~ Duman-2 ? HAKSIZLIĞA DUR DİYELİM ARTIK !!!

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
sHiZofRenN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

~ Duman-2 ? HAKSIZLIĞA DUR DİYELİM ARTIK !!!

Mesaj gönderen sHiZofRenN »

- Lonca Savaşları etkinliğinde her sunucuda 9 Arz ve 9 Lodos Lonca olmak üzere toplamda 18 lonca başvurusu kabul edilecektir.

- Bir sunucuda geçerli başvuruların yeterli sayıyı sağlamaması halinde o sunucuda Lonca Savaşları etkinliği düzenlenmeyecektir.

Bunu yazan sizsiniz neden yazdıklarınızın arkasında durmuyorsunuz..

Bunuda geçtim Duman-2 de ne demek oluyor Arzların başvurusunda Duman Loncasından başka başvuru yapan yok.
peki bu 2. grup nerden cıkıyor adamlar 12 kişi savaşa katılmış olacak nerde bu adalet..
diğer loncalar neden 6 kişi katılırken Duman loncasına böyle bi ayrıcalık tanınıyor. ?

Gerekli kişilerden cevap bekliyorum tartışma konusuna dönmemesini rica eder iyi oyunlar dilerim..
Resim

ßu üLkeNiN sAhİpLeRi YaLNızCa,ßu üLkeYi kArŞıLıKSıZ SeVeßiLénLéRdİR !

Ne MutLu TüRküM DiYeNe !
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: ~ Duman-2 ? HAKSIZLIĞA DUR DİYELİM ARTIK !!!

Mesaj gönderen crashxcoolman »

arzların sayısı az oldugu için öle bişey yapıldı yoksa arzlardan 1 grub cıkıyor sadece 1 grub cıktıgı zamanda lodoslardanda 1 grub koyulması gerekio böle oluncada koca sunucudan etkinlige 12 kişi ktılablcekti zaten bu beyazköşkteki insanları anlamıyorum herkez lodos olmuş ben ve loncam arzdık arzdan cıkma s ebebimiz bi olay yüzündendi o olayıda tartıştık zamanında daha tartışmıcaz ama şuanda loncayı ücretsiz a rz yapablsek rübelerimzle beraber arz yapardım

lonca savaşıyla ilgili 2, bi yorum yapcak olrsamda duman loncasının 2 defa savaşa girmesine lodoslarn sevinmesi lazm öle bişe yapılmasaydı sadece 1 grub giricekti lodoslardanda

ama bşka çözüm yapılırmıydı dersek

evet yapılırdı en kücük örnek lodos loncalarından 1 er savaşcı alıp vs attrsaydı her loncadan biriyle lodslardan savaşa katılacak grubu belirliyeblrlerdi

yani böle işi şansa bırakıp kura cekmek hoş olmadı

şuanda belkide lodoslardan en iyi loncalar katılamadı bu etknlige sölencek pekde bişe yok

herzamanki gibi düşünen yönetim kararı veren yönetim

ama benm beklentm daha büyüktü 5 senedir oynuyorum cnkü bu oyunu vermem gereken destegide verdigimi düşünüyorum
burdaki yönetimin hatası şu bu etkinlige herkesi dahil edeblcek bi çmözüm yaratmaması yarata blrdi ama yapmadı iyi forumlar
CoOoLMaN :)
Kullanıcı avatarı
ISSIZACUN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ISSIZACUN »

Şizofren arkadaşım öncelikle bir sorum olacaktır. Sen Lodos musun yoksa Arz mı? Vereceğin iki cevaba karşılık olarak hemen diyeceklerimi şimdiden yazayım.
Cevabın Lodos ise sevinmen lazım. Çünkü; sunucumuzdaki Arz sayısı az ve buna bağlı olarakta Arz lonca sayısı az oluyor. Eğer Duman Loncası olarak ikinci bir grup çıkarmasaydık, sunucumuzda karşılaşmalar büyük ihtimal yapılmayacaktı. Yani anlayacağın yönetimin isteği ile bizim sayemizde bu karşılaşmalar gerçekleşecek. Bu sayede de eğer karşılaşmaları Lodos loncaları kazanırsa sizlerin namı yürüyecek.
Cevabın Arz ise yine sevinmen lazım. Çünkü; Duman loncası olmasaydı az önce belirttiğim durum yine gerçekleşmeyecekti. Eğer karşılaşmaları biz kazanırsak, Lodosların sadece bir kalabalıktan ibaret olduklarını, Arz klanının gücünü göstermiş olacağız.
Ayrıca Arz ve Lodos ayırmamak üzere maksadımızın etkinliğe daha çok oyunucu katılması olmalıdır.
Üzülmen gereken tek nokta şu olmalı. Keşke sunucumuzda klandaşların sayıları az çok adaletli olsaydı. O zaman her türlü gelişme ya da karşılaşma veya etkinlik öyle ya da böyle adaletli olurdu.
Şuna da şükret ki arkadaşım, sunucumuzda etkinlik düzenleniyor. Hiç düzenlenmemesinden iyidir.
Doğuşumdaki tek fevkaladelik, Türk olarak dünyaya gelmemdir.
Kullanıcı avatarı
ufukdiler90
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos
Lonca: CeHeNNeM

Mesaj gönderen ufukdiler90 »

lafı uzatmaya gerek yok fakat duman-2 de mucadele edecek arkadasların lıstesını yayınlar sanız sevınırız sımdıden katılan herkese basarılar cehennem loncası olarak amacımız sadece eglence bol şans herkese
**CeHeNNeM***
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Gulyabani »

Aylar önce klanlar arasında denge yok dediğimde topa taşa tuttu beni millet. Aslında bu etkinlik olmamalıydı ki haklı olduğum konu, varlığını daha sert bir şekilde belirtmeliydi.
Neyse etkinliğe katılan loncalara başarılar dilerim. Gönül isterdi ki daha fazla sayıda lonca ile daha çekişmeli bir etkinlik yaşansaydı.
Not: Duman-3 hatta 4-5 diye gruplar oluşturulabilseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kullanıcı avatarı
ufukdiler90
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Gulyabani yazdı:Aylar önce klanlar arasında denge yok dediğimde topa taşa tuttu beni millet. Aslında bu etkinlik olmamalıydı ki haklı olduğum konu, varlığını daha sert bir şekilde belirtmeliydi.
Neyse etkinliğe katılan loncalara başarılar dilerim. Gönül isterdi ki daha fazla sayıda lonca ile daha çekişmeli bir etkinlik yaşansaydı.
Not: Duman-3 hatta 4-5 diye gruplar oluşturulabilseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
senın topa tutulman sacma bıseyler soylemıs olman herkes gonlunde yataan klanda olur denge saglansın dıye kımse degısmek zorunada degıl
**CeHeNNeM***
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ufukdiler90 yazdı:
Gulyabani yazdı:Aylar önce klanlar arasında denge yok dediğimde topa taşa tuttu beni millet. Aslında bu etkinlik olmamalıydı ki haklı olduğum konu, varlığını daha sert bir şekilde belirtmeliydi.
senın topa tutulman sacma bıseyler soylemıs olman herkes gonlunde yataan klanda olur denge saglansın dıye kımse degısmek zorunada degıl
Senin anlama yeteneğin kıt. Türkçe yazmayı bilemeyen adam yazılanları nasıl anlasın zaten :) Ben millete zorla arz olun demişim gibi davranma. Loncan bir şekilde girdiği için kafan rahat.
Diğer loncaları da düşün.
Ya da diğer loncaları ben düşünmeyeyim ya beni geren ne aman... İster lodos olsun millet ister ook olsun banane :D
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kullanıcı avatarı
ufukdiler90
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Gulyabani yazdı:
ufukdiler90 yazdı:
Senin anlama yeteneğin kıt. Türkçe yazmayı bilemeyen adam yazılanları nasıl anlasın zaten :) Ben millete zorla arz olun demişim gibi davranma. Loncan bir şekilde girdiği için kafan rahat.
Ya da diğer loncaları ben düşünmeyeyim ya beni geren ne aman... İster lodos olsun millet ister ook olsun banane :D
,
gulyabanımısın hortlakmısın nesin güzel bi tesbıtte bulunmusun sanane ınsanların klan secımınden bu konuda sıkayetcıysen baska sunucuya tasın yada otur oyununu oynamaya bak keske dumanlardan bı kac tane daha takım cıksaydı ınsanlara zorla arz olun dıyemez kımse
**CeHeNNeM***
sHiZofRenN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen sHiZofRenN »

ISSIZACUN yazdı:Şizofren arkadaşım öncelikle bir sorum olacaktır. Sen Lodos musun yoksa Arz mı? Vereceğin iki cevaba karşılık olarak hemen diyeceklerimi şimdiden yazayım.
Cevabın Lodos ise sevinmen lazım. Çünkü; sunucumuzdaki Arz sayısı az ve buna bağlı olarakta Arz lonca sayısı az oluyor. Eğer Duman Loncası olarak ikinci bir grup çıkarmasaydık, sunucumuzda karşılaşmalar büyük ihtimal yapılmayacaktı. Yani anlayacağın yönetimin isteği ile bizim sayemizde bu karşılaşmalar gerçekleşecek. Bu sayede de eğer karşılaşmaları Lodos loncaları kazanırsa sizlerin namı yürüyecek.
Cevabın Arz ise yine sevinmen lazım. Çünkü; Duman loncası olmasaydı az önce belirttiğim durum yine gerçekleşmeyecekti. Eğer karşılaşmaları biz kazanırsak, Lodosların sadece bir kalabalıktan ibaret olduklarını, Arz klanının gücünü göstermiş olacağız.
Ayrıca Arz ve Lodos ayırmamak üzere maksadımızın etkinliğe daha çok oyunucu katılması olmalıdır.
Üzülmen gereken tek nokta şu olmalı. Keşke sunucumuzda klandaşların sayıları az çok adaletli olsaydı. O zaman her türlü gelişme ya da karşılaşma veya etkinlik öyle ya da böyle adaletli olurdu.
Şuna da şükret ki arkadaşım, sunucumuzda etkinlik düzenleniyor. Hiç düzenlenmemesinden iyidir.

Neden Unruly-2 değilde, Duman-2 ?
Resim

ßu üLkeNiN sAhİpLeRi YaLNızCa,ßu üLkeYi kArŞıLıKSıZ SeVeßiLénLéRdİR !

Ne MutLu TüRküM DiYeNe !
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ufukdiler90 yazdı:
Gulyabani yazdı:
ufukdiler90 yazdı:
,
gulyabanımısın hortlakmısın nesin güzel bi tesbıtte bulunmusun sanane ınsanların klan secımınden bu konuda sıkayetcıysen baska sunucuya tasın yada otur oyununu oynamaya bak keske dumanlardan bı kac tane daha takım cıksaydı ınsanlara zorla arz olun dıyemez kımse
Dumanlardan bir kaç takım çıkması gerektiğini yazdım zaten yukarıda. Halen klan seçimi diyorsun, ben ise diğer loncaları düşündüğümü vurguluyorum dostum. Neyse anlamamaya devam edersin; tartışma çıkmasın da konu sapıp kapanmasın.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön