Yaklaşık 3 seneden beri ikv oynuyorum. Şu an ortağımın charıyla beraber Meteor-Buz büyücü kasıyorum. Yakında Ejder Asa'yı elime alacağım (1-2 item kaldı) ve ona + basacağım. Şimdi size sormak istediğim bu büyücümü Elektrik-Buz'a döndürsem karlı çıkar mıyım?
İtemlerim;
M2 Buz Gözlük ve üstümdekilerin hepsi son level buz itemleri.
Eğer elektrik dönersem bunları Azat'lar ile takas etmeyi düşünüyorum. Azatlar ile şu an üstümde bulunan buz itemleri üstüne para eklememe neden olmadan takas edilir mi? (Takılarımda aynı şekilde.)
Ayrıca ben şöyle bir skill dağılımı düşündüm sizce uygun mudur,
15 Elektrik 15 Bilgisi
15 Buz 15 Bilgisi
15 Zihin
15 Kutup
8 Direnç.
Şimdiden teşekkürler, iyi oyunlar..
Elektrik Büyücü
- Limon
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: 'sını arıyor.
Elektrik Büyücü
Eskilerden/Sancaaak.
Saprofiit. - ^Ejder Asa.
SavasciBabaa. - ^Ecel Getiren.
Saprofiit. - ^Ejder Asa.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Paşa
Re: Elektrik Büyücü
Kutup Rüzgarı:15
elektrik ve elektrik bilgisi:15
buz ve buz bilgisi:15
direnc kırma:15
tesla:5
meditasyon:2
büyü bozma:5
zihine hiç vermesende olur yani ben hiç vermedim.
ve charını rahat grub bölgelerine sokmak istiyosan elektrk buz ol mümkünse bütün itemlerin azat olsun benim charım da önceden full azat tı şimdi
Alternator kolye&yüzük
Alternator GB anfilikatör
Azat efendi icadı cevriye sultan modeli latex pantolon(nadine)
bilge kağan modeli azat efendi icade ipekli ceket(nadide)
Azat efendi icadı cevriye sultan modeli eldiven(nadide)
M2.5 Elektrik yoğunlaştıran lodos gözlüğü
ve parlatılmış ejder asam var istersen eminönüne gel gösterebilirim elektrik buz en iyisi cemberli taş için ise fiziksel buz
elektrik buz olunca itemleri full diz sonra fiziksel buz olursun zaten. iyi oyunlar
[*][/color] HeLLFoRCe
XXCOMANDOOXXX
Resolutions
XXCOMANDOOXXX
Resolutions
- Limon
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: 'sını arıyor.
Ejder Asa'mı almama 2 Menekşe Elması ve 2 Akik kaldı. %60 Maden arttırıcım var, onlarıda bulunca Ejder'i alıcam. Aldığım günde parlatıcam akçem hazırda.
Şimdilik üstümdekileri full Azat yapmayı düşünüyorum. Eğer elektrik-buz'dan haz alırsam öyle oynamaya devam edeceğim.
Şimdilik üstümdekileri full Azat yapmayı düşünüyorum. Eğer elektrik-buz'dan haz alırsam öyle oynamaya devam edeceğim.
Eskilerden/Sancaaak.
Saprofiit. - ^Ejder Asa.
Saprofiit. - ^Ejder Asa.
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Sıgınak ve migratda itemlerini alman için o bölgelerde elektrik buz takılman daha iyi nucleus itemlerini tamamladgn gibi çembere geçersin çemberlitaşta meteorit daha etkili.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Üstün Full Buz ise Hiç Azat item almaya uğraşma. Ejderi ürettikten Sonra Miğrata Başla. Miğrattan Nucleus Zırh ve Nucleus Yüzüğünü Düşürdükten Sonra Kenana başla Ordanda Nucleus Kolyeni al ve Çemberlitaş'a git.
Çemberlitaşta Fizik+Buz Ol.
Üstünü Full Fizik Diz. Stuart,Yol Savaşcısı Erg Küresi vs. Bosslarda Buz itemlerini giymeni öneririm. Kıyamet ve Sıfır Kelvin Zırh,ayakkabı ve Eldivenini Düşürdükten Sonra Gaffara Gidebilirsin.
Çemberlitaşta Fizik+Buz Ol.
Üstünü Full Fizik Diz. Stuart,Yol Savaşcısı Erg Küresi vs. Bosslarda Buz itemlerini giymeni öneririm. Kıyamet ve Sıfır Kelvin Zırh,ayakkabı ve Eldivenini Düşürdükten Sonra Gaffara Gidebilirsin.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Dogu imparatorlugu
Ejder asan simdiden hayirli olsun ..
Oncelikle ejderi urettikten sonra ilk derdin siginaktan takilarini tamamlamak olacaktir .
Uzerini deistirmene gerek yok ama bana sorarsan elektrik dizmen daha iyi olur.
Yeteneklerin;
15elek/bilgi
15buz/bilgi
15 kutup
1 tesla/buyu bozma/meditasyon
15direnc kirma
5 zihin (+5 in varsa 10 puan yaparsin )
Olmalidir..
Bu sekilde migrat ve siginakta grup bulabilirsin .. Bana sorarsan ilk alter ve nuc takilarini dusur.maraton ayagini dusur.
Daha sonra zirh dusmediyse mecburi ureticeksin ..bana sorarsan sifir kelvin uretmen her turlu bolgede yararina olucaktir ama uzerine biraz daha para koyarak kiyamet de uretebilirsin .. Bu sekilde cemberlitas a girmeye baslayabilirsin
İyi oyunlar iyi forumlar
Oncelikle ejderi urettikten sonra ilk derdin siginaktan takilarini tamamlamak olacaktir .
Uzerini deistirmene gerek yok ama bana sorarsan elektrik dizmen daha iyi olur.
Yeteneklerin;
15elek/bilgi
15buz/bilgi
15 kutup
1 tesla/buyu bozma/meditasyon
15direnc kirma
5 zihin (+5 in varsa 10 puan yaparsin )
Olmalidir..
Bu sekilde migrat ve siginakta grup bulabilirsin .. Bana sorarsan ilk alter ve nuc takilarini dusur.maraton ayagini dusur.
Daha sonra zirh dusmediyse mecburi ureticeksin ..bana sorarsan sifir kelvin uretmen her turlu bolgede yararina olucaktir ama uzerine biraz daha para koyarak kiyamet de uretebilirsin .. Bu sekilde cemberlitas a girmeye baslayabilirsin
İyi oyunlar iyi forumlar