Bu Form Ne İşe Yarıyor ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
KizilBuyu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: [Inceptıon]

Bu Form Ne İşe Yarıyor ?

Mesaj gönderen KizilBuyu »

biz oyuncular düşüncelerimizi yazdığımızda yada paylaştığımızda neden kaldırılıyor yada hesaplarımıza blok atılıyor ortada bi haksızlık var bunu yönetim kullanıyor ve biz oyuncular susturuluyoruzz valla süper bi zihniyet burada herşey sizler için bizim için 1 tane aleyhimize bişi yok özgür düşünce yok bu bizim milletimizde böyledir DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR bu hesabımıda kapatın bunları yazdığım için sizin için kolay bi örtbas
.........................[KızılBüyü]....[AtaxGaZi]....[AtaxHeKiM]........................

...........................................[İnceptıon]...........................................

[Küçük Şeylere Fazla Önem Verenler Ellerinden Büyük Şeyler Gelmeyenlerdir]
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bu Form Ne İşe Yarıyor ?

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Sağlıklı iletişim kurulduğunda aşılamayacak engel yoktur. İKV Platformunda etkileşim içerisinde olduğunuz her an kurallar bütününce hareket etmelisiniz. Eğer ki herhangi bir kural ihlali nedeniyle moderasyon gördüyseniz, bunun itirazı kabul edilemez. Eğer cezanın yanlış olduğunu düşünüyorsanız: İKV Destek/İletişim Formu'ndan bildirim tipini "Ceza İtiraz/Bilgilendirme" olarak seçip, ilgili ekipten durum neticesinde ayrıntı öğrenme şansınız mevcut. Bu gibi itiraz konularına forum üzerinden yanıt alamazsınız.

İKV Destek/İletişim Formu için : http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
BAKiiiii
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen BAKiiiii »

arkadaşım haklı küfürsüz bir eleştiri yapayım ? kaldırmamasızlık yapar mısın ?
Kullanıcı avatarı
KizilBuyu
İskele Babası
İskele Babası

bende gayet sağlıklı iletişim kurduğumu düşünüyorum ama nedense anlayana tabi bazılarının işine gelmemiş olabilir anlatma tarzım o yüzden bu cezayı almışımm ben şu ana kadar bu oyunda adalet namına bişi görmedim egerki sesin çıkmıyorsa senden iyisi yoktur ama gerçekleri söyledimi senden kötüsü yoktur bu böyle gelmiş böyle gidiyor sizin yaptığınız gibi bizde susalım hiç bi yanlışa karşı durmayalımm egerki ben bunları yazarak susturma uzaklaştırma yada blok alıyorsam bu form çok gereksiz amaçlara aracılık ediyor...

HERKESE İYİ FORMLAR
.........................[KızılBüyü]....[AtaxGaZi]....[AtaxHeKiM]........................

...........................................[İnceptıon]...........................................

Kullanıcı avatarı
KizilBuyu
İskele Babası
İskele Babası

BAKiiiii yazdı:arkadaşım haklı küfürsüz bir eleştiri yapayım ? kaldırmamasızlık yapar mısın ?

burası istanbul kıyamet vakti türk oyunu burda eleştiri olmaz yanlışa karşı durulmazz haksızlıga ses çıkartılmaz bizden yapmamız istenen ot gelip ot gitmekk önümüze ne veriliyorsa onunla yetinmek

Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön