Geyik-Nostalji bölüm

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Geyik-Nostalji bölüm

Mesaj gönderen Forumkral »

QYuSuFQ yazdı:Ben 39 un en baslarinda geldigimden 29 anlatamam ama ...
Cevriyeyi kesmek veya oraya gitmek
Elektrik direnci kimsenin aklina hayaline gelmeyen biseydir
Hele ki gozde ve ana :D onlar ölum du :D
Karakurk desen en az 6 grup olurdu garanti birde destek ekibi vardi :D
Mag dis giyen kraldi
Alman ok ise bi altiydi mag dis in .
Alman ok ile ve eski hermen sermen kutuk ile sifaciya kritik ile tek attigimi bilirim :D
Cok dengesiz kritikler vardi ama cok iyiydi
Not: Ve bu oyun bana bir şey öğretti.
Rekabet Arttıkça Art niyet ve Kötülüklerde Artmaya mahkum kalacaktır..

Cevriyeyi herkes direnç bilmeden kesmiyordu çok eskiden 39 lwl geldikten 3-4 ay sonra eminönünde o zamanların iyi oyuncularından iki şifa cevriye kesmişti sanırım direnç işini ilk farkedenler onlardı
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen aaasd »

KRaLeX yazdı:En güzeli de neydi biliyor musunuz?

Savaşın fırtına gibi estiği Eminönü sokaklarında,

Kıyametin ortasında acımadan birbirine kıyan rakip klan neferlerinin olduğu dönemlerde,

Uçakta vs atmak için toplanan onlarca oyuncunun saygıdan birbirine dalmaması,ama her an dalacaklar hissiyle içinin titremesiydi 8-)

Şimdilerde Bomboş Eminönü Sokaklarında PartaL atan neferler,

O günleri ne kadar bilirler,hissettiler acep?
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Ben ilk beyazköşkte başladım ve o kadar erken başladımki 39 lvl yoktu sunucuda :D O yarışı hatırlıyorum ;) büyücü açmıştım ve bi arkadaşında bahsettiği gibi hancerle vuruyodum yetenekler aklıma gelmemişti :D Ama eskilerden tüm sunucularda oynayanlar hatırlar Beyazköşk bir efsaneydi ve en güzel dönemlerine yetiştiğim için şanslı sayıyorum kendimi.
Oyuna yeni başladığınızı düşünün 39 yeni gelmiş ve işlenmiş gümüş diye bi görev var :D onu alacak parayı bulmak imkansız ve cebinizde 10bin varken onun tanesi 30 bin :D ama köşkte yardımcı olmak için onu hediye ederlerdi :) Görev var diyince herkesin koşması :)
Para için savaşçıyla labirente gidip mızrak toplamak :D yeni arkadaşlar bunu belki anlayamaz ama ozmnlar o antik mızraklara yaklaşınca 666 hasar veriyodu her sn ye :D deparla alıp kaçardık :D
İlk görevleri kimseye sormadan verilen koordinatları haritadan arayarak bulmuştum :)

Dediğim gibi ozmnlar köşkün efsanevi dönemiydi. Bölgeden geçen muhabbetleri özetle anlatırsam eski köşk üyeleri hatırlar bunları :
ben : Salon diye görev aldım nasıl gideceğim?
-Ben götürürüm diye bölgede 10 yazı özelden daha fazla cvp alırdınız.
Ben : Tılsım görevi var nası yapıcaz???
-Ahmet abi şifada lazım olur sen gel savaşçı kimler var 30 lvl üstü hemen gelin arkadaşın görevini yapalım (ahmet abi örnekti :D )
Ben ve gecenin 2 si :D : Cevriye kesemedim arkadaşlar birtürlü ilerleyemiyorum
- Meteor Bölge : Arkadaşlar meteorda kim varsa çeteci girişine gelsin görevi olan olmayan keselim sultanı ziyaret edelim. Ordan anayada geçeriz.
- Meteor Bölge : Arkadaşlar bende EÖ den yazayım bakalım kaç kişi var oyunda
.
.
.
Beyazköşkün anıları böyle uzayıp gider işte :D

Şifacıların can basma yeteneğinin ne işe yaradığı klan savaşlarında öğrenilmiştir mesela :D Çünkü şifacıların tek özelliği dalan savaşçı ölünce kaldırmaktır :D
Savaşçıların sakınma özelliği ozmnlar puana göre tüm grup üyelerinin zırhını artırıyodu :D ve labirentte salon ve kitabe görevlerinde hiddet yaratmak için kullanılıyo sürekli :D

Meteor klan savaşları 10 kişi 50 kişi 100 kişi arz kale baskınları :D
İşçiliğin para yerine CİVAN çiçeği ile yapıldığı zamanlar :)

Özetlersek o günleri gördükten yıllar sonra oyunun bu hale geldiğini görmek gerçekten üzüyor beni...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
TRQJEN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: We Arethe Best

Mesaj gönderen TRQJEN »

Merhaba;

Okadarda Karamsar Olmayın..
Ben hala oyun içindeki iletişimin ve yardım severliğin devam ettiğini düşünüyorum.
Evet rekabet ortamı oluştu. Art niyetler hırsızlıklar arttı.
fakat yardımlaşmalar henüz bitmiş değil..
nezaman görev için yardım çağırsam "boşta şifa var mı?" diye mutlaka cevap alıyorum.
hala oyunda yardımsever arkadaşlarımızın olduğunu düşünüyorum.
Özellikle İkv'nin kalbi olan Eminönü Sunucusunda..
Nezaman bölgeden yardım istesiniz mutlaka size bir betacı kulak verecek
ve cevap verecektir.. :)
bardağın dolu tarafından'da bakmak gerektiğini düşünüyorum..

Gizlenmiş İçerikGöster
" Bu arada eminönü Sunucusunda Yardıma İhtiyacı olan arkadaşlarımız var ise;
/f TRQJEN "
İyi forumlar..[/b]

İkv İletişim/Destek Formu İçin Tıklayın.
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

Merhabalar
Konu ilgimi çekti ben bir kaç şey yazmak istedim ben pek eski bir ikv oyuncusu değilim ama eskiyi anlatanlardan o dönemi büyük bir hazla dinlerim aslında insanın ağzıda sulanmıyor değil açık konuşmak gerekirse ben oyuna 2009 yılında başladım o dönemde pek yardım eden anlatıldığı gibi yardıma koşan pek insanda tanımadım iki farklı sınıf car kastıktan sonra kendi başıma tam anlamıyla oyunu çözdüm ve daha sonra elimden bir çok car geldi geçti oyuna aralar verdim geri döndüm benim zamanım gblerin zamanına denk geliyor ben geç tanışanlardanım gblerle grup bölgelerine girmek ilk zamanlar hayaldi daha sonra bu hayali gerçekleştirdik bir şekilde sonra çemberlitaş geldi sonra bize çember hayal oldu derken bir baktım herkes işini görmek için oyuna girer olmuş yani görev yaparken o yardımlaşma sende gel gruba falan yalanmış eskilerin anlatığı gibi haz almak için oyunu oynayan kalmamış gerçekten hızlı kesip hemen çıkacaklar tamam bir kerede şu kardeşiniz için yavaş olsa ne olur yok abicim olmaz onun dışında oyunda gruplaşmalardan çok canım yandı zar zor sabahtan akşama kadar beklemişim migrat giricez diye tam grup tamamlanmış grup sahibinin arkadaşı cat kapı giriyor sivriye benide al gruba mehmet ama tank var osman olsun beni al ... nihayetinde gruptan atılıp arkalarından sorun değil size kolay gelsin yazarken pc başında söylediklerimi .... yazmak istemiyorum ha unutmadan birde yarın için söz alıyorum migrata girecem hadi bakalım yarın oluyor arkadaş miğrat söz ? sen kimsin kardeşim söz vermiştin ne sözü migrat sözü yok tank var ama söz başkası vardı dün çarda o vermiştir işte bizimde böyle geçti yıllarımız ikv de buda yeni nesil ikv oyuncusundan olsun herkeze iyi forumlar :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

genel olarak şöyle diyebiliirz her gelen yama kendisinden öncekini aratıyor

29 varken 39 un gelmesi beni üzmüştü fakat biraz oynadıktan sonra kanım ısındı
39 varken 49 un gelmesi beni üzmüştü biraz oynadıktan sonra 29 veya 39 gibi değil dedim
Kenan-Junon şaheserlerin gelmesi oyuna yeni bir heycan katabilir güzel olur demiştim
Çemberlitaş geldigidne ise oyun cıvıttı dedim

kısacası bir karşılaştırın arkadaslar oyuna ilk basladıgınzdaki ikv mi güzeldi yoksa şimdikimi ? 39 da basliyanlar 29 u bilemez mükemmeldi o zamanlar :D kripraz çeken yaşıyodu
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

bir yaratık kestiğimde kadife düşmüştü.ozamanlar çok para ediyordu kadife.kadifeyi verip meteor tipi şifacı pantolonu almıştım :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

ben oyun 29 lvlde başladım ve ilk başladığımda sunucu olayını bilmediğim için sürekli rastgele sunucuya giriyordum 1 3 gün böyle yaptım sonra öğrendim :D :D birde ilk oyuna girdiğimde agah efendiyle konuşmaya çalşıyordum :D :D
ResimResim
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

ben hareket etmeye ugrasıodum camide en az net 50 adam vardı benim gibi hareket etmeye calışan :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
sengunbjk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen sengunbjk »

Oyuna, Beyaz Köşk sunucusu yeni açıldığında başlamıştım. Hatta labirent bölgesi de o aralar açılmıştı. Oyunun havası çok farklı gelmişti. Özellikle müziklerine hayrandım. Hala büyük bir zevkle dinlerim.

Jandarma Ali'yi bulmak benim için de ölüm olmuştu. Hele bir de şarapçı vardı :D(şimdi hal hatırını soran yok) geceleri onunla takılıyordum gündüzleri ise ne ala :D Oyunda en çok komiğime giden ise Kitabe Görevi için sağlam bir savaşçı bulup peşine takılıp tren yapmaktı :D hehe. hala aklıma geldikçe gülüyorum. İşin kötü tarafı kitabeye girdiğimizden savaşçının canı hızla azalıyor ve ben şifacı olmama rağmen korkudan adama can basamıyordum. can bastığım an tüm akrepler üzerime geliyor ve mort oluyordum. Zaten o görevden canlı çıkan pek olmuyordu. Kitabeye tıkla, öl ve görevi teslim et kombinasyonu her zaman geçerliydi :D

Bir ara eminönüde tepegöz etkinliği gelmişti. Aman allahım o ne? öldürmek imkansızdı. sanırım içinden çıkan bir eşyadan 1000 adet falan toplamak gerekiyordu ki 2-3 grup zor kesiyordu birini :D Ama her zaman olduğu gibi türkün kafası üçkağıta çalışmıştı ve tepegözü peşine takıp çukura düşürmeyi başarmıştı :D tepegöz çukura düşünce sana saldıramıyor ve tek başına alabiliyordun :D hehe. Ama yapımcılar işi öğrenince bu açık kapatmışlardı :D

Silahların kritik değerleri hep rekor peşinde koşuyordu. forumda kritik 20 bin vurdum yazılarını görmek sıradan olmuştu. o zamanlar 39.seviye 20bin vurmak normalken, şimdi 49.seviye 5bin vurmak mucize oldu.

Sonra meteor bölgesi geldi. Klan savaşları arttı. Küfürler, kavgalar, tam bir kaos oluştu. Ama meteor'un ilk zamanları da çok eğlenceliydi. hele ki klan savaşında arz kalesinden tepegözleri geçip(canlı kalmayı başarabilirsek) yukarıdaki mağradan büyücüleri silahla öldürmek kadar zevkli bişey yoktu :D Üstüne üstlük bir de durdurma atardık. Garibim kurbanlık koyun gibi kalıverirdi öylece. Türkün kafası yine bir üçkağıta çalışmıştı ve gözlüğü almak için yan çar açıp 3 PC (farklı oturum da oluyordu) açıp karizma gitmeden adam öldürmeyi keşfetti. aylarca zor toplanacak klan parası 2-3 günde cebine girer oldu :D hehe. Tabii bir süre sonra bu açıkta kapatıldı. Ama gözlüğümü almıştım :)

Son bir üçkağıtlık daha anlatayım. Birgün bab-i aliye giderken ne göreyim millet yapışmış duvara kurt çekiyor :D hehe . Millet öğrenince aylak aylak gezinmeyi bıraktı toplu olarak duvara dayanıp kurt çekmeye başlamıştı :D hehe. Hatta sıra bekleyenler bile vardı :D

Kısacası eskiler çok güzeldi. 2 yıldır açmıyordum oyunu. şimdi bir bakayım dedim. Hiç zevki kalmamış artık. Oyun benim için bitmiş. Sadece arada bir nostalji yapıyorum 8-) Eskiden başında sabahladığımız maden ocakları: Kriprazlar, civan çiçekleri vs. hepsi mazi olmuş. Hey gidi günler hey!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön