Sevgili Yaşlıkurt
İkv destek ekibi gönüllü bir ekiptir. Dolayısıyla ben dahil bütün ekip burda hiç bir karşılık beklemeden sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz.
"Ben diyorum ki, İkv yönetimi lonca sistemini erken getirmedi çünkü rekabetin artmasını bekliyordu rekabet artıncada sistemi parayla bizlere kakaladı. " demişsin....
Lonca sistemi için beklenilmesi sebebi oyun içinde rekabet oluşması kesinlikle değildir. Gördüğünüz üzere Lonca sistemini getirdikten sonra başka beklentiler ortaya çıkıyor. Yapım ekibide bu doğrultuda bir planlama yaptığı için Lonca Sistemi 2007 de değil 2011 de getirildi.
Neden Lonca sistemini getirdiniz?
-
- Kadim 999
Re: Neden Lonca sistemini getirdiniz?
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
ikv destek ekibi gönüllüyse bende ne oliyim her oyunda beleş olan yada belli bir oyun parasıyla kurulan loncaya girmek ve kurmak için 30 tl ödiyen salaklarız biz ya
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
İkv destek ekibi gönüllü bir ekiptir.
Maaşlı kadrolu bir yönetimin olması gerekmektedir tek sorun galiba bu. Bir oyuncu bir oyuna para ödüyorsa karşıdaki yönetiminde maaşlı olamsı gerekir.
Bedava oyunda gönüllü olmak mantıklıdır paralı bir oyunda gönüllü bir ekipman olmak mantıksızlıktır.
Galiba tüm sorunlar burdan kaynaklanıyor.
Maaşlı kadrolu bir yönetimin olması gerekmektedir tek sorun galiba bu. Bir oyuncu bir oyuna para ödüyorsa karşıdaki yönetiminde maaşlı olamsı gerekir.
Bedava oyunda gönüllü olmak mantıklıdır paralı bir oyunda gönüllü bir ekipman olmak mantıksızlıktır.
A R Z L O D O S
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
. Gördüğünüz üzere Lonca sistemini getirdikten sonra başka beklentiler ortaya çıkıyor.
bizim sizden ne gibi bir beklentimiz var ki? hayırdır böyle devasa bir bölge beklemyiruz diyoriz ki verin bize er meydanını savaşalım orda aslanlar gibi puanımızada öyle kazanalım.Ama siz para kazanmak adına boss lara mahkum ettiniz bizleri yağma artıcılar,puan arttırıclar alarak.
Gönüllü Destek takımına gelince, bence gönüllü olması işinin avantaj ve dezavantajarı var avantajları, oyuncunun bu işi severek yapıcak olması çok güzel bir şey bikere.istemeyerek değilde isteyerek.bende destek takıma girmek için başvurmuştum zamanında gene gelsin gene başvurucam.ama haksız gördüğüm yerlerde asla susup izlemiyceğim destek takımında olsamda olmasamda.
bizim sizden ne gibi bir beklentimiz var ki? hayırdır böyle devasa bir bölge beklemyiruz diyoriz ki verin bize er meydanını savaşalım orda aslanlar gibi puanımızada öyle kazanalım.Ama siz para kazanmak adına boss lara mahkum ettiniz bizleri yağma artıcılar,puan arttırıclar alarak.
Gönüllü Destek takımına gelince, bence gönüllü olması işinin avantaj ve dezavantajarı var avantajları, oyuncunun bu işi severek yapıcak olması çok güzel bir şey bikere.istemeyerek değilde isteyerek.bende destek takıma girmek için başvurmuştum zamanında gene gelsin gene başvurucam.ama haksız gördüğüm yerlerde asla susup izlemiyceğim destek takımında olsamda olmasamda.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
ARZLODOS yazdı:İkv destek ekibi gönüllü bir ekiptir.
Bu konuya katılıyorum Destek Ekibi maaşla çalışan işinde profesyonel bir ekip olmalıdır. Destek Ekibin'de ne kadar iyi üyeler varsa görevini iyi yerine getiremeyen bir o kadar insan var gerçekten önemli bir nokta bu...
Keyifli Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
ee lonca kurmak beleş olsa açmı kalcak yöneticiler ? millet yine yeni charlarına +5 yetenek ws için alcak kutuları plusu biten uzatcak yeni açılan charlara takılar zırhlar düşürmek için kenan-junon yağma alıncak para yapmak istiyen maden arttırıcı çekicek adamlar loncayı beleş yapsalar aç kalmiyacak
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Cihan-ı HükümraN
Oyunun 5. yılını kutluyorsunuz. Bu 5 senede bi oyunu oturtamadınız demek oluyor.Hala çıkıp gelişmekte olan bir oyun diyebiliyorsunuz.Bizim ülke de, ben beni bildim bileli gelişmekte olan ülkeler arasında.Gidin diğer oyunları inceleyin, sistem nasıl işliyorsa öyle yapın, fazlasını beklemiyoruz.Kendi insiyatifinize göre de etkinlik düzenlemeyin.Böyle etkinliğin hiç gereği yok.
Lonca savaşı etkinliğiniz baştan hatalı olmasından ziyade, hata içinde hata yapımışsınız.5 lodos başvurusu var onaylanmış.5 lodos 5 arz seçilebilirdi. Ama ne hikmetse 3e3 seçmişsiniz.
11 arz 5 lodos başvurusu var.Bu etkinliğin adı klan savaşa mı da 1 arz 1 lodos şeklinde seçiyorsunuz. 2 arz loncası da pek ala bir birinin rakibi olabilir.Bu ekibi lütfen değiştirin.
Yıllarca gönüllüyüz diye oralardan inmediniz.Bu sorunlarla her zaman bu oyuna gönül veren insanlar muhatap oldu.Lütfen gidini biz istemiyoruz sizi !!!
Lonca savaşı etkinliğiniz baştan hatalı olmasından ziyade, hata içinde hata yapımışsınız.5 lodos başvurusu var onaylanmış.5 lodos 5 arz seçilebilirdi. Ama ne hikmetse 3e3 seçmişsiniz.
11 arz 5 lodos başvurusu var.Bu etkinliğin adı klan savaşa mı da 1 arz 1 lodos şeklinde seçiyorsunuz. 2 arz loncası da pek ala bir birinin rakibi olabilir.Bu ekibi lütfen değiştirin.
Yıllarca gönüllüyüz diye oralardan inmediniz.Bu sorunlarla her zaman bu oyuna gönül veren insanlar muhatap oldu.Lütfen gidini biz istemiyoruz sizi !!!
-
- FareAdam Düşmanı
lonca sistemi oyun parasıylada yapılablrdi aynı zamanda dükkan oldugu için maddi durumu iyi olan oyun parasyla zaman harcamayıp tl olarakda edine blrdi veya en azından oyun içinde akçe satışı veya paket satışı gibi şeyler oyuncular arasında serbest olsa kmse para harcıyoruz gibi bi tepki vermezdi cogu online oyunda böledir
CoOoLMaN 
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Alem-i Cihan
CaptainATX İkv destek ekibi gönüllü bir ekiptir. Dolayısıyla ben dahil bütün ekip burda hiç bir karşılık beklemeden sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Demişsin.
Bize mi sordun destek ekibine girerken. Sen ve senin gibiler para almıyor diye ben bu oyunda çoğu şeyi dillendiremiyecekmiyim. Ayrıca ben bu oyuna para yatırıyorum. Sen paranı almıyor ve mevlüt beyin cüzdanında bırakıyorsan senin isteğindir o. Sen olmasan bu oyunda para ile çalışacak birileri elbet olur. Onlar sizlerin sağlıyacağı destekten çok iyi olur emin ol. Ayrıca sizlerden nefret ediyoruz artık. Sevilmiyorsunuz bunu bilin. Gerçekler acıdır. Ama malesef karşılıksız yardımcı oluyoruz diyorsunuz ama sizlerde bu oyunu oynayanlar sayesinde nam alıyor ve adam sayılıyorsunuz açıkcası bizler sizlere itibar veriyorsak itibar sahibi olursunuz. YETER ARTIK BU OYUNUN OYNAYICILARI PARALI ÇALIŞAN İSTİYOR SİZLERE MECBUR DEİLİZ ÇIKIN GİDİN ::::::::::::::::::::::Bizler para yatırıyoruz bu oyuna sizin gibi profosyonel olmayan gönüllü acemilerin eğitileceği bir portal deil burası::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Demişsin.
Bize mi sordun destek ekibine girerken. Sen ve senin gibiler para almıyor diye ben bu oyunda çoğu şeyi dillendiremiyecekmiyim. Ayrıca ben bu oyuna para yatırıyorum. Sen paranı almıyor ve mevlüt beyin cüzdanında bırakıyorsan senin isteğindir o. Sen olmasan bu oyunda para ile çalışacak birileri elbet olur. Onlar sizlerin sağlıyacağı destekten çok iyi olur emin ol. Ayrıca sizlerden nefret ediyoruz artık. Sevilmiyorsunuz bunu bilin. Gerçekler acıdır. Ama malesef karşılıksız yardımcı oluyoruz diyorsunuz ama sizlerde bu oyunu oynayanlar sayesinde nam alıyor ve adam sayılıyorsunuz açıkcası bizler sizlere itibar veriyorsak itibar sahibi olursunuz. YETER ARTIK BU OYUNUN OYNAYICILARI PARALI ÇALIŞAN İSTİYOR SİZLERE MECBUR DEİLİZ ÇIKIN GİDİN ::::::::::::::::::::::Bizler para yatırıyoruz bu oyuna sizin gibi profosyonel olmayan gönüllü acemilerin eğitileceği bir portal deil burası::::::::::::::::::::::::::::::::::::

- harkonen
- İstihbarat Üyesi
yüreğine sağlıkFERRAND yazdı:CaptainATX İkv destek ekibi gönüllü bir ekiptir. Dolayısıyla ben dahil bütün ekip burda hiç bir karşılık beklemeden sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Demişsin.
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN