Merhaba arkadaşlar ,
Öncelikle bu konu altına ilk tek ve son yorumum...
Ferhat ile faceden küfürleştirk epey bir ben kendisini defalarca vs ye çağırdım saolsun kırmadı kabul etti.
Vs tarihini 2 gün sonra ferhat arkadaşım tarafından belirledi ve vs günü geldi. İş yerinde çalışmaktaydım izin aldım ve saati bekledim saat 21.00 da işten cıkıp vs ye gidicektim ama ne oldu dersiniz ?
8 nisan 2012 Saat 15.37 ...
Özel numara arıyor...
Ferhat : Selçuk
Sselçuk : buyur ferhat
Ferhat : ben 22.00 da askere gidiyorum vs yi kardeşim atıcak.
Selçuk: Bilader banane kardeşinden sen niye atmıyorsun 5 gün önce bilmiyormuydun sen askere gidiş tarihini.
Ferhat : Ya olum ne fark eder ...
Selçuk : Neyse tamam .
Akşam ben gelmedim nede kardeşi ile vs atayım ki ? benim muhattım ferhat ki iyiki gitmemişim bunuda şimdi anlıcaksınız...
9 nisan 2012 Saat 14 surları telefon çalar..
Ferhat : Selçuk niye gelmedin.
Selçuk hayırdır Askerdenmi arıyorsun
Ferhat : Yok oğlum ne askeri şakaydı o
Selçuk : Neden sen atmıyorsun o zaman vs yi kardeşin atıyor ?
Ferhat : Ya oğlum şaka yaptım oda parçasıydı .
Selçuk : Yenilince bahanen olsun yani ?
Ferhat : Yok oğlum şaka yaptım.
A be kardeşim sen kendinden korkuyorsun , adam olsaydın gündz arayıp askere gidiom ayakları yapmazdın. Kendine güvensen adam gibi gelip ben atıcam derdin , kim kpksin sen benimle kendini aynı kefeye koyup karşılaştırma yapacaksın. Seninle muhattap oluğ bir çok arkadaşımında dediği gibi kendimi rezil etmiyeceğim. Sen kendi çapında eğlen meranın en iyisi olduğunu söyle.Doktorlar senin gibilerine karışmamamızı söylüyor , bizde nitekim öyle yapalım.
Söylediklerime şahit : Kayahan Kaya , Kholpashalixfear dır...
1.si vs den mi kaçmışım gel atak demişim . . 2.si pazar günü atacam diyodun ? ne oldu geri vites mi ? 3. vs atacak çarını aktar gel dedin ben geldim delikanlı gibi ya senin yaptığına ne denir şimdi ?
fazla söze gerek yok en son attığım vs senle 8*0 dı sen kimm beni kesmek kim . . hadi anam babam uza
[İçerik Silinmiştir] Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı. Forum hesabınız 1Gün uyarı amaçlı kapatılmıştır.
manstreal yazdı:[İçerik Silinmiştir] Forumlar içerisinde diğer oyuncuları küçük düşürücü/aşağılayıcı söylemler ve hakaret içerikli ifade kullanımı. Forum hesabınız 1Gün uyarı amaçlı kapatılmıştır.
BlackParadise
[İçerik Silinmiştir] İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı.Forum hesabınız 30Gün kapatılmıştır.
Forum kuralları 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz. Konu Kilitlenmiştir.