resim
Son gün geldiğinde, biz de oyunumuzu oynayacağız. İki ters bir düz...

“Genel Sohbet” sayfasına dön