Geyik-Nostalji bölüm

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Geyik-Nostalji bölüm

Mesaj gönderen harkonen »

Arkadaslar burda geyik nostalji vs yapalım mesela 29 lvlda phili kesmek için 6 kişilik 5-6 grup kurup sırada bekledigimiz günleri çok özlüyorum çt önünde beklemektense bu daha güzeldi :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
TRQJEN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: We Arethe Best

Re: Geyik-Nostalji bölüm

Mesaj gönderen TRQJEN »

Merhaba;
Şahsi fikrime göre
philotheos Salonuna gitmekte onu kesmekte çok zordu.. O zamanki şartlara göre.
Gruplar kurulurdu. gitmek ve kesmek için
Fakat Şuan ki durumumuzla o zamanki durumu karşılaştırdığımda..
Gördüğüm fakat kesemediğim bir boss beni daha çok heycanlandırıyomuş :)
Fakat göremediğiniz bir boss veya giremediğiniz bir bölgeyi görmedikçe soğumaya mahkum kalınıyormuş

İkv İletişim/Destek Formu İçin Tıklayın.
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

Ben 39 un en baslarinda geldigimden 29 anlatamam ama ...
Cevriyeyi kesmek veya oraya gitmek
Elektrik direnci kimsenin aklina hayaline gelmeyen biseydir
Hele ki gozde ve ana :D onlar ölum du :D
Karakurk desen en az 6 grup olurdu garanti birde destek ekibi vardi :D
Mag dis giyen kraldi
Alman ok ise bi altiydi mag dis in .
Alman ok ile ve eski hermen sermen kutuk ile sifaciya kritik ile tek attigimi bilirim :D
Cok dengesiz kritikler vardi ama cok iyiydi
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

eskiden mükemmeldi kadimin ilk cıktıgında kesmeye gitmeside güzeldi :D ÇT çok baydı artık yaw
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
TRQJEN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: We Arethe Best

Mesaj gönderen TRQJEN »

Benim ilk karakterim olan zeus(şifacı) İle oyuna başladığımda yeteneklerden haberdar değildim.
Bir savaşçı gibi fare kertenkele öldürüyordum..
İnanırmısınız yeteneklerim olduğunu 9. seviyeye geldiğimde fark ettim.. :)
Şifacıyla yetenek kullanmadan 9 seviyeye gelmekte benim o günkü amatör ve kabiliyetsizliğimle tam 4 gün sürdü.. :)
o sıralarda benden 1 2 fark ile seviyesi büyük olanlar ile kızıl akreplerin ordaki iri kertenkeleleri kesmeye çalışıyoruz
fakat okadar zorki o kertenkeleleri bir temizlesek yukarıdaki sokağa çıkabilicez..
Birini kesiyoruz digeri kalkıyor digerini kesiyoruz öbürü kalkıyor.. :oops:
o kızıl akreplerin olduğu sokak ve komutanın olduğu bölgeler bana merak uyandırmaya ve gizemli gelmeye başlamıştı..
şimdi bakıyorumda hergün birkez ordan geçiyorum.. :)

Not: Ve bu oyun bana bir şey öğretti.
Rekabet Arttıkça Art niyet ve Kötülüklerde Artmaya mahkum kalacaktır..

İkv İletişim/Destek Formu İçin Tıklayın.
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KRaLeX »

TRQJEN yazdı:Benim ilk karakterim olan zeus(şifacı) İle oyuna başladığımda yeteneklerden haberdar değildim.
Bir savaşçı gibi fare kertenkele öldürüyordum..
İnanırmısınız yeteneklerim olduğunu 9. seviyeye geldiğimde fark ettim.. :)
Şifacıyla yetenek kullanmadan 9 seviyeye gelmekte benim o günkü amatör ve kabiliyetsizliğimle tam 4 gün sürdü.. :)
o sıralarda benden 1 2 fark ile seviyesi büyük olanlar ile kızıl akreplerin ordaki iri kertenkeleleri kesmeye çalışıyoruz
fakat okadar zorki o kertenkeleleri bir temizlesek yukarıdaki sokağa çıkabilicez..
Birini kesiyoruz digeri kalkıyor digerini kesiyoruz öbürü kalkıyor.. :oops:
o kızıl akreplerin olduğu sokak ve komutanın olduğu bölgeler bana merak uyandırmaya ve gizemli gelmeye başlamıştı..
şimdi bakıyorumda hergün birkez ordan geçiyorum.. :)

Not: Ve bu oyun bana bir şey öğretti.
Rekabet Arttıkça Art niyet ve Kötülüklerde Artmaya mahkum kalacaktır..
Aynı olay benimde başıma geldi 14 levele kadar büyücümle hiç yetenek kullanmadan savaşçı gibi kesmeye çalışıyordum taa ki sahildeki geminin orada fare adam keserken birinin bana yetenekleri anlatmasına kadar :D

Sokaklarda çalan müzikler, gizemli sesler,görev hikayeleri beni o zamanlar çok etkilemişti.Oyunu oynamıyor resmen yaşıyordum ama şimdi nerdeee :D Kurt mağarasının önünde Karakürk bekleyen insanları gördükçe zevk alırdım.Şimdilerde ise elinde parlayan silahla çemberli girişinde bekleyenleri gördükçe soğuyorum :D

Bundan sonra bu oyundan hayır gelmez yol yakınken sizde benim gibi bırakın gitsin :D :mrgreen:
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Mesaj gönderen Lighthouse »

Bende 39 Lv varken başlamıştım o zamanki klan savaşları harikaydı bence, beyazköşk sunucusunda oyunuyorudum arz kaleyi lodoslar sürekli saldırıyordu.Bizede korumak düşüyordu.Şimdi oynadığım kuklacı sunucusunda ise Arzlar oldukça güçlü ve ben yine Arz'ım :D
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
Kullanıcı avatarı
aaasd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen aaasd »

Unutulmaz Uçak vsleri :) Diğer sunucuları bilemem ama Eminönü Sunucusunun vazgeçilmeziydi Ful element olan ve eline itemli/itemsiz kütük kapan Uçaga gelirdi karsı klanla ws atmak için :) Tabi Bir arkadaşımın parlak zekasından yararlanana kadar çoğu zaman yenilirdik :) Ozamanlar defansif yeteneğini bilen yoktu bilseler bile denemeyip sakınmayla idare ediyorlardı :) malum para kasmakta zor 12m Hedef netleştiren gozlukte alamıyoruz Basladık arkadasla yetenek denemeye 5 er kez makineye girmisizdir . :) sonunda defansif yeteneğini kullanmaya basladık ve uçakta neredeyse hiç yenilmiyorduk :) itemlerimiz ise Etin palpa kütük yaran ve tesla/etin palpa karısımı element esyalar gozluk yok :) ozamanlar populer olan element + dış şehir itemler bizim için erişilmezdi :) Oyunda ün salmış kişileri kesmek bizim için oyunun vazgeçilmeziydi. :) oyun buydu günde 4 5 saat sadece vs atmak için girerdik :) oyun bizim için artık hayatımızın bir parçasıydı taaki 49 lvl dönemi gelene kadar defansif yeteneği çöp olmustu servet harcadığımız element esyalar ve kütüğümüzde boşa gitmişti işte karanlık günlerin başlangıcıydı bizim için yine aynı arkadaşımın urban kolye dusurup 8 m ye satınca tekrar felek yüzümüze güldü :) millet 40 level olabilmek için deli gibi kemik kafalarda kemik kafa cekmeye calısıyodu :) Tabi biz olağanüstü zekamızla kurt magrasını derc ediyorduk ve kim ne zaman atlamıstır bilmiyorum ama ilk leveli atlayanlar arasında dereceye girdiğimizden eminim :) şimdi ne yazıkki işler çok değişti :) 1 ecel bir ejder asalı carlarım var ama onlardan 1 lvel çar açıp kasmak kadar zevk almıyorum ilk yorumlarda bir arkadaşın dediği gibi
TRQJEN yazdı:
Gördüğüm fakat kesemediğim bir boss beni daha çok heycanlandırıyomuş :)
Fakat göremediğiniz bir boss veya giremediğiniz bir bölgeyi görmedikçe soğumaya mahkum kalınıyormuş
[/b]
Bence geçen 3 yılımı özetleyen cümle :cry:

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Kullanıcı avatarı
WHiTexDeWiL
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen WHiTexDeWiL »

Konu ilgimi çekti bende bir kaç şeyden bahsedeyim istedim.

Oyuna ilk başladığım zamanlar gerçekten unutulmaz , harika günlerdi. Jandarma aliyi bulmak inanın abartısız 2 saatimi almıştır diyebilirim size. Benim şöyle bir huyum vardır. Oyuna yeni başladığımda kimselere danışmadan kendim çözmeye çalışır böyle daha çok zevk alırım. Neyse saatlerce jandarma aliyi arayıp bulduktan sonra ikv macerama başladım. İnanın Eminönü sokaklarını keşfetmek için gezmeye başladığımda birden önüme yılanlar çıkardı. Oyun müziği olsun , seslendirmeler olsun beni çok heyecanlandırır , oyundan daha fazla zevk almamı sağlar ve acayip merak uyandırırdı. Her şeyde olduğu gibi bu oyunda da şüphesiz ilk zamanlar insanların unutulmaz anlarıdır.

Şimdi oyuna bakıyorsunuz tamamen paraya dayalı. Oyuncular grup bölgelerine mahkum kalmış , rekabetin olmadığı , herkes de aynı materyaller karakterler arası farkı ortaya koyabilecek hiç bir neden yok. Kısacası ne rekabet ortamı var nede oyuncunun bireysel olarak zevk alabileceği eski ikv var.

Önceden başından kalkamadığım saatlerce büyük zevk alarak oynadığım oyuna şimdilerde hiç girmiyorum ve bıraktım da tamamen. Arada sadece yenilik var mı diye foruma girer göz atar güzel bulduğum konulara yorum yaparım. Sanırım bu da eski günlerin hatırına..

Şuan ki ikv sadece zaman ve para kaybından başka bir şey değildir.

Umarım yönetim bu yazılanlara göz gezdirip dikkate alır ve ona göre önlemler alır , yenilikler yapar.

Ya ikv onlar içinde artık önem taşımıyor , ya da oyuncuların isteklerini dikkate almıyorlar.

Zira oyun bu haliyle gittikçe kötüye gidiyor ve kan kaybediyor.

Keyifli forumlar.
Kullanıcı avatarı
KRaLeX
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen KRaLeX »

En güzeli de neydi biliyor musunuz?

Savaşın fırtına gibi estiği Eminönü sokaklarında,

Kıyametin ortasında acımadan birbirine kıyan rakip klan neferlerinin olduğu dönemlerde,

Uçakta vs atmak için toplanan onlarca oyuncunun saygıdan birbirine dalmaması,ama her an dalacaklar hissiyle içinin titremesiydi 8-)

Şimdilerde Bomboş Eminönü Sokaklarında PartaL atan neferler,

O günleri ne kadar bilirler,hissettiler acep?
Resim
Resim
Resim
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi

“Genel Etkileşim” sayfasına dön