Büyücüye Ejder mi Şifacıya Ashab mı ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KiLL4FuN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Büyücüye Ejder mi Şifacıya Ashab mı ?

Mesaj gönderen KiLL4FuN »

Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Oyundaki bütçem an itibariyle çok kısıtlı yani ucu ucuna ejder üretebileceğimi düşünüyorum 10-15 gün içerisinde biraz daha uzun süre içerisinde belki ashab. Şifacımın sığınak itemlerinin hepsi tamam 1300 iyileştirme var. Büyücü ise erkek bir büyücü kasıyorum şu an bayan yerine ve bayandan edindiğim tecrübe şu ejderiniz yoksa büyücü oynamayın.. Şimdi böyle bir ortamda hangisini üretmemi önerirsiniz . Ben ejder düşünüyorum yapabilirsem. Çemberlitaşa alınmıyor şifacım ama zırhla beraber 1500 olacak şifa bilemiyorum artık :?
Eminönü : Krobelus
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: Büyücüye Ejder mi Şifacıya Ashab mı ?

Mesaj gönderen Arizonaa »

Ejder üretmeni tavsiye ederim. Zırhını alınca X e gidersin
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xPrince »

Şimdi büyücünün masrafı şifacıdan daha çoktur, mesela

Önce ejderi üreticeksin, bunun sığınak macerası olacak tabi artık fizikseller iş görüyo nuc yüzük kolye ve zırh çıkarman gerek, bunun için bol bol migrata giriceksin ve ne kadar sağlam olursan o kadar çok migrata girersin, sağlam olmak için sadece ejder yetmez, elektrik olacaksın önce sığınaktan alter yüzük kolye nuc kolye çıkarıcaksın sonra ma saygılı göz bulacaksın ayakkabı bulacaksın ceket bulacaksın migrata giriceksin bol bol pantolonunu düşüreceksin fizik, nuc yüzük düşüreceksin ve nuc zırh, sonra elektrik itemlerini fiziksellerle değiştiriceksin ceket alıcaksın ve ayakkabı alıcaksın, vede gözlük alman gerek bi tane fiziksel, şimdi artık çemberlitaştan item dizmeye başlayabilirsin, tabi çemberli zırhın olmadığı için seni pekte kolay x e götürmicekler, yol savaşçı kesmek içinde artık grup toplanmıyo.. x kesiceksin zırhın olacak sonra stu maceran başlıcak, çemberden kıyamet eldiven ve zırh şart, ayakkabı tabi kolay kolay olmuyo, zaten o x i kesmek bi kere başa beladır onu atlattınmı tamam, ama atlatması işte öyle kolay değil, neyse bu büyücünün macerasıydı, şifacıya geçersek

Ashabını üreticeksin görev itemi bi mağara ruh ceketin var ve kadim kesiceksin kesemedinmi bi kadim görevinden verilen ibni cevo ayak satın alıcaksın, madem fundi yüzük kolyen var pantolonunu centten çıkarıcaksın fundi zırh çıkarmaya çalışacaksın, olmadımı fundi zırh, bi gözlük alıcaksın yürü bakalım x e, x kesmek için en büyük derdin kudret iksiri olacak, tek şifacı gidiceksin tanka ve varsa ofansa bol bol can basıcaksın 15 20 tane kudret iksirin olacak hazırda, onu kesmek zaten bahsettiğin gibi beladır, ne kadar sağlam grupla gidersen o kadar kolay oluyo, sağlam grup içinde senin sağlam olman lazım, x i kestikten sonra hiç durmadan stu kesiceksin, en az 5 tane iksirle gideceksin bi stu ya, mevlana eldiven ve mevlana zırh düşüreceksin, baktın iyi gidiyosun biraz da mevlana ayakkabıyı zorlayabilirsin (ben ilk x kesimimden mevlana ayakkabı çıkarmıştım) sonra doğru gaffara yanında en az 15 iksirin olucak, buda şifacının macerası.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Anladığım kadarı ile büyücün daha yolun başında şifacın ise iyi durumda. Şöyle söyliyim, büyücü olmak zor çünkü piyasada çok büyü var ve item olarak bir çoğu senden çok daha önde. İtem neden önemli, ençok göz boyama aşamasında, grup bulmanda yardımcı oluyor (büyücü isen) . Yani büyücü isen mecbur düşüreceksin ancak sığınaklara çoğunlıkla 5 büyü girilir ve efsunun sana düşme ihtimali öyle çok bir şey de değil. Kısacası setlerini tamamlaman için bir hayli uğraşman lazım. Şifacıyı ne derece seviyorsun bilmem ama iyi bir şifacı her zaman aranır. Tabi büyü ile yaratık kesmenin zevki de ayrı sen bilirsin :D . Benim de oyuna ayırdığım vakit kısıtlı o yüzden ben de seçmek zorunda kalmıştım. Büyücüyü seçmiştim ancak şifacı da yapabilirmişim şu an öyle düşünüyorum.
EARTH

DisToRtioN
Kullanıcı avatarı
KiLL4FuN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen KiLL4FuN »

xPrince yazdı:Şimdi büyücünün masrafı şifacıdan daha çoktur, mesela

Önce ejderi üreticeksin, bunun sığınak macerası olacak tabi artık fizikseller iş görüyo nuc yüzük kolye ve zırh çıkarman gerek, bunun için bol bol migrata giriceksin ve ne kadar sağlam olursan o kadar çok migrata girersin, sağlam olmak için sadece ejder yetmez, elektrik olacaksın önce sığınaktan alter yüzük kolye nuc kolye çıkarıcaksın sonra ma saygılı göz bulacaksın ayakkabı bulacaksın ceket bulacaksın migrata giriceksin bol bol pantolonunu düşüreceksin fizik, nuc yüzük düşüreceksin ve nuc zırh, sonra elektrik itemlerini fiziksellerle değiştiriceksin ceket alıcaksın ve ayakkabı alıcaksın, vede gözlük alman gerek bi tane fiziksel, şimdi artık çemberlitaştan item dizmeye başlayabilirsin, tabi çemberli zırhın olmadığı için seni pekte kolay x e götürmicekler, yol savaşçı kesmek içinde artık grup toplanmıyo.. x kesiceksin zırhın olacak sonra stu maceran başlıcak, çemberden kıyamet eldiven ve zırh şart, ayakkabı tabi kolay kolay olmuyo, zaten o x i kesmek bi kere başa beladır onu atlattınmı tamam, ama atlatması işte öyle kolay değil, neyse bu büyücünün macerasıydı, şifacıya geçersek

Ashabını üreticeksin görev itemi bi mağara ruh ceketin var ve kadim kesiceksin kesemedinmi bi kadim görevinden verilen ibni cevo ayak satın alıcaksın, madem fundi yüzük kolyen var pantolonunu centten çıkarıcaksın fundi zırh çıkarmaya çalışacaksın, olmadımı fundi zırh, bi gözlük alıcaksın yürü bakalım x e, x kesmek için en büyük derdin kudret iksiri olacak, tek şifacı gidiceksin tanka ve varsa ofansa bol bol can basıcaksın 15 20 tane kudret iksirin olacak hazırda, onu kesmek zaten bahsettiğin gibi beladır, ne kadar sağlam grupla gidersen o kadar kolay oluyo, sağlam grup içinde senin sağlam olman lazım, x i kestikten sonra hiç durmadan stu kesiceksin, en az 5 tane iksirle gideceksin bi stu ya, mevlana eldiven ve mevlana zırh düşüreceksin, baktın iyi gidiyosun biraz da mevlana ayakkabıyı zorlayabilirsin (ben ilk x kesimimden mevlana ayakkabı çıkarmıştım) sonra doğru gaffara yanında en az 15 iksirin olucak, buda şifacının macerası.
Gözlüğüm var zaten şu an ancak çemberliye almıyorlar şu durumda eminönünde.. bir de ben iksir içmeyi pek sevmiyorum :D 1ay full sığınak migrat atsam büyücünün itemleri tamamlayamam mı acaba ? :)
Eminönü : Krobelus
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

Hayır tamamlayamazsın, ama şifayla atsan tamamlarsın, yani büyücüde 49 dan sonrada level atlama durumu vardır, sığınak leveline geliceksin sonra migrat leveline sonra çember levenine, ama şifacıda o daha basittir.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
CLoSeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: SaDaKaT

Mesaj gönderen CLoSeR »

KiLL4FuN yazdı:Arkadaşlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Oyundaki bütçem an itibariyle çok kısıtlı yani ucu ucuna ejder üretebileceğimi düşünüyorum 10-15 gün içerisinde biraz daha uzun süre içerisinde belki ashab. Şifacımın sığınak itemlerinin hepsi tamam 1300 iyileştirme var. Büyücü ise erkek bir büyücü kasıyorum şu an bayan yerine ve bayandan edindiğim tecrübe şu ejderiniz yoksa büyücü oynamayın.. Şimdi böyle bir ortamda hangisini üretmemi önerirsiniz . Ben ejder düşünüyorum yapabilirsem. Çemberlitaşa alınmıyor şifacım ama zırhla beraber 1500 olacak şifa bilemiyorum artık :?
Merhaba

Bence sifacı ile devam et kardes cünki her gruba bir sifacı kesin lazım olru ve sifacının uretımlerı hep ucuz olmustur ıtem dusme sansı coktur (genellıkle gırıdıg gruplarda tek şifa olduğundan )..

iyi forumlar..
Güzel bir maceraydı...

Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow

Nusret YEŞİLBAŞ

THE END
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Ejder uret , yak , nuc yuzuk kolye tamamla, nuc zir tamamla, item diz, cember gir, 1000 kere gir anca set diz.

Sifaci;
İbni cevo mor asa al, cevo yu yak, fundi yuzuk kolye dusur, fundi zorh dusur, magara ruh gorev itemi,ibji cevo ayak gorev itemi, ibni cevo mor eldiven gorev itemi,ibni cevo pant dusur,setin tamamlandi, ortam yap, ejder parasina iksir al, gaffara bile gidersin ibni cevo (cevosu yakilmis) asa ile.
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kullanıcı avatarı
STeLioS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen STeLioS »

QYuSuFQ yazdı:Ejder uret , yak , nuc yuzuk kolye tamamla, nuc zir tamamla, item diz, cember gir, 1000 kere gir anca set diz.

Sifaci;
İbni cevo mor asa al, cevo yu yak, fundi yuzuk kolye dusur, fundi zorh dusur, magara ruh gorev itemi,ibji cevo ayak gorev itemi, ibni cevo mor eldiven gorev itemi,ibni cevo pant dusur,setin tamamlandi, ortam yap, ejder parasina iksir al, gaffara bile gidersin ibni cevo (cevosu yakilmis) asa ile.
Bunları Dusurdukten Sonra Şahesere ne hacet ? :D
Resim
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Yani sifaci daha iyidir bence
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614

“Genel Etkileşim” sayfasına dön