Uzun süreden beri beklediğimiz Lonca eklentisinin ardından heyecanla beklenen Lonca Savaşları Pazartesi gününden itibaren başlıyor.İstanbul sokaklarında yıllardır süre gelen amansız mücadelenin artık loncalar halinde özel meydanlarda yapılmasına olanak sağlayan Lonca Savaşları Pazartesi günü açılışını yapıyor.
Etkinlik adına kafanızda herhangi bir soru kalmaması adına merak edilenler ve cevapları bölümünü hazırladık.
Lonca Savaşı için yapılan başvurular nasıl değerlendirildi?
Lonca Savaşı etkinliği için daha önce de duyurduğumuz üzere tüm sunucularda yeterli lonca sayılarına ulaşıp, tüm sunucularda ödül dağıtmak istiyorduk. Kimi sunucularımızda sayıların yeterli olmaması, kimilerinde taraf üstünlüğü söz konusu olması sebebiyle etkinliğimizi tüm sunuculara yaymak ve her sunucumuza ödül dağıtmak üzere kurallarda bazı değişiklikler yaptık.Buna göre tüm sunucularda farklı lonca sayılarına göre etkinliğimiz düzenlenecek.
Başvuran loncalar arasında seçimler nasıl yapıldı ?
Gelen başvurular arasından Lonca Savaşlarına katılacak loncalar, başvuru sırasına göre değil Random.org sitesi üzerinden yapılan kura sonucunda rastgele belirlenmiştir.Ayrıca Beyaz Köşk ve Anka sunucularımızda Arz sayılarının az olması ve karşılaşma için yeterlilik sağlanamaması sebebiyle her iki sunucuda da hem sıralamada lider, hem de ilk başvuru yapmış olan loncalara ikinci bir grupla katılma şansı verildi. Böylece bu sunucularımızda da etkinlik yaparak, ödül vereceğiz.
Eşleşmeler ne zaman ve nasıl yapılacak ?
Turnuvada gruplar, loncalar arası eşleşmeler ve karşılaşma saatleri bu akşam saat 20:00'da Facebook ve Forumumuz üzerinden yapılacak kur'a ile canlı olarak belirlenecektir. Bizi takip etmeye devam edin!
Lonca Savaşlarını kazananın ödülü nedir ?
Her sunucuda turnuva şampiyonu olan loncanın grup üyeleri İKV camiasında daha önce hiç görülmemiş eşsiz bir eşyanın sahibi olacak. Ayrıca Finale kalan her iki loncaya da 1 Aylık Çemberlitaş Yağma Artırıcı hediye!
Başvuran loncaların hepsi etkinliğe katılacak mı ? Hangi loncalar seçildi ?
Başvurular arasında yapılan seçimler sonrası yukarıda bahsettiğimiz şekilde listeler belirlendi. Lonca Savaşları Turnuvasında savaşacak loncalarımızı aşağıda görebilirsiniz.
Tüm Loncalarımıza bu zorlu savaşta başarılar diliyoruz.
EMİNÖNÜ SUNUCUSU
[table][tr][th]Arz'ın Çocukları[/th][th]Lodos[/th][/tr]
[tr][td]Raiders Of Anatolia[/td][td]Lonca Efsaneler[/td][/tr]
[tr][td]DİRENİŞ[/td][td]Best Team[/td][/tr]
[tr][td]Masters Of Darkness[/td][td]Gece[/td][/tr]
[tr][td]Karargah[/td][td]Wan Te D[/td][/tr]
[tr][td]W T F[/td][td]Shadow Ofthe Sun[/td][/tr]
[tr][td]Bin Yetmiş Bir[/td][td]Alem İ Cihan[/td][/tr][/table]
TEŞKİLAT SUNUCUSU
[tr][td]Kuva İ Milliye[/td][td]Rock N Roll[/td][/tr]
[tr][td]Nizam ı Cedid[/td][td]İstanbul[/td][/tr]
[tr][td]Divan I Arz[/td][td]Gölge Haramilerı[/td][/tr]
[tr][td]Doğu İmparatorluğu[/td][td]Teşkilat[/td][/tr]
[tr][td]Revenge Of Nobility[/td][td]Gaziantep[/td][/tr]
[tr][td]Nefs İ Müdafa[/td][td]Estergon Ailesi[/td][/tr]
[tr][td]Alsancak[/td][td]Kadim Dostlar[/td][/tr]
[tr][td]Raiders Of Anatolia[/td][td]Dolunay Cephesi[/td][/tr]
[tr][td]Planet Hunter[/td][td]Kızıl Elma[/td][/tr][/table]
BEYAZ KÖŞK SUNUCUSU
[tr][td]Duman[/td][td]Tek Yürek[/td][/tr]
[tr][td]Unruly[/td][td]Altınordu[/td][/tr]
[tr][td]Duman -2[/td][td]CEHENNEM[/td][/tr][/table]
KUKLACI SUNUCUSU
[tr][td]H A N[/td][td]M İ R[/td][/tr]
[tr][td]Raiders of Anatolia[/td][td]Nefer Team[/td][/tr]
[tr][td]İmmortal Warriors[/td][td]E F E[/td][/tr][/table]
MERAN SUNUCUSU
[tr][td]Lotus[/td][td]Never Walk Alone[/td][/tr]
[tr][td]Nizam I Zen[/td][td]Siblings Of Times[/td][/tr]
[tr][td]Akıncı[/td][td]Choosens[/td][/tr]
[tr][td]Kholpashali[/td][td]Enderun[/td][/tr]
[tr][td]Şan I Hükümdar[/td][td]Beowulf[/td][/tr]
[tr][td]El kahhar[/td][td]Troyaxx[/td][/tr][/table]
TILSIM SUNUCUSU
[tr][td]Kıyamet I Mahşer[/td][td]Hükümdar[/td][/tr]
[tr][td]Kainat I Beka[/td][td]Friends Of Resurrection[/td][/tr]
[tr][td]Sehran[/td][td]Z Y N[/td][/tr]
[tr][td]Nemesis[/td][td]Osmanlı[/td][/tr]
[tr][td]Tr Army[/td][td]Bizifarklı Clan[/td][/tr]
[tr][td]Hun[/td][td]Self Respect[/td][/tr][/table]
ANKA SUNUCUSU
[tr][td]De Va[/td][td]Delifişek[/td][/tr]
[tr][td]De Va - 2[/td][td]Time Of Death[/td][/tr][/table]
BU NE SAÇMALIK KARDEŞİM BU LONCA SEÇME İŞİNİ KİMLE BERABER HAZIRLADINIZ NEYE GÖRE SEÇTİNİZ Bİ ANLAMAK İSTİYORUM LONCA OLARAK ORTLAIKDA BİLE GÖRÜNMEYEN LONCALARI SECMİŞLER SAVAS DEMİŞLER BİDE ADINA
Sanırım kura çekimini oooo piti piti karamela sepeti diyerek yaptılar.yada daha ağır klasik tabirimle yönetim yalakaları listelerde yer almayı başardı emeklerinin karşılığını bu şekilde alıyorlar sanırım.
bu hileli savaşlar iptal edilsin olurmu kimsenin tadı kaçmasın yine.yada katılan bütün loncalar savaşa alınsın hilesiz kim kazanacak görelim.yoksa bu savaşın sonunda kaybeden siz olacaksınız yine yönetim.
Ben itirazın 3 veya katları şeklinde olmasına veya az sayıda loncanın katılmasına yapıldığını sanmıyorum.Sadece bu seçim kura ile yapıldığı için.Peki nasıl seçim yapılabilirdi diyorsanız.Başvurular arasında lp sıralamasına göre öncelik verilebilirdi loncalara.Bu daha adil ve daha güçlü(hakeden ) loncaların katılımını sağlardı.Benim loncam katıldığı halde, bu itirazda bulunan arkadaşlarımın haklılığını görebiliyorum.Yani sayısal loto oynamıyoruz ki şans bekleyelim.Emek veriyoruz kp kasıyoruz, para harcıyoruz artırıcı alıyoruz.Bunun sonucunda da eldi ettiğimiz bir ürün olmalı.Sonumuz kuraya kalmamalı.İşin özü eğer lp az olduğu için bazı loncalar dısarda kalsaydı bu kadar itiraz olcagını sanmazdım içimize sinerdi bu tarz seçim.Kurayı mantık dışı buldum.
cutting yazdı:Ben itirazın 3 veya katları şeklinde olmasına veya az sayıda loncanın katılmasına yapıldığını sanmıyorum.Sadece bu seçim kura ile yapıldığı için.Peki nasıl seçim yapılabilirdi diyorsanız.Başvurular arasında lp sıralamasına göre öncelik verilebilirdi loncalara.Bu daha adil ve daha güçlü(hakeden ) loncaların katılımını sağlardı.Benim loncam katıldığı halde, bu itirazda bulunan arkadaşlarımın haklılığını görebiliyorum.Yani sayısal loto oynamıyoruz ki şans bekleyelim.Emek veriyoruz kp kasıyoruz, para harcıyoruz artırıcı alıyoruz.Bunun sonucunda da eldi ettiğimiz bir ürün olmalı.Sonumuz kuraya kalmamalı.İşin özü eğer lp az olduğu için bazı loncalar dısarda kalsaydı bu kadar itiraz olcagını sanmazdım içimize sinerdi bu tarz seçim.Kurayı mantık dışı buldum.
Mirxcutting
Merhabalar,
Hemen hemen tüm yorumları okudum.Okuduğum yorumların içinde en doğru bulduğum alıntı yaptığım arkadaşınki bence.Doğruları yazmış.Eğer Lonca Parasına göre seçilseydi benim loncam katılamayaçaktı ama sesimide çıkartamayaçaktım.Gerçi yine çıkartmıyorum ya.
Benim kafamı karıştıran ROA'nın 3 sunucuda katılabilmesi.Yani var olduğu tüm sunucularda katılaçak.Bu kadar şansada pes doğrusu.Çok ballı lonca imiş ves-selam
cutting yazdı:Ben itirazın 3 veya katları şeklinde olmasına veya az sayıda loncanın katılmasına yapıldığını sanmıyorum.Sadece bu seçim kura ile yapıldığı için.Peki nasıl seçim yapılabilirdi diyorsanız.Başvurular arasında lp sıralamasına göre öncelik verilebilirdi loncalara.Bu daha adil ve daha güçlü(hakeden ) loncaların katılımını sağlardı.Benim loncam katıldığı halde, bu itirazda bulunan arkadaşlarımın haklılığını görebiliyorum.Yani sayısal loto oynamıyoruz ki şans bekleyelim.Emek veriyoruz kp kasıyoruz, para harcıyoruz artırıcı alıyoruz.Bunun sonucunda da eldi ettiğimiz bir ürün olmalı.Sonumuz kuraya kalmamalı.İşin özü eğer lp az olduğu için bazı loncalar dısarda kalsaydı bu kadar itiraz olcagını sanmazdım içimize sinerdi bu tarz seçim.Kurayı mantık dışı buldum.
Mirxcutting
Merhabalar,
Hemen hemen tüm yorumları okudum.Okuduğum yorumların içinde en doğru bulduğum alıntı yaptığım arkadaşınki bence.Doğruları yazmış.Eğer Lonca Parasına göre seçilseydi benim loncam katılamayaçaktı ama sesimide çıkartamayaçaktım.Gerçi yine çıkartmıyorum ya.
Benim kafamı karıştıran ROA'nın 3 sunucuda katılabilmesi.Yani var olduğu tüm sunucularda katılaçak.Bu kadar şansada pes doğrusu.Çok ballı lonca imiş ves-selam
dafnehazal35 yazdı:Sanırım kura çekimini oooo piti piti karamela sepeti diyerek yaptılar.yada daha ağır klasik tabirimle yönetim yalakaları listelerde yer almayı başardı emeklerinin karşılığını bu şekilde alıyorlar sanırım.
bu hileli savaşlar iptal edilsin olurmu kimsenin tadı kaçmasın yine.yada katılan bütün loncalar savaşa alınsın hilesiz kim kazanacak görelim.yoksa bu savaşın sonunda kaybeden siz olacaksınız yine yönetim.
Merhaba;
Eğer konuyu incelemiş olsaydınız aradığınız yanıtı bulmuş olabilirdiniz.
Gelen başvurular arasından Lonca Savaşlarına katılacak loncalar, başvuru sırasına göre değil Random.org sitesi üzerinden yapılan kura sonucunda rastgele belirlenmiştir.Ayrıca Beyaz Köşk ve Anka sunucularımızda Arz sayılarının az olması ve karşılaşma için yeterlilik sağlanamaması sebebiyle her iki sunucuda da hem sıralamada lider, hem de ilk başvuru yapmış olan loncalara ikinci bir grupla katılma şansı verildi. Böylece bu sunucularımızda da etkinlik yaparak, ödül vereceğiz.
Romdom.org sitesinde bir deneme yaparsanız sizin için daha güzel bir yanıt olur.
dafnehazal35 yazdı:Sanırım kura çekimini oooo piti piti karamela sepeti diyerek yaptılar.yada daha ağır klasik tabirimle yönetim yalakaları listelerde yer almayı başardı emeklerinin karşılığını bu şekilde alıyorlar sanırım.
Merhaba;
Romdom.org sitesinde bir deneme yaparsanız sizin için daha güzel bir yanıt olur.
Bilginize.
Kusura bakmayın o yazıyı yazdıktan sonra suzan karakteriyle ilgili çok hassas bir mevzuyu gerekli kurumlara iletme çabasındaydım bahsettiğiniz siteye girip hile varmı yokmu diye deneme zamanı bulamadım.ayrıca olaslık hesaplama konusunda oldukça iyiyimdir matematiksel oranları buraya yazıp böyle bir oyun içinde bende oyunumu oynarken ciddi hesaplama işlerine pek girme taraftarı değilim sonuç ortada belki bir arz ve bir lodosu listeye ekleyip diğer katılımcıları romdom.org sitesinde çekiliş yapmış olabilirsiniz. bu çekiliş esnasında bir fotograf aldıysanız yayınlayınız bizde şaibe olmadığına inanalım.
Merhaba;
Bilginize.
Hadi ya Alper şu randomla ilgili fotolar vardı onları bi göremedik ? Eğer randomda fotolar cekildiyse onları görmeye hakkımız var
İkv nin 5. yıldönümüne özel savaşlar ... Ne güzel bir etkinlik . Gerçekten fikir güzel ona lafım tabiki yok ama uygulama konusunda 5 yıldır olduğu gibi yine yine aksaklıklar var . Yani bazı hareketleriniz o kadar plansız ki anlam vermekte güçlük çekiyorum .
9 lonca başvuracak dediniz 2 klandan da ... Başvurumuzu yaptık , lodos klanından 6 lonca olduğu için arz klanından 3 lonca direkt olarak saf dışı kalıyor ... Hadi bunu yapmanız normal çünkü eşleştirme için daha mantıklı bişey ve olabiliritesi olan bir fikir şuan aklıma gelmedi buna eyw . Sonra diyorsunuz ki elenecek 3 lonca ramdom.org sitesinden şansa bağlı olarak bulunacak . Ya böyle bişey varmı , hangi akla hizmet yaparsınız böyle bişey aklım almıyor ya . 5 senedir oynuyorum şu oyunu ne olduysa eyw dedik nihayetinde onların da başı kalabalık , saçma sapan kişilerin saçma sapan işleriyle uğraşıyorlar . Ama şu noktada olayın rengi değişiyor .
5 sene evet dile kolay. Bu oyun başlangıçtan bu günlere gelip bu kitleyi yakaladıysa bunda bizim de katkımız yok mu be kardeşim . Elini vicdanına koy ve biraz düşün . Yapmanız gereken neydi onu da söyliyim gene elimden söylemekten ötesi gelmeyecek , ben bunları buraya yazdım diye etkinliği iptal edecek haliniz yok biliyorum ama 5 senede bir olan bir etkinliği de Şans dediğiniz saçmalıkla KATILAMADAN kaybetmek gerçekten insanın içini acıtıyo .
Yapman gereken kardeşim:
1:) Başvuru yapan loncalardan her iki taraftan kaç lonca eliyeceksen , başvuru önceliğine göre eliyecektin ki önce başvuran , işi ciddiye alan adamın farkı belli olsun.
2:) Başvuran 9 lonca arasından eleyeceğin loncalar , lonca puanlarına göre de belirlenebilirdi . Bu sayede oyunda aktif olan , o dükkanda satılan mallarınızı alanlar da karşılığını almış olurdu bir nevi ...
Bu yazdıklarıma da ne cevap verebileceksin merak ettim , önümüzdeki etkinliklere bakalım deriz biz de , o nadideleri alan adamları karşımda görünce de acaba katılabilsem sonuç ne olurdu demek de istemezdim ...