Oyuna giriyorum bölge atayım die ianılmaz lag var. Lütfen artık düzeltin size yöneticiliği öğretecek değilim ama bu oyuncularında hakkını verin. Bırakın işi gücü şu lagla uğraşın oynanmıor inan sunucuların sayısını genişletin ister. ARTIK laga(DONMAYA) bir çözüm bulunsun. T I L S I M
GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDİYORUM.
*ARTIK DİKKATE ALIN BİZİ*
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
*ARTIK DİKKATE ALIN BİZİ*
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Re: *ARTIK DİKKATE ALIN BİZİ*
Gına geldi artık yeter yeter yeter. Nasıl bi çalışmadır bu sizin yaptığınız. Çalışma yapılmış hali buysa oyunun yazık ki çok yazık. Yav 10 kişinin üstünde birileri varsa görüntüde oyun donuyor. 2 ileri 1 geri gidiyoruz. yetenek kullanamıyoruz. Bunun nesinden zevk alıyorsunuz anlamıyorum. Ne bilgisayarda ne nette sorun var. Oyunun kökü yanlış. Bunca şikayete rağmen halen daha somut bişey yok. Türk zihniyeti işte. Para gelsinde nasıl gelirse gelsin. İster oynayın ister oynamayın. Biraz çalışın artık..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
-
YLDRMTOPU
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Kurt
Re: *ARTIK DİKKATE ALIN BİZİ*
daT03 yazdı:Oyuna giriyorum bölge atayım die ianılmaz lag var. Lütfen artık düzeltin size yöneticiliği öğretecek değilim ama bu oyuncularında hakkını verin. Bırakın işi gücü şu lagla uğraşın oynanmıor inan sunucuların sayısını genişletin ister. ARTIK laga(DONMAYA) bir çözüm bulunsun. T I L S I M
GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDİYORUM.
AYNEN DOSTUM AYNEN JUNONA GİTTİK BUGÜN KESEMEDEN ÇIKTIK YETER ETTİ ARTIK BU LAG İNŞALLAH DÜZELİR...
Burhan SİPER
[{REHBER}IIxBURHANxII]
Tılsım
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258 ... takimi.png[/imgleft]
[{REHBER}IIxBURHANxII]
Tılsım
[imgleft]http://img837.imageshack.us/img837/3258 ... takimi.png[/imgleft]